Bu arada eşin kaç yaşında? (Yorumların hepsini okumadığım için görmemiş olabilirim)
Bir de dışarıdaki diğer insanlardan size ne? Milletin yaptığı kötülüklerin aynını yapmak hakkı mıymış? Herkes kendinden sorumludur bunu da öğrenseymiş iyi olurmuş
Aldatilmayi siddeti gozardi edip takildiginiz sey p...o oldugu surece daha cooook kahrolursunuz.
Ustelik 21yas nedir ki... aramizda cok fark olmamasina ragmen o 5yil oncesi yolun basi gibi geliyor bana.
Kaldi ki hcbir sey icin gec degildir,
Size siddet uygulayan birine katlanmak zorunda degilsiniz...
Dayagini mi aldatmasini mi ozleyeceksin???Yasin cok kucuk. Inan bu yasadigin sevgi degil. Seven insan sevdigi kisinin gozunun icine bakar durur , ona asla zarar vermez.
Ein 28 yaşına göre çok çocuksu sen zaten küçüksün ikiniz de evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek yaşta değilsiniz bence - yazdıklarına istinaden bu sonuca vardım28 yaş..
ben 21,5
Ein 28 yaşına göre çok çocuksu sen zaten küçüksün ikiniz de evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek yaşta değilsiniz bence - yazdıklarına istinaden bu sonuca vardım
Evlilikte sadakat önemlidir ne bu ya erkektir yapar, erkektir izler nolcak erkektir kızar sen alttan al vs vs valla ailen arkandaysa hiç çekme bu adamı daha şimdiden yıpranmışsın
canım daha çok gençsin ailen arkanda sana destek oluyorlar şiddet var diyorsun kusura bakma ama bunun affedilecek bi tarafı yok hayatına yazık etme yol yakınken dön önüne daha çok fırsatlar çıkar
aldatmak da takıntım..
artık son günleri evliliğimizin ama o bunun farkına varmak istemiyor haketmiyor beni
bitirdim ben zaten ama acımı bastıramıyorum
nefret ediyorum bu erkeklerden.
nasıl bir insanlıktır ya
eşimle sorunlarımız vardı bundan tam 1 ay önce facede kızlarla yakaladım şiddet var vs ama söz verdi herkesin önünde ve yapmayacam dedi daha aradan 1 ay geçmeden ....izliyor zaten öncede izliyordu.bu hafta kaç defa yakaladım dün evde değildim gene girip bakmış...o kadar usandım ki ayrılmak istiyorum ama ileriden korkuyorum yanlızlık korkutuyor.eşimi hala çok seviyorum ama bunları gördükçe soğudum..kalbimde hala ama artık hayattan bıktım ölüm bile daha güzel..çözüm arıyorum artık.
boşandıktan sonrayı düşünüyorum ailem anadolu ailesi babamın geliri çok iyi çok şükür.abim var.annem ev hanımı..babam ayrılırsan gel oku üniversiteni diyo ama hayattan çok korkuyorum eşimden ayrıldıktan sonra onu özleyecem o da seviyor ama nasıl oluyor bunlar bilmiyorum.artık usandım heergün gözyaşından.
içimi boşaltmak istiyorum ama çok doluyum artık...daha 21,5 yaşındayım ve 2 yıllık evliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?