off artık bıktım

Aldatilmayi siddeti gozardi edip takildiginiz sey p...o oldugu surece daha cooook kahrolursunuz.

Ustelik 21yas nedir ki... aramizda cok fark olmamasina ragmen o 5yil oncesi yolun basi gibi geliyor bana.
Kaldi ki hcbir sey icin gec degildir,
Size siddet uygulayan birine katlanmak zorunda degilsiniz...

28 yaş..
ben 21,5

aldatmak da takıntım..
artık son günleri evliliğimizin ama o bunun farkına varmak istemiyor haketmiyor beni

28 yaş..
ben 21,5
Ein 28 yaşına göre çok çocuksu sen zaten küçüksün ikiniz de evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek yaşta değilsiniz bence - yazdıklarına istinaden bu sonuca vardım
Evlilikte sadakat önemlidir ne bu ya erkektir yapar, erkektir izler nolcak erkektir kızar sen alttan al vs vs valla ailen arkandaysa hiç çekme bu adamı daha şimdiden yıpranmışsın

ne denir ki zaten bitirmek istiyorum..

bunu bana nedn yaptı neden...
çıldıracam ya neden nden demekten
o kadar sevdim belki hiçbir zaman benim kadar sevecek birini zor bulur

canım daha çok gençsin ailen arkanda sana destek oluyorlar şiddet var diyorsun kusura bakma ama bunun affedilecek bi tarafı yok hayatına yazık etme yol yakınken dön önüne daha çok fırsatlar çıkar

isyan değil ama bilmek istiyorum neden ben seçildim bu acıya..
ölseydim...
görmeseydim
bu dünyaya başka bi canlı olarak gelseydim

Tatlim şu arabesk askini birak kendine gel bence. Siddet var, aldatma var daha ne belasi bekliyorsun? Yalnizliktan korkuyormussun ya ogrenin artik bir ksdin bir birey olmayi lutfen ya nedir bu erkeksiz yasayamamak? Once insansin, kendi degerinibil hayat evlilik erkek degil.

aldatmak da takıntım..
artık son günleri evliliğimizin ama o bunun farkına varmak istemiyor haketmiyor beni

Ben p... konusunu kadinlarin obje haline getirilmesi vb elestiriler yerine "kiskanclik" konusuna sıkıstirildigi surece erkeklerin izlemesine cok da karsi cikan biri degilim.

Ancak sizi fiilen aldatmasi ve siddet gostermesi kabul edilir degil.
Affettiyseniz sizin bileceginiz is...

Fakat hatalar tekrarlandigi surece o ozrun bir anlami kalmaz cunku pisman olan tekrarlamaz diye dusunurum.
Dolayisiyla pismanlik bile duymayan birini affetmeniz evliliginizdeki sorunlari cozmez, öteler...

Onunla net konusur ve ilk hatasinda daha fazla vakit kaybetmeden sonlandirirdim yerinizde olsaydim.
Hatta daha once benzer bir konusma yaptiysam ikinci kez konusmaya dahi luzum gormez hemen resti cekerdim...

Gecmisinizi degistiremezsiniz fakat geleceginiz sizin elinizde. Diger etmenlerin etkisi olsa da siz uygulamaya gecmedikce hicbirsey degismez...

Cok gencsin ve simdiden seni aldatip döven birisini 10 yil sonra düşünemiyorum . Baska ev de açar söyleyim . Ayrıl durumun da varmis . Oku işini al eline . Devam edersen aptallik etmiş olursun sen bilirsin

Seni kınamak için söylemiyorum ama seni döven birini hala nasıl seviyorsun ve seni sevdiğine inanıyorsun

1.si genç yaşta hayatini birine bağladığın için geleceğe dair korkularının olması çok normal bir de gözünü esinle actiysan...
2.si eşin şiddet uyguluyor ve söz vermesine rağmen sözünde duramiyor... Senin ne kadar çok uzdugunu bile bile buna devam ediyorsa bu adam seni sevmiyor...
3.su en önemli madde ailen arkanda ve üniversite okuman için sana yardımcı olacaklarını söylüyorlar ve yasin henüz cok genç... Ama sanırım sende boşanmadan çok üniversite okuyabilir miyim endişesi var... Okuyamasan da bir ise girip kurslara gidip kendini gelistirebilirsin... Hayatı büyütme gözünde özellikle sana destek olan ailen varken...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canim cok gencsin.Hayatini mahvetme.Oku meslegini eline al ondan daha iyileri cikar karsina.Her ozlediginde sana yaptigi kotulukleri hatirla bi sure sonra vazgecersin zaten. Sakin yalnizliktan korkma aciz insanlar yalnizliktan korkar...

Nie katlanysun deli misin,daha 21 yasndasin,nie bu kadar erkn ewlendn ki zaten,yalnz mi kalrsn hc ya,byle brini omrun boynca nasl ckcksn,igrenc bence yaptklari,ailenle paylas bu durumu,ayrl gtsn,yazk etme kndne

maxi pro 5

22 yaşımda olacam, ailem boşan gel oku diyecek ve ben o öküzü çekeceğim... 1 dakika durmam. keşke herkes senin kadar şanslı olsa ama sen kıymetini bilmiyorsun ne yazıkki

Eşinin bir gözü dışarda,bu kesin.
şu hayata bir defa geliyoruz arkadaşım,doğduğundan beri eşinle değilsin sonuçta boşanma sonrasını çok da kafaya takma
insanlar nelere alışıp neleri unutuyorlar değil mi?
yaşın 21,5 muş zaten boşanırsan ileride bu zamanlar sana kötü bir rüya gibi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…