Of yüzüme bakmıyor

5 tane kedimiz var . Sokaktan bizimkilerin arasına bir tane karışmış. Dokunmadık yemek yiyor ama bizden sürekli kaçıyordu. Üzerine gitmedik hiç kendi haline bıraktık. Bir adım , iki adım derken alıştı . Bence zamana bırakın travma yaşadığı için böyle davranıyordur.

Kabullenemedim aticam demiorum zaten illa ki benim kizim olcak o. Sevsin diye neler yapabilirim diyorum sadece

Konuşun kedinizle, ses tonunuzun sevecenliği onlara iyi gelir, sevmek için zorlamayın kediler kendi iradeleri dışında dokunulmasını sevmezler. Oyun oynayın saklambacı çok severler. İplerle, küçük toplarla oynatın oynadıkça size alışır. Gece yatarken çağırın yanınıza, yatağınızda yatabileceğini bilsin, bir müddet siz uyuduktan sonra gelecektir. Battaniyeleri çok seviyorlar, ona battaniyeden bir yer yapın ve orada yatarken önce konuşun sonra usul usul sevin. Her kedinin mizacı farklı, 2 yaşında dişi bir kedim var, asla sevdirmez, kucağa gelmez, bolca ısırmalı bir ilişkimiz var ama evde olduğumda onsuz tek adım atamıyorum çay koymaya mutfağa gitsem peşimde, tuvalette yanımda ama ellenmeyi sevmiyor, gece yatma saatini bilir yatağa gidip bekler, ayak ucumda yatar ama sabah uyanınca koynumda bulurum:) sizin ki daha çok yeni, mizacına göre alışacaksınız ona

Kedi sahiplenmek yerine önce bir psikologa gitseymişsiniz daha iyi olurmuş. Kedi dedigin devamli etrafinda dolanip, devamli kendini sevdirir halde olmaz genelde, olan da az bir kısımdır. Suan eve yeni gelmesinin de etkisi var tabi. Sokaktaki kedilerin insanla cok ilgilenmesinin sebebi aç olmalari sadece.

benim minigim de kendini sevdirmez pek.
kucagima aliyorum tam öpecekken patisini dudagimin uzerine koyuyor
doya doya sevemedim kendisini hala
ara sira yanima gelip kucagima oturup uyur..okadar. uykusu gelince sevdirir kendisini miril miril ancak ..isini biliyor bu kediler

Yok canim evde dogmus ama daha once baska biri sahiplenmis balkonda karanlikta tutmuslar hep. Henüz 4 aylik.
Ay kıyamam ya kötü davranmışlardır ondandır belki. Bende kedi sahiplendim bizimki çok yaramaz. Sürekli bişey kırıyo kıpır kıpır bişey. Kendini çok sevdirmez. Bu kedinin yaşına ve ırkına göre değişen bişeydir. Rahat bırakın o kendini sevdirmek istediği zaman gelir yanınıza :) zamanla alışır da size henüz çok yeni. Kıyafetinizi koyun evine. Peluş veya yün bişey olsun kokunuzun olduğu

Kediden kediye değişiyor bence... Benim kedim kadınları seviyor. Hatta bana aşık ama eşime tövbe yaklaşmıyor. Ki yaklaşsın özellikle diye mamasını, suyunu, ödülünü, tuvalet temizliğini filan eşim yapar. Çok seviniyor bunları yapınca yinede asla eşime bana davrandığı gibi davranmıyor.
Arkadaşımızında kedisi var bizim kedimizle kardeşler, aynı zamanda aldık. Oda erkeklerin hastası bana tövbe billah yanaşmıyor hep eşimin yanında...
Belki sizin kedide cinsiyet ayırıyordur.

kedilerin de sizin bizim gibi karakterleri var maalsef.. karakteri böyle olabilir hayvanın. benim kedim de bebekken hiç sokulgan değildi kendimden iyi de bakıyorum yine de çok nadir sevdirir falan çok seversen ısırır tırmalar kaçar ahahha hatta bazen gidiyordu karanlık odada tek başına oturuyordu deli mi ne uğraşmıyorum ben de artık canı isterse geliyor kendi sevdiriyor hiç koşmuorum peşinden napalım huyu öyle

işte bu benim kedi sevmeme sebebim. karakterleri çok garip sinsi geliyorlar. anlaşamıyorum ben.

halbuki köpek öyle mi neşeli ve çok tatlılar. ben köpek insanıyım kesinlikle.
Bu kadar da saçma bir yorum her insan bir mi ki her kedi bir olsun onlarında karakteri var hele sinsi hiç değiller onlarda size bayılmiyordur emin olun

Benim kedimde böyleydi eve ilk geldiğinde sonra alıştı bu sefer nereye gitsem pesimde dolaşıyor

Benim kedim de travmali bir kediydi. Ayağından ameliyat olmuştu ve benim pansuman yapmam gerekiyordu. O zamanlar bile gözünü sıkıca yumar acı içinde bitmesini beklerdi. Hep karanlık yere saklanırdı. Bir keresinde 12 saat perdenin altına saklandı, yemek bile yemedi. Ben odadan çıkınca yemiş. Birkaç kere banyo dolabınin altına girmiş, hep bir karanlıkta...
Bu süreçte hep konuştum onla,gozgoze geldiysek gözümü kirptim, aynı oradayken şarkılar söyledim.
Sonra mi?
On gün kadar sonra ilk defa yatağıma çıktı, partisiyle kafamı tuttu ve kafasıyla tos vurdu:)) o günden sonra kanka olduk onunla.
Şimdi hala başka insanlardan nefret eder, çok korkar. Asla evde ses varken saklandığı yerden çıkmaz. Ama biz çekirdek ailesine karşı çok sevgi dolu ve sırnaşık bir kedi

Gidiyorum psikoterapiye canım zaten ilacli tedaviye de basladim kendini ihmal etcek son insanımdır heralde. Dogru soyluosun açlık yuzunden

Sizin kedinin cinsiyeti ne?

Ayyh aynen iste agzini yuzunu öpüyorum bu sefer de kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…