- 29 Ekim 2018
- 13
- 20
- 18
- 38
Kabullenemedim aticam demiorum zaten illa ki benim kizim olcak o. Sevsin diye neler yapabilirim diyorum sadece
Yok canim evde dogmus ama daha once baska biri sahiplenmis balkonda karanlikta tutmuslar hep. Henüz 4 aylik.
Ay kıyamam yaYok canim evde dogmus ama daha once baska biri sahiplenmis balkonda karanlikta tutmuslar hep. Henüz 4 aylik.
Ya kıyamamYok canim evde dogmus ama daha once baska biri sahiplenmis balkonda karanlikta tutmuslar hep. Henüz 4 aylik.
Bu kadar da saçma bir yorumişte bu benim kedi sevmeme sebebim. karakterleri çok garip sinsi geliyorlar. anlaşamıyorum ben.
halbuki köpek öyle mi neşeli ve çok tatlılar. ben köpek insanıyım kesinlikle.
Benim kedimde böyleydi eve ilk geldiğinde sonra alıştı bu sefer nereye gitsem pesimde dolaşıyorKedi sahiplendim psikolojime de iyi gelir diye keza bir yil once babannemi kaybettim beni o büyüttü anne derdim. Istanbulda florya ormaninda bi sarman kedicik benim kedilere karsi önyargimi kırdı o kadar sicakkanli ve sevecendi ki elimden biraktim bir daha da bulamadim iki gun aradim onu.
Velhasıli 10 şubat aksami sarman başka bi kedi sahiplendim. Ama ne yaptiysam bana alismadi. Mamasini ferah bi yere koydum. Suyunu başka bir odaya koydum. Salonda eşimle oturdugumuz koltugun yanina tam tv karsisina evini koydum. Tuvaleti banyoda düz ayak geniş ve kuytu noktada kumunu her gun degistiriyorum.
Ama benden devamli kaçıyor devamli hic sevemiorumnapmam lazim? Ona bu kadar yakın olup da bu kadar uzak olmak cok koyuyor bana nolur bir akil verin.
Kedi sahiplenmek yerine önce bir psikologa gitseymişsiniz daha iyi olurmuş. Kedi dedigin devamli etrafinda dolanip, devamli kendini sevdirir halde olmaz genelde, olan da az bir kısımdır. Suan eve yeni gelmesinin de etkisi var tabi. Sokaktaki kedilerin insanla cok ilgilenmesinin sebebi aç olmalari sadece.
Kediden kediye değişiyor bence... Benim kedim kadınları seviyor. Hatta bana aşık ama eşime tövbe yaklaşmıyor. Ki yaklaşsın özellikle diye mamasını, suyunu, ödülünü, tuvalet temizliğini filan eşim yapar. Çok seviniyor bunları yapınca yinede asla eşime bana davrandığı gibi davranmıyor.
Arkadaşımızında kedisi var bizim kedimizle kardeşler, aynı zamanda aldık. Oda erkeklerin hastası bana tövbe billah yanaşmıyor hep eşimin yanında...
Belki sizin kedide cinsiyet ayırıyordur.
benim minigim de kendini sevdirmez pek.
kucagima aliyorum tam öpecekken patisini dudagimin uzerine koyuyor
doya doya sevemedim kendisini hala
ara sira yanima gelip kucagima oturup uyur..okadar. uykusu gelince sevdirir kendisini miril miril ancak ..isini biliyor bu kediler
Benim kedimde böyleydi eve ilk geldiğinde sonra alıştı bu sefer nereye gitsem pesimde dolaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?