• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
491
217
103
Kızlar etkilendiğim adam evli çıktı. İnstadan bir adım göremeyince facebooktan ekledim kabul etti o sırada gördüm evli olduğunu.
Ay bahtsız başım diyorum da hadi madem evlisin neden kabul ettin isteğimi abicim. her önüne geleni kabul ediyor musun sen diye sorasım var. hayallerim yıkıldı ama bana da yakışmaz evli adamla flört etmeye çalışmak.

Kızlar etkilendiğim adam evli çıktı. İnstadan bir adım göremeyince facebooktan ekledim kabul etti o sırada gördüm evli olduğunu.
Ay bahtsız başım diyorum da hadi madem evlisin neden kabul ettin isteğimi abicim. her önüne geleni kabul ediyor musun sen diye sorasım var. hayallerim yıkıldı ama bana da yakışmaz evli adamla flört etmeye çalışmak.
Suç sadece arkadaşlık isteğini kabul edende mi?

iş arkadaşınız mı,okul arkadaşınız mı yoksa mahalleden bir komşumuz falan mı yada ortak arkadaşınız mı var eğer böyle birşeyse o yüzden kabul etmiştir.

İyi araştır...
Bak adam saklamiyor evliligini

Bunu dert diye buraya açmanıza bile gerek yoktu, o derece silin gitsin aklınızdan.
Kabul etmesi davetkar olduğu anlamına gelmez. Belki bir tanıdık sanmıştır, belki siz ona bir mesaj atıp derdinizi söyleyeceksiniz diye beklemiştir, belki de evet davetkardır. Bir sürü ihtimal var doğrusu, bilemeyiz....
Siz uzak durun ama..

Bundan sonra uzak dursan yeter.
Olur öyle şeyler.

yani

Eh, mumkunse yakismasin zaten

yakışmaz zaten

Facebooktan ekleme talebini kabul edince ne oluyor ki? Kabul ettiğim her adam bir beklentiye girdiyse çok kalp kırdım demektir :KK69:

her önüne geleni kabul ediyor demek bu adam diye düşündüm açıkçası
Hep derim iyiler önceden kapılır çok etkilendiğin zaman ilk evli mi diye bak:KK37:
evli olduğunu ancak facesini kurcalayınca anladım

Suç sadece arkadaşlık isteğini kabul edende mi?

ne alaka bende de mi suç var şimdi adama yazmadım etmedim ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok

iş arkadaşınız mı,okul arkadaşınız mı yoksa mahalleden bir komşumuz falan mı yada ortak arkadaşınız mı var eğer böyle birşeyse o yüzden kabul etmiştir.

ortak tanıdık yok canım kazada denk gelmiştik

İyi araştır...
Bak adam saklamiyor evliligini

araştırdım işte ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok
Sende her etkilendigin adamın facesini ekleme bi zahmet:sopa:

her önüme geleni eklemiyorum zaten. sadece amaç tanışmaktı avucumu yaladım

Bunu dert diye buraya açmanıza bile gerek yoktu, o derece silin gitsin aklınızdan.
Kabul etmesi davetkar olduğu anlamına gelmez. Belki bir tanıdık sanmıştır, belki siz ona bir mesaj atıp derdinizi söyleyeceksiniz diye beklemiştir, belki de evet davetkardır. Bir sürü ihtimal var doğrusu, bilemeyiz....
Siz uzak durun ama..

uzak duracağım zaten canım evli adamdan hayır gelmez

yani

yakışmaz zaten

evli olduğunu ancak facesini kurcalayınca anladım

ne alaka bende de mi suç var şimdi adama yazmadım etmedim ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok

ortak tanıdık yok canım kazada denk gelmiştik

araştırdım işte ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok

her önüme geleni eklemiyorum zaten. sadece amaç tanışmaktı avucumu yaladım

ilişki durumu boşsa evli olduğunu nereden anladınız facebookta mı yazıyor.

m

Hayatım benim eşimin facebookunda da hiç benimle resmi yok..:işsiz::işsiz:
Ama bu demek değildir ki aramız bozuk...:halay: Bazıları böyle bu model...

Benim adamı mi ekledin kız ? :):KK15::KK48::KK48:

Facebook'ta arkadaş olmaya fazla anlam yüklemiyordur. Benim açımdan da pek önem arzeden bir durum değil mesela.

Sizin konu şey miydi ya, hani adam babanıza "kardeş çok korktu" diyip duruyordu?

siz her önünüze geleni ekliyor musunuz? tanışıklığın seviyesine göre kabul etmiştir yani ne var bunda.

Back
X