Beni kast ediyorsunuz da konuşmak için konusmadim.gercekten ilginç geldi maa aile gelinmesi, eve tikilmalarina gerek yok elbet bir sürü aktivite de bulunulabilir.kusura bakmayın bundan sonra sizin beğeneceğiniz şekilde yorum yapmaya calisirimKızınız kaç yaşinda bilmiyorum ama bir an önce mahremiyet egitimi verin, o çocuk geldiginde de ayri odada oynatmayin gözönünde oynasinlar takip edin.
Ayrica 4 çocuklu olanlar evde hapismi olucaklar neden bir yerlere gitmesinler, samimi oldugu yere cocuklariyla gitmesinde ne sakınca var evdemi biraksin cocuklarini. Yorum yapan arkadaslar bazen konuşmak için konusuyor..
Hayir sizi kastetmedim, bir üye direkt 4 çocukla misafirliğe mi gidilir diye kestirip atmis onu kastetmistim aslinda. Siz kendinizden örnek vererek fikir beyan etmissiniz alinmaniza gerek yoktu. 4 çocuklu üyeler vardır illaki, bu şekilde kesin bir yargı insanlari kirabilir dikkat etmek gerekir. Kimse benim begenecegim şekilde konuşmak zorunda degil ama herkes herkese saygı duymak zorunda. Birileri 4 cocukla misafirlige gitti diye yargilanmamali, burada konu sahibinin sorunu o degil sonuçta..Beni
Beni kast ediyorsunuz da konuşmak için konusmadim.gercekten ilginç geldi maa aile gelinmesi, eve tikilmalarina gerek yok elbet bir sürü aktivite de bulunulabilir.kusura bakmayın bundan sonra sizin beğeneceğiniz şekilde yorum yapmaya calisirim
Bana da abartılı geldi biraz o sebeple beni kast ettiğinizi düşündüm, konu sahibinin sorunu farklı ama misafir arkadaşını da rahat buldum biraz.Hayir sizi kastetmedim, bir üye direkt 4 çocukla misafirliğe mi gidilir diye kestirip atmis onu kastetmistim aslinda. Siz kendinizden örnek vererek fikir beyan etmissiniz alinmaniza gerek yoktu. 4 çocuklu üyeler vardır illaki, bu şekilde kesin bir yargı insanlari kirabilir dikkat etmek gerekir. Kimse benim begenecegim şekilde konuşmak zorunda degil ama herkes herkese saygı duymak zorunda. Birileri 4 cocukla misafirlige gitti diye yargilanmamali, burada konu sahibinin sorunu o degil sonuçta..
Orasi öyle tabi bi rahatlık söz konusu belliBana da abartılı geldi biraz o sebeple beni kast ettiğinizi düşündüm, konu sahibinin sorunu farklı ama misafir arkadaşını da rahat buldum biraz.
Arkadaşınız çok rahat anlaşılan ayıp filan olmamış arkadaşınıza. Çocuğuna kızmalıydı çocuklar özel bölgelerini kimsenin görmemesi dokunmaması gerektiğini bilmeli karşıdaki de çocuk fakat durum hiç hoş değil arkadaşınız sizden özür dilemeliydi. Lütfen siz kızınıza özel bölgelerine kimseyi dokundurmamasını ve dokunmak isteyen olunca gelip size söylemesini tembihleyin. Ayrıca arkadaşımın çocuğu o bu diye düşünmeyin çocuktur demeyin lütfen. Herkes çocuğuna bunşsrı öğretmeli erke çocouğu dokundu kızınıza arkadaşınızın peki arkadaşınızın çocuğu kız oşsa bu ladar rahat olurmuydu sizin oğlunuz öpen olsa hiç sanmam çünkü 4 erkek çocuk büyütmenin saçma rahatlığı maalesef arkadaşınızdaki şuan. Ne olsa bu zhniyetten oluyor arkadaşınız yanlış tutum içinde.Slm kizlar bugün ikinci konum ve sizinle konuşmak istiyorum bugunde farklı ikinci dertle baş başa kaldım...
Benim bugün samimi bir arkadaşım bize kahvaltiya geldi 4 oğlu var
Birincisi 13 yaşında
Ikincisi 12 yaşında
Üçüncüsü 4 yaşında
Dördüncüsü 1 yaşında
Şimdi arkadaşım geldi hoş beş oturduk güzel geçti eve gittiler. Sonra ben kızımın üstünü düzeltirken baktim ic çamaşırı yukarı çekilmiş ama tuhaf çekilmiş kızıma sordum neden böyle anlattı
4 yaşındaki çocuk kızımın ic çamaşırını aşağı indirmiş orasını öpmüş yani genital bölgesini "
Bende çok tuhaf oldum annesini aradım güzelce konuştum çok güzel bir şekilde anlattim hatta oyun zannetmistir telefon bakıyorsa belki orda bir şey görmüştür falan kadın beni anlayışla karşıladı oğluyla konuşacağını söyledi konuştu ve beni geri arası "Ya meyal oğlum iki hafta önce genital bölgesinden bakteri kapmıştı dr falan göturdüm zor iyileşti ıste senin kizinada acaba onunkindede bakteri varmi diye bakmak istemiş bakterir olmadığını görünce senin kızında o cici falan bakmış senin kızının şişmemiş öyle yapmış "dedi
Bi an tuhaf oldum keşke söylemeseydim dedim yalnısmi anladı acaba diye şimdi kuruntu yapip duruyorum bi şey deyin lütfen...
Bana kızmayın çocuklar odalarında oynuyordu kapı açıktı sürekli o odaya gidip geliniyordu ne ara oldu kadınla şaştık kaldik...
Bence sorman normal. Oda çocuğuna düzgün eğitim versin.Slm kizlar bugün ikinci konum ve sizinle konuşmak istiyorum bugunde farklı ikinci dertle baş başa kaldım...
Benim bugün samimi bir arkadaşım bize kahvaltiya geldi 4 oğlu var
Birincisi 13 yaşında
Ikincisi 12 yaşında
Üçüncüsü 4 yaşında
Dördüncüsü 1 yaşında
Şimdi arkadaşım geldi hoş beş oturduk güzel geçti eve gittiler. Sonra ben kızımın üstünü düzeltirken baktim ic çamaşırı yukarı çekilmiş ama tuhaf çekilmiş kızıma sordum neden böyle anlattı
4 yaşındaki çocuk kızımın ic çamaşırını aşağı indirmiş orasını öpmüş yani genital bölgesini "
Bende çok tuhaf oldum annesini aradım güzelce konuştum çok güzel bir şekilde anlattim hatta oyun zannetmistir telefon bakıyorsa belki orda bir şey görmüştür falan kadın beni anlayışla karşıladı oğluyla konuşacağını söyledi konuştu ve beni geri arası "Ya meyal oğlum iki hafta önce genital bölgesinden bakteri kapmıştı dr falan göturdüm zor iyileşti ıste senin kizinada acaba onunkindede bakteri varmi diye bakmak istemiş bakterir olmadığını görünce senin kızında o cici falan bakmış senin kızının şişmemiş öyle yapmış "dedi
Bi an tuhaf oldum keşke söylemeseydim dedim yalnısmi anladı acaba diye şimdi kuruntu yapip duruyorum bi şey deyin lütfen...
Bana kızmayın çocuklar odalarında oynuyordu kapı açıktı sürekli o odaya gidip geliniyordu ne ara oldu kadınla şaştık kaldik...
Sakin değilim ablam sakinleştirdi diyor kadın. Duyduğunda nasıl tepki verdiğini nereden biliyorsunuz? 4 yaşındaki çocugu napsın hapse mı artırsın şikayet mı etsinValla sakinliginize şaşırdım
Belkide ben anormalim
Msjım konu sahibine ,size degilSakin değilim ablam sakinleştirdi diyor kadın. Duyduğunda nasıl tepki verdiğini nereden biliyorsunuz? 4 yaşındaki çocugu napsın hapse mı artırsın şikayet mı etsin
Aslında sorunuzun cevabını kavramak daha kolay bence şöyle düşünüyorlar kızlar farklı giyiniyor farklı oyunlar oynuyor erkekler farklı giyiniyor farklı oyunlar oynuyor, birbirlerinden çok farklı olduğunu keşfedip kendilerinde olanın onlarda olup olmadığını düşünüyorlardır bence.Bende hayal meyal komşunun oglunun pipisini gösterdigini bana da bakayim sendede varmi dedigini benimde indirip baktigimi yok deyip kapattigimi hatirliyorum yaşlar 4-5 falandi. Ama benim merak ettigim bir nokta var.
Bunlari nereden ogreniyorlar ya da goruyorlarmi acaba ?
Neden yalan söylesin ki?Benim kızımda 4 yaşında kizlar ama bayan yalan söyledi bna çünkü dün gece aklıma geldi oğlu başka bir bayanin kizinada ayni şeyi yapmıştı yani bakteri söylemesi yalandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?