of yine dert

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Merhaba arkadaslar valla catladim yine yaziyorum. Durumumu bilen biliyor maddi sorunlar yasiyoruz ve tek kurussuz uc gunu devirdik resmen sefilleri oynadik aramiz super muhabbetimz gicir halimizle dalga gectik birbirimizi teselli ettik ama dun cok fazla oksurdugum zaman esim isyan etti oysa kendini kotu hissetmemesi icin elimden geleni yaptim cunku sonucta gececiye bile gecti fazla kazanmak icin velhasil avans ala ala yetmedigi icin ay basinda bir sey kalmiyor ve sezon sonu diye az is oluyor. Yedi ay oldu evleneli ve sadece ikimiz hep kisitli bir sekilde eglendik cogu zaman isyan ettik kimi zman hayal ettigim bu degildi diye ustune gittim ama son bir aydir cok ciddi anlamda sukrediyorum en kotu durumda bile cunku beni cok seven bir esim var aglarken gulebiliyoruz. Kendisini suclamamasini istiyorum ama yine cok mutevazide takilmiyorum herseyin azina yetinmek bir kadini acitabilecegini anlasin diye. Dun gece resmen hastalandi esim kendini yedi bitirdi cunku kimsden borc almamasini istedim patronuda cevap vermedi avans alabilmemiz icin. hala is bulamadim ve bugun sabrim tasti ve kendime ait bir bilezigimi bozdurmak istedigimi soyledim baska caremiz yoktu ve ben bosalan buzdolabina dayanamadim insanliktan nasibini almamis bir kuzeni var esimin ondan borc alacam diye tutturdu zor zaptettim ve bozdurdum bilezigi bilmiyorum iyimi yaptim? Arti gecen hafta esim ek bir is bulmustu bir arkadas vasitasiyla bir resto-bar'da calisabilirmis zaten kii zaman tum hafta geceleri calisiyor aksam bes sabah yedide geliyor eve hafta sonuda bu sekil ustelik daha once aile yeri olmadigi icin beni goturmek istemedigi bir yer kabul etmedim huzursuz olacagimi soyledim ve gulumseyerek tamam istemezsen calismam yeterki sen huzursuz olma demisti ama gelin gorunki buyuk konusmusuz demin esim "bilezigini bozduracak duruma geldik en iyisi ben o isi kabul edeyim ne dersin " diye sordu ve kabul ettim mecburiyetten
o ortamda calismasi hic hosuma gitmez ama is istir diyorum iki gun ekmek dahi alamadik gitsin calissin diyorum ama icim hic rahat degil
yarin is gorusmesine gidecegiz gecen hafta aman ben orda calisirim sen surat asarsin iyisimi hic gitmeyim derken bu hafta mecburiyetten gidecegiz offff offf

canim öncelikle Allah yardimciniz olsun,eminim cok zor bir durumdur..suanda sanirim orada calismasn deme lüksünüz yok o yüzden mecburen calisacak..belkide o ortamdan dolayi istemiyorsunuz ama yapacak birsey yok..sanirim yurt disinda yasiyorsunuz,avusturyada yasiyorum ben belediyeler,valilikler ayligi düsük olanlara yardim yapabiliyor..inan hic haketmeyen kisilerde gidip aliyor adam calismiyor esi calisiyor ee kadinin calismasi devlet dairesi olmadigindan tas catlasa 800-1000 euro (birden fazla iste calisirsa)erkeklerde gidiyor bütün yardimlari aliyorlar...birde tabiki cok zor durum yine belediyeden kagit alabilirsiniz yasadiginiz yerde varmi bilmiyorum burda bir tane market var durumu ciddi anlamda kötü olanlar oradan ücretsiz alisveris yapiyorlar..hatta benim yengem ilk geldigi zaman oraya normal market sanip gitmis alisveris yapmis parayi uzatmis almamislar oda aldiklarini koymus geri.
yani diyecegim o ki yurt disindasiniz, belki türkiyede olmadigi kadar secenek var kendinizi toplayana kadar biraz bu sekilde idare edebilirsiniz..yine bilmiyorum sizin orada olup olmadigini ama mesela kis aylarinda gaz parasida veriyor belediye bir arastirin durumlar düzelene kadar bir sekilde idare edebilirsiniz..Allah yardimciniz olsun cok üzüldüm

bu SIKINTILI gunlerinin sonu illaki gelecektir onemli olan gercekten biribiri sevmek sabretmek

is gorusmesine gidersiniz ;bakarsiniz baska yerden bir is cikar olumlu dusunun olumlu olsun ins bu gunlerinizde ilerde size kucuk bir ani olarak kalsin ins
borcalmak yerine bilezigini bozdurmusunuz;biri gider ileride daha cok olur
ama kedni aileniz varsa onlardan yardim alabilirdiniz ;)
yinede onemli olan sevmek ve sabretmek

canim benim Allah yardim etsin insallah. bu durumda esinin o istemedin yerde calismasini kabul et, sorun cikarma canim cunku baska careniz yok gibi gorunuyor. artik kiskancliklarini maddi durumunuz duzelene kadar rafa kaldiracaksin maalesef canim kaydirigubbakcemile3(ki bu cok zor olsa gerek ama esini bu durumda cok sikmamak adina daha relax davranmalisin)
ben de esimin oyle bir yerde calismasini istemezdim ve cok kiskanirdim aslinda ama o ise ihtiyaciniz var tatlim...

Ne varki bunda? Bir bilezik bozudurmusunuz....Ehh?

Caniniz sagolsun arkadasim, orda duracakda ne olacak? Siz yiyecek ekmek bulamazken bilezigemi üzüldünüz?benneyaptımki

Herkez kötü günler yasadi ve yasiyor, Yaradan ömür verdigi sürece her zaman ya böyle yada baska bir sekilde imtihan edecek bizi, bakalim diyecek, kulum hala bana sükür edecekmi? Yinede bunada sükür diyecekmi?

Bak iyki o bilezik varmis, kimseye eyvallah etmek zorunda kalmadan üc bes kurus paraniz oldu iste, alisveris yaparsiniz, yine bir müddet idare edersiniz kendinizi!

Esinin o barda calismasinada sakin izin verme, hersey para degil. Ne yap et sen bir is bul güzelim! Gazete internet is dolu, illaki kendi meslegindede calismak zorunda degilsin, bu durumda temizlik isi, tezgahtarlik ne olursa olsun yapmalisin....esin zaten gece calisiyor, bir is daha almasi bence hic iyi olmaz.:kahve:

Reyyan, maviscik, uyuyan guzel, gulsum sultan tesekkur ederim yorumlariniza.
Reyyan burdaki belediyelerde baska turlu genelde yeni oturum alanlar. Cok cok zor sartlarda olanlara yapiliyor bu tur seyler ben o stadude degilim cunku hak etmeyen kisiler kadar acik gozlu davranamiyorum. Tsk ederim yorumun icin. Sevgiler

maviscik ailelerimizden yardim almiyoruz istemiyoruz cunku onlarinda kendilerine gore sorunlari var disardan gorduklerinde kendilerini cok guzel idare ediyorlar diye seviniyorlar bari bize takilmasinlar :) ve evet esimin orda calismasini istemiyorum ne biliyim ben yaa
hafta ici zaten gorusemiyoruz fazla hafta sonuda mukkemel gecince orda calismasi hic hosuma gitmez

Uyuyan guzel evet orda calismasina ihtiyacimiz var ve ben bu sinsi kiskancligimi rafa kaldirayim diyorum hatta umaim bu is olmaz diyorum :) bir yandanda rahat ederiz diye teskin ediyorum kendimi bakalim bakalim ne olacak :)

gulsum sultan valla guzel durtuyorsun insani :) bilezige uzulmuyorum ama ne bileyim ben ancak ilerde ev alirsak diye dusunmustum canimiz sagolsun bende senin dedigin dedim altin dururken sefilleri oynamak sacma olur
ve sukrediyorum canim en azindan esimle guzel vakit gecirip unutuyorum bizim bir oturup girgir yapmamiz sabahi surer :)
is konusunda kriz manyak vurdu dusun carrefour bana seminer verdi bu sezon icin ama 21 tane carrefour kapaniyor oturdugum kucucuk ulkede fabrikalar bosaliyor
ama iste inanmak ve umut etmek her zaman iyidir ve gerekendir her seyi daha iyi degerlendirecegimi dusunuyorum artik
esime gelince bi goselim bakalim sartlar uyarsa 'ki uymaz diye dusunuyorum
dolayisiyla bir kasik ayran bana kalir bayram :icecream:

allah yardımcınız olsun canım
şükretmek en güzeli sen ne kadar tevazu gösterirsen allahın o kadar hoşuna gidiyor canım
bu sıkıntılı günlerde geçer emin ol

valla canim iyi anliyorum seni. pekte farkimiz yokmus yani. sadece biz ogrenciyiz. sizin bozdurabileceginiz bisiyiniz var benim hic bisicikim!//// ama yinede onemlisi esinle senin bu bunalimi kolay atlatabilmeniz ve ne guzel bir durum. hem ev icin ayirmissin demissin simdi dar gununuz asil. kimseye muhtac etmesin Allah. yinede is istir bak bu zor zamanda is karsiniza cikiyor iyi yada kotu . sukur etmeli bencede. bizde oyle durumda yok. hayirlisi herseyin ins hepimiz zor gunleri cabuk atlatiriz

mihriban ve oykullua cok tesekkur ederim ne guzel ne hos bunlari duymak. Oykullua umarim hersey senin icinde guzel olur ayni sorunu paylastigimiz icin birak rahatlamayi uzuldum diyebilirim ama sonucta hersey duzelecek. Allah bugunleri aratmasin..

evet sonucta hersey duzelicek ama bu durumda onemli olan iliskiyi zedelememek .. gerci bizde zedelendi gb smdi gelince konuscagiz bayagi bir ileri safhadayiz ama yinede bu durumdaa da sukur ediyorum. ins en kisa zamanda hersey yoluna girer

Back
X