Off baslık bulamadım Allah için okuyun icim daraldi...

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kizlar bugün ikinci konum ve sizinle konuşmak istiyorum bugunde farklı ikinci dertle baş başa kaldım...

Benim bugün samimi bir arkadaşım bize kahvaltiya geldi 4 oğlu var
Birincisi 13 yaşında
Ikincisi 12 yaşında
Üçüncüsü 4 yaşında
Dördüncüsü 1 yaşında

Şimdi arkadaşım geldi hoş beş oturduk güzel geçti eve gittiler. Sonra ben kızımın üstünü düzeltirken baktim ic çamaşırı yukarı çekilmiş ama tuhaf çekilmiş kızıma sordum neden böyle anlattı
4 yaşındaki çocuk kızımın ic çamaşırını aşağı indirmiş orasını öpmüş yani genital bölgesini "

Bende çok tuhaf oldum annesini aradım güzelce konuştum çok güzel bir şekilde anlattim hatta oyun zannetmistir telefon bakıyorsa belki orda bir şey görmüştür falan kadın beni anlayışla karşıladı oğluyla konuşacağını söyledi konuştu ve beni geri arası "Ya meyal oğlum iki hafta önce genital bölgesinden bakteri kapmıştı dr falan göturdüm zor iyileşti ıste senin kizinada acaba onunkindede bakteri varmi diye bakmak istemiş bakterir olmadığını görünce senin kızında o cici falan bakmış senin kızının şişmemiş öyle yapmış "dedi

Bi an tuhaf oldum keşke söylemeseydim dedim yalnısmi anladı acaba diye şimdi kuruntu yapip duruyorum bi şey deyin lütfen...

Bana kızmayın çocuklar odalarında oynuyordu kapı açıktı sürekli o odaya gidip geliniyordu ne ara oldu kadınla şaştık kaldik...

Valla sakinliginize şaşırdım
Belkide ben anormalim
Canim çok ağladım bu olay 2 gibi öğrendim ablamla konuştum sakinlestim biraz ve halada kızım için artık çok endişeliyim normalde gözümden ayırmam ama kendi evimdeyim ikiside çocuk bu nasil olur diye diye ağlamaktan en son buraya yazdım ablam pisikiyatri arkadaşıyla konuştu kızımla nasıl bu konuda uyarmam gerektiginu anlattı bu saate kadar bu olayı konuşup durduk

Haklısınız bundan böyle öyle yapicam zaten artik çok pimpirikli oldum😥
Çocuklar gördüklerini ya da kendilerine yapılanları ( maalesef çok üzücü) özellikle kendilenden küçük başka cocuklar üzerinde denemeye çalışıyorlar.

Geçmiş olsun.Çok küçük doğal olarak bilinçsiz olarak yapmış ama 13 ve 12 yaşındakilerle de aynı odada uzun zaman kalmaları doğru değil bence.Tam keşfin başladığı yaşlar.Çok dikkatli olmamız lazım anneler olarak.Rabbim hepsini korusun

İlk okuyunca 4 cocuk bu devirde ,Allah arkadasiniza kolayliklar versin her acidan demek geldi icimden.Hepsiyle teker teker ilgilenmek zor olmalı.Hepsi birden mi ayni odada oynadilar? Sonra iyi ki söylemişsiniz tabi .Neden yanlis anlasin.Bu özellikle söylenecek bir şey hatta.Cocuklarla sürekli iletisim icinde olmak lazim.

4 yasindaki cocuk cinsel acidan zarar veremez , merak etmistir gercekten tam cinsellige merak saldiklari donem
Ama bir daha 4 erkek cocuk geldiginde kizinizi gozunuzden ayirmayin , 4 yasindaki degil ama oburkuler tehlikeli yasta
Benim de 10 yasinda oglum var , ben oglumu bile sakindim herzaman buyuk cocuklardan , asla yanliz birakmam
Bu kadar stres olmayin en azindan bundan sonra ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz

Erken hissetme dönemi diye bir şey var. Bence arkadaşınız için hayiflanmayin hiç.
Ogretseymis çocuğuna iyiyi kötüyü.
Of ne hallere düştük artık.
Bir doktora götürün isterseniz muayene etsin diyeceğim ama çocuğa travma olacak
Cinsel birleşmeden bahsetmiyorum ama parmağınla falan belki of bilemedim :KK43:

Slm kizlar bugün ikinci konum ve sizinle konuşmak istiyorum bugunde farklı ikinci dertle baş başa kaldım...

Benim bugün samimi bir arkadaşım bize kahvaltiya geldi 4 oğlu var
Birincisi 13 yaşında
Ikincisi 12 yaşında
Üçüncüsü 4 yaşında
Dördüncüsü 1 yaşında

Şimdi arkadaşım geldi hoş beş oturduk güzel geçti eve gittiler. Sonra ben kızımın üstünü düzeltirken baktim ic çamaşırı yukarı çekilmiş ama tuhaf çekilmiş kızıma sordum neden böyle anlattı
4 yaşındaki çocuk kızımın ic çamaşırını aşağı indirmiş orasını öpmüş yani genital bölgesini "

Bende çok tuhaf oldum annesini aradım güzelce konuştum çok güzel bir şekilde anlattim hatta oyun zannetmistir telefon bakıyorsa belki orda bir şey görmüştür falan kadın beni anlayışla karşıladı oğluyla konuşacağını söyledi konuştu ve beni geri arası "Ya meyal oğlum iki hafta önce genital bölgesinden bakteri kapmıştı dr falan göturdüm zor iyileşti ıste senin kizinada acaba onunkindede bakteri varmi diye bakmak istemiş bakterir olmadığını görünce senin kızında o cici falan bakmış senin kızının şişmemiş öyle yapmış "dedi

Bi an tuhaf oldum keşke söylemeseydim dedim yalnısmi anladı acaba diye şimdi kuruntu yapip duruyorum bi şey deyin lütfen...

Bana kızmayın çocuklar odalarında oynuyordu kapı açıktı sürekli o odaya gidip geliniyordu ne ara oldu kadınla şaştık kaldik...
Endişelenmeseniz normal değil zaten ancak normal bir durum. Nasıl normal? Çocukların bu yaş grubu cinsel organlarını ve vücudunu yeni keşfediyor, o oğlan çocuğunun kızınızın kukusuna bakma sebebi; onun da pipisi var mı yok mu? Aynı şekilde bunu kız çocukları da yapıyor korkmayın. Sadece güzelce ve sakince kızınıza belirli bölgelerini elletmemesini öğretin bu eğitim üzerine çok fazla çizgi film falan var izletin.
Ufak ufak mahrem olanı aşılayın yani. Üzülmeyin lütfen.

Kizlar 2 büyük oğlu hep yanimizdaydi o ikisi oynadılar sadece odada

Bence arkadasiniz yanlis mi anladı diye meraklanacaginiza çocuğum bir zarar gordu mu diye düşünmeniz gerek.

Bir an konunun sonunu yanlış okudum sandim.

Çok şükür ki zarar görmemiş böyle anlattığınıza göre.

Arkadaşınızı da arayıp soylemeniz çok iyi olmuş, o da çocuğunu uyarır mahremiyet egitimini verir en azindan. Onunki de çocuk sonuçta.

Bence arkadasiniz yanlis mi anladı diye meraklanacaginiza çocuğum bir zarar gordu mu diye düşünmeniz gerek.

Bir an konunun sonunu yanlış okudum sandim.

Çok şükür ki zarar görmemiş böyle anlattığınıza göre.

Arkadaşınızı da arayıp soylemeniz çok iyi olmuş, o da çocuğunu uyarır mahremiyet egitimini verir en azindan. Onunki de çocuk sonuçta.
Canim kızımda bir şey yok çok şükür

Kızınız kaç yaşinda bilmiyorum ama bir an önce mahremiyet egitimi verin, o çocuk geldiginde de ayri odada oynatmayin gözönünde oynasinlar takip edin.
Ayrica 4 çocuklu olanlar evde hapismi olucaklar neden bir yerlere gitmesinler, samimi oldugu yere cocuklariyla gitmesinde ne sakınca var evdemi biraksin cocuklarini. Yorum yapan arkadaslar bazen konuşmak için konusuyor..

Back
X