Of yaa. Çok utandım:(

Amannn ne olucak insanlık hali :) hiç de rezil bi durum değil. .. insanlar çok sabirsiz zaten :) benim de başıma geldiği oldu hiç umursama :)

Geçen gün kadin tek tek kuruşlari cikariyordu bekledim hic de sinir olmadim insanlık hali sonucta
Ayrıca oraya bi daha gidemem diye bir sey yok kasiyerler bile unutmustur günde kaç kisiyle karsilasiyorlar :)

Bebek alt acma minderi simdiden olayi mok etmis:))saka bir yana olabilir boyle seyler .takmayin...

Geçen gün kadin tek tek kuruşlari cikariyordu bekledim hic de sinir olmadim insanlık hali sonucta
Ayrıca oraya bi daha gidemem diye bir sey yok kasiyerler bile unutmustur günde kaç kisiyle karsilasiyorlar :)
Ben o kuruşları bulamadığım için utandım zaten:) çantanın içine her dalış yaptığımda olan bozuklukları sayıp sayıp eksik çıkınca tekrar dalış yapıyordum. 10 dakika böyle uğraştım durdum. Hayır bir parçayı iade etmek de aklımdaydı ama çantaya o kadar konsantre olmuştum ki, ritüeli bozamadım bir türlü:KK53:

Olur öyle arada bir dahakine kimse hatırlamaz.
Ürünlerden birini iptal etseydin. Gerçi bazı marketlerde iptal ettirmek bile zaman alıyor o da ifrit bir durum ama para denkleştirmekten daha iyidir.

Ben bir kaç sene önce kredi kartı yüzünden bütün aldıklarımı kasada bırakıp çıkmak zorunda kalmıştım.

Amannn bu neki?Ben bir kere markete gittim.bir araba dolusu alışveriş yaptım. Kasadan geçirdim poşetlere koydum.tam ödeyeceğim aaa çantamda cuzdanim yok..herşeyi orda bırakıp eve geldim.evde unutmuşum cüzdanı. Neyse geri geldim ödedim filan..yani oluyor boyle şeyler..
Ha birde ben bazen cantamdaki bozuklari kullanmak isterim ağırlık yapmasın diye dolayısı ile bekletirim herkesi öderken.arkamda kuyruk oluşur. .ne olmuş bekleyiversinler azıcık. .

Herkesin basina gelebilir boyle seyler beklemekten sabrimiz tukense bile o anda:) empati yapmamiz lazim o insanida utandirmamal gerek

Olabilir canim.ya belki fakir biri olup denklestiremeyebilirdin de bu durumda boyle üzülüyormu olurdun bu durumdan utanilacak birsey yok ve kimseden utanma onlar hatasiz kulmu karsindakilerki onlardan utanasin? Tmm normalde varlikli bi insansin evet ama gerçekten o durumda kalan binlerce insan var

1 tl icin siradaki 20 kisiyi bekletmeniz ayip olmus eminim cok kotu bakmislardir size
O 20 kişi kasada değildi. Etraftaki insanlardan bahsediyorum. Sırada sadece yardım etmek isteyen adam vardı. Ayrıca 1 tl için derken, çıkışmayan miktar az diye boşver kardeş 1 tl için beklemeyelim deyip yoluma devam mı etseydim. Ha bir ha on, kasaya borcum buydu.

Sene 2006 bebek bezi alacağim kasaya geldim şimdiki parayla ya 10 kuruş yada 25 kuruş eksik yok para çıkmıyo kasiyer kızın gözlerinin içine bakıyorum arkada sıra birikti ne o al abla sonra verirsin dedi ne ben sonra getirsem olurmu diyebildim utandim bezi geriye bıraktım çok zor bir gündü hiç unutamam Allahım kimseye yaşatmasın

Sene 2006 bebek bezi alacağim kasaya geldim şimdiki parayla ya 10 kuruş yada 25 kuruş eksik yok para çıkmıyo kasiyer kızın gözlerinin içine bakıyorum arkada sıra birikti ne o al abla sonra verirsin dedi ne ben sonra getirsem olurmu diyebildim utandim bezi geriye bıraktım çok zor bir gündü hiç unutamam Allahım kimseye yaşatmasın
Ya ben sonra getireyim dedim. Kasiyer acır gibi göz kırpıp olsun hallederiz, boşver sen boşver diyince kötü oldum. Adam da ben tamamlıyım demez mi? Eksik çıkan paradan ziyade ihtiyaç sahibi gibi bir görüntü çıktı. Beni bir tl için idare etmeye çalışan iki insan. Çok utanç vericiydi:KK23:
2006daki olayı hatırlıyorsan demek ki benim stresim, utancım da yersiz değilmiş.:bicak:

Alışverişe çıkmıştım. Çocuğa bayramlık aldım. Bikaç parça ihtiyaç derken 180 tl para harcamışım. Kartımda da 200 vardı. Yanımda nakit olmadığı için kalan 20 tlyi çekip minibüse bindim. Yolda inip ekmek falan alayım dedim. İndirimde bebek alt açma minderi vardı onu aldm, ekmek, kek falan derken kasada 19 tl dedi. 18i verdim. Çantanın içinde 1 tl arıyorum. Arkamda sıra. Herkes bana bakıyor. Arkadaki adam bir kaç defa ben veriyim diye teklifte bulundu. Bir yandan kasiyer bişey olmaz, idare ederiz diyor, bir yandan ben çantanın içinde 1 tl avındayım. O an o kadar utandım, stres oldum ki anlatamam. En son buldum 1 tlyi:sampiyon: Arkama döndüğümde en az 20 kişi bana bakıyor. Kendimi dışarı attım ama hala kulağımda kasiyerin, adamın sesi benim 1tl bulma mücadelem:skandal: normalde hesabımı yapmadan hiçbir şey almam ama son reyonda hesaplamayı unutunca böyle oldu. İnsan bir tlyi denkleştiremez mi ya:KK62: Hayatımın en rezil anıydı sanırım. Bir daha o markete gidemeyebilirim.
Banada cok oluyor çocukla cikinca hesapta olmayan seyler alınıyor bosver takılma

Back
X