Merhaba arkadaslar valla catladim yine yaziyorum. Durumumu bilen biliyor maddi sorunlar yasiyoruz ve tek kurussuz uc gunu devirdik resmen sefilleri oynadik aramiz super muhabbetimz gicir halimizle dalga gectik birbirimizi teselli ettik ama dun cok fazla oksurdugum zaman esim isyan etti oysa kendini kotu hissetmemesi icin elimden geleni yaptim cunku sonucta gececiye bile gecti fazla kazanmak icin velhasil avans ala ala yetmedigi icin ay basinda bir sey kalmiyor ve sezon sonu diye az is oluyor. Yedi ay oldu evleneli ve sadece ikimiz hep kisitli bir sekilde eglendik cogu zaman isyan ettik kimi zman hayal ettigim bu degildi diye ustune gittim ama son bir aydir cok ciddi anlamda sukrediyorum en kotu durumda bile cunku beni cok seven bir esim var aglarken gulebiliyoruz. Kendisini suclamamasini istiyorum ama yine cok mutevazide takilmiyorum herseyin azina yetinmek bir kadini acitabilecegini anlasin diye. Dun gece resmen hastalandi esim kendini yedi bitirdi cunku kimsden borc almamasini istedim patronuda cevap vermedi avans alabilmemiz icin. hala is bulamadim ve bugun sabrim tasti ve kendime ait bir bilezigimi bozdurmak istedigimi soyledim baska caremiz yoktu ve ben bosalan buzdolabina dayanamadim insanliktan nasibini almamis bir kuzeni var esimin ondan borc alacam diye tutturdu zor zaptettim ve bozdurdum bilezigi bilmiyorum iyimi yaptim? Arti gecen hafta esim ek bir is bulmustu bir arkadas vasitasiyla bir resto-bar'da calisabilirmis zaten kii zaman tum hafta geceleri calisiyor aksam bes sabah yedide geliyor eve hafta sonuda bu sekil ustelik daha once aile yeri olmadigi icin beni goturmek istemedigi bir yer kabul etmedim huzursuz olacagimi soyledim ve gulumseyerek tamam istemezsen calismam yeterki sen huzursuz olma demisti ama gelin gorunki buyuk konusmusuz demin esim "bilezigini bozduracak duruma geldik en iyisi ben o isi kabul edeyim ne dersin " diye sordu ve kabul ettim mecburiyetten
o ortamda calismasi hic hosuma gitmez ama is istir diyorum iki gun ekmek dahi alamadik gitsin calissin diyorum ama icim hic rahat degil
yarin is gorusmesine gidecegiz gecen hafta aman ben orda calisirim sen surat asarsin iyisimi hic gitmeyim derken bu hafta mecburiyetten gidecegiz offff offf
o ortamda calismasi hic hosuma gitmez ama is istir diyorum iki gun ekmek dahi alamadik gitsin calissin diyorum ama icim hic rahat degil
yarin is gorusmesine gidecegiz gecen hafta aman ben orda calisirim sen surat asarsin iyisimi hic gitmeyim derken bu hafta mecburiyetten gidecegiz offff offf