- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
- Konu Sahibi Esrin mine
Amannn ne olucak insanlık hali :) hiç de rezil bi durum değil. .. insanlar çok sabirsiz zaten :) benim de başıma geldiği oldu hiç umursama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha:) bebeğim siftahı yapmadan alt açma görevini yapmış oldu.Bebek alt acma minderi simdiden olayi mok etmis:))saka bir yana olabilir boyle seyler .takmayin...
Ben o kuruşları bulamadığım için utandım zaten:) çantanın içine her dalış yaptığımda olan bozuklukları sayıp sayıp eksik çıkınca tekrar dalış yapıyordum. 10 dakika böyle uğraştım durdum. Hayır bir parçayı iade etmek de aklımdaydı ama çantaya o kadar konsantre olmuştum ki, ritüeli bozamadım bir türlüGeçen gün kadin tek tek kuruşlari cikariyordu bekledim hic de sinir olmadim insanlık hali sonucta
Ayrıca oraya bi daha gidemem diye bir sey yok kasiyerler bile unutmustur günde kaç kisiyle karsilasiyorlar :)
Kadın olmanın en kötü yanı . .
Alışverişi seviyoruz abi . .
![]()
çocuğa aldığım da bir gömlek bir pantolon 60 tl. Geri kalan 120 nereye gitti, haberim bile yok desem yeridir
o kadar israf yaparsan allah 1 lirayı böyle aratır işte
![]()
O 20 kişi kasada değildi. Etraftaki insanlardan bahsediyorum. Sırada sadece yardım etmek isteyen adam vardı. Ayrıca 1 tl için derken, çıkışmayan miktar az diye boşver kardeş 1 tl için beklemeyelim deyip yoluma devam mı etseydim. Ha bir ha on, kasaya borcum buydu.1 tl icin siradaki 20 kisiyi bekletmeniz ayip olmus eminim cok kotu bakmislardir size
Ya ben sonra getireyim dedim. Kasiyer acır gibi göz kırpıp olsun hallederiz, boşver sen boşver diyince kötü oldum. Adam da ben tamamlıyım demez mi? Eksik çıkan paradan ziyade ihtiyaç sahibi gibi bir görüntü çıktı. Beni bir tl için idare etmeye çalışan iki insan. Çok utanç vericiydiSene 2006 bebek bezi alacağim kasaya geldim şimdiki parayla ya 10 kuruş yada 25 kuruş eksik yok para çıkmıyo kasiyer kızın gözlerinin içine bakıyorum arkada sıra birikti ne o al abla sonra verirsin dedi ne ben sonra getirsem olurmu diyebildim utandim bezi geriye bıraktım çok zor bir gündü hiç unutamam Allahım kimseye yaşatmasın
Banada cok oluyor çocukla cikinca hesapta olmayan seyler alınıyor bosver takılmaAlışverişe çıkmıştım. Çocuğa bayramlık aldım. Bikaç parça ihtiyaç derken 180 tl para harcamışım. Kartımda da 200 vardı. Yanımda nakit olmadığı için kalan 20 tlyi çekip minibüse bindim. Yolda inip ekmek falan alayım dedim. İndirimde bebek alt açma minderi vardı onu aldm, ekmek, kek falan derken kasada 19 tl dedi. 18i verdim. Çantanın içinde 1 tl arıyorum. Arkamda sıra. Herkes bana bakıyor. Arkadaki adam bir kaç defa ben veriyim diye teklifte bulundu. Bir yandan kasiyer bişey olmaz, idare ederiz diyor, bir yandan ben çantanın içinde 1 tl avındayım. O an o kadar utandım, stres oldum ki anlatamam. En son buldum 1 tlyiArkama döndüğümde en az 20 kişi bana bakıyor. Kendimi dışarı attım ama hala kulağımda kasiyerin, adamın sesi benim 1tl bulma mücadelem
normalde hesabımı yapmadan hiçbir şey almam ama son reyonda hesaplamayı unutunca böyle oldu. İnsan bir tlyi denkleştiremez mi ya
Hayatımın en rezil anıydı sanırım. Bir daha o markete gidemeyebilirim.