Off baslık bulamadım Allah için okuyun icim daraldi...

Benim çocuklarımın odasında kamera var , bulaşık yıkarken bile gözüm hep oradadır.

Kim kimi itti, vurdu her şey görünüyor.

Şayet kamera olmasaydı bütün oyuncakları oturacağım yere yığar , burada oynayın derdim.
..

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama iyi cesaret 4 çocuk yanına bırakmak. Vursalar ruhunuz duymaz.

Arada gidip bakmakla olmuyormuş demek ki, çamaşırını indirip öpüp tekrar çekecek kadar vakti varmış . .
...

Elbet ki söyleyeceksiniz, ister yanlış anlasın, ister arkadaşlığını bitirsin ki ben olsam sanıyorum bir süre gorusemezdim.

Kızınıza bunu anlatma yolunu bulmak zorundasınız.
Korkutmadan bilmeli sınırlarını.

4 yaş tam merak zamanları ve cinsiyet ayrımına vardıkları dönemler sadece meraktandır ancak diğer büyük çocuklar sakıncalı olabilir. Yalnız oynamalarına izin vermemek lazım sadece kız / erkek değil bence kız/kıza ya da erkek/erkeğe de bir odada çocuklar yalnız bırakılmamalı. Benim oğlum da 5,5 yaşında dün parkta kız bir bebeği dudağından öptü annesi ile oturuyorduk bebek de arabasındaydı , oğlum napıyorsun sen dedim ama çok tatlı anne sevmek istedim dedi o zaman yanağından öp dudaktan olmaz dedim döndü bana ileride ben onunla evleneceğim bir şey olmaz dedi biz şok , okulda tuhaf şeyler öğrenip geliyor :KK70:

Benim kızımda 4 yaşında kizlar ama bayan yalan söyledi bna çünkü dün gece aklıma geldi oğlu başka bir bayanin kizinada ayni şeyi yapmıştı yani bakteri söylemesi yalandı

keşke böyle bir durumu varsa daha dikkatli olsaydınız da insan düşünemiyor.
benim de aklıma gelmezdi 4 yaşında bir çocukla kızımı yalnız bırakmayayım diye açıkçası

kızınızı bi pedagog a götürün konussun
eyyvah eyvah ya 4 yaşındaki çocugunu savunan anneye de bk bakteri kapmış diye bakmış
sapık yetişriyorlar haberleri yok
ben polise bile gidebilirdim, o kadınla da görüşmeyin yada cocuksuz gelecekse gelsin
dışarda bile o cocuklarla kızınızı bir arada tutmayın derim
neler okuyor duyuyoruz masum algılamadım ben valla

Benim kızımda 4 yaşında kizlar ama bayan yalan söyledi bna çünkü dün gece aklıma geldi oğlu başka bir bayanin kizinada ayni şeyi yapmıştı yani bakteri söylemesi yalandı
ayyyy tam delirmelik , yalan oldugunu bir öneki mesajımda da anlamıstım
çok çok kızdım ya kesin iletişimi lütfen

Benim çocuklarımın odasında kamera var , bulaşık yıkarken bile gözüm hep oradadır.

Kim kimi itti, vurdu her şey görünüyor.

Şayet kamera olmasaydı bütün oyuncakları oturacağım yere yığar , burada oynayın derdim.
..

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama iyi cesaret 4 çocuk yanına bırakmak. Vursalar ruhunuz duymaz.

Arada gidip bakmakla olmuyormuş demek ki, çamaşırını indirip öpüp tekrar çekecek kadar vakti varmış . .
...

Elbet ki söyleyeceksiniz, ister yanlış anlasın, ister arkadaşlığını bitirsin ki ben olsam sanıyorum bir süre gorusemezdim.

Kızınıza bunu anlatma yolunu bulmak zorundasınız.
Korkutmadan bilmeli sınırlarını.
Bakin oldu kac kez anlattim iki büyük çocuk bizimle aynı odadaydı oturma odasinda ve kızımla arkadaşı kendi odalarındaydı ben 4 yaşındaki çocuğun böyle bir şey yapacagini nerden bileyim

kızınızı bi pedagog a götürün konussun
eyyvah eyvah ya 4 yaşındaki çocugunu savunan anneye de bk bakteri kapmış diye bakmış
sapık yetişriyorlar haberleri yok
ben polise bile gidebilirdim, o kadınla da görüşmeyin yada cocuksuz gelecekse gelsin
dışarda bile o cocuklarla kızınızı bir arada tutmayın derim
neler okuyor duyuyoruz masum algılamadım ben valla
Dünden aklım durmuş gibi piskolojim bozuldu suçluluk duygusu üstümde

Bakin oldu kac kez anlattim iki büyük çocuk bizimle aynı odadaydı oturma odasinda ve kızımla arkadaşı kendi odalarındaydı ben 4 yaşındaki çocuğun böyle bir şey yapacagini nerden bileyim
sizde böyle bir durum yaşanmasını elbette istemezdiniz ama arkadaşınız çocuğuyla ilgili madem daha önce benzer durum yaşandı başka bir çocukla kendisi söylemesi lazımdı gözümüzün önünde oynasinlar diye.huzurunuzu bozup gitmiş kadin

sizde böyle bir durum yaşanmasını elbette istemezdiniz ama arkadaşınız çocuğuyla ilgili madem daha önce benzer durum yaşandı başka bir çocukla kendisi söylemesi lazımdı gözümüzün önünde oynasinlar diye.huzurunuzu bozup gitmiş kadin
Sanırım arkadaşım durumu anlatmamıştı çünkü o zamanlar anlatmicam diyordu öyle aklımda ki anlatmış olsaydi eminim kadın çocuğuyla konuşurdu ben anlattim konuştu ama yalan bi şeyle geri döndü ve ben çocuk içinde çok üzüldüm mutlaka biri ona yapıyor ki o çocukta yapmis

Okullar açılana kadarda kadinla gorusmeyi düşünmuyorum çünkü okul zamaninda oğlu kreşte bnim kızımda kreşte burda okullar 15 gün sonra açılıyor o zamana kadar mesafe koyacam artik

Çok üzüldüm içim gitti ya ikiside melek nasl bişe denir ki arkadaşına demeniz iyi olmuş gözü çocun da olur inş aklıma bin şey geldi kardeş arasında böyle mı yapıyorlar biri ona böyle mi davrandı die off kızınız yanında pek bişe demeyin de bilinç altında kalmasın

Çok üzüldüm içim gitti ya ikiside melek nasl bişe denir ki arkadaşına demeniz iyi olmuş gözü çocun da olur inş aklıma bin şey geldi kardeş arasında böyle mı yapıyorlar biri ona böyle mi davrandı die off kızınız yanında pek bişe demeyin de bilinç altında kalmasın
Dünden ruh halim yerlerde bnimde o çocuğu düşündüm bi yandan kendi kızıma üzüldüm bi yandan kendime kızdım bi yandan eşimde dün fark etti moralin bozuk sanki dedi yok bi şey sayende moralim bozuk dedim çünkü bi önceki konumda da onunla tartismamiz vardı bir günde iki olay ağır geldi eşimle kavgamızı unuttum kızım a yandım

Dünden ruh halim yerlerde bnimde o çocuğu düşündüm bi yandan kendi kızıma üzüldüm bi yandan kendime kızdım bi yandan eşimde dün fark etti moralin bozuk sanki dedi yok bi şey sayende moralim bozuk dedim çünkü bi önceki konumda da onunla tartismamiz vardı bir günde iki olay ağır geldi eşimle kavgamızı unuttum kızım a yandım
Bence bundan sonra dikkatli olun , kızınızı hiç kimseyi özel bölgelerine dokundurmamak konusunda eğitin , daha çok küçükler bir şey olmamıştır ve zaten iki güne unutur kızınız o yüzden artık siz de üzmeyin kendinizi nereden bilebilirdiniz 4 yaş kimin aklına gelir , dün ben oğlumla uzun bir konuşma yaptım çok ağladı sonunda ama anne sadece sevmek istedim çok tatlıydı diye ama bugün kreşi arayıp konuşacağım çocuklar kendi aralarında ne konuşuyorlar da bana dönüp bir şey olmaz ben onunla evleneceğim diyebildi

Analık işde ah inş arkadaşınızda düşünür ama herkese kendi çocu masum gelir korumacı davranır (bazısı için) siz kıznz eğitin orası ayıp tutulmaz die siz dahaa iyi bilirsiniz bu eğitimi bn anne değilim ama aklıma takılan kreş de kızınız gidecek bçyle bi şe başına gelse yada normal bişe gbi aynısı kendi yapar mı

Bence bundan sonra dikkatli olun , kızınızı hiç kimseyi özel bölgelerine dokundurmamak konusunda eğitin , daha çok küçükler bir şey olmamıştır ve zaten iki güne unutur kızınız o yüzden artık siz de üzmeyin kendinizi nereden bilebilirdiniz 4 yaş kimin aklına gelir , dün ben oğlumla uzun bir konuşma yaptım çok ağladı sonunda ama anne sadece sevmek istedim çok tatlıydı diye ama bugün kreşi arayıp konuşacağım çocuklar kendi aralarında ne konuşuyorlar da bana dönüp bir şey olmaz ben onunla evleneceğim diyebildi
konuşmanız çok iyi olucaktir kreşle cnm

Analık işde ah inş arkadaşınızda düşünür ama herkese kendi çocu masum gelir korumacı davranır (bazısı için) siz kıznz eğitin orası ayıp tutulmaz die siz dahaa iyi bilirsiniz bu eğitimi bn anne değilim ama aklıma takılan kreş de kızınız gidecek bçyle bi şe başına gelse yada normal bişe gbi aynısı kendi yapar mı
Bayanda bnim gibi yapar bundan eminim ama oğlunu koruması şaşırdım

Canim çok ağladım bu olay 2 gibi öğrendim ablamla konuştum sakinlestim biraz ve halada kızım için artık çok endişeliyim normalde gözümden ayırmam ama kendi evimdeyim ikiside çocuk bu nasil olur diye diye ağlamaktan en son buraya yazdım ablam pisikiyatri arkadaşıyla konuştu kızımla nasıl bu konuda uyarmam gerektiginu anlattı bu saate kadar bu olayı konuşup durduk
çocukları nasıl bilinçlendirmeliyiz bu konuda peki bilgilerinizi biraz açsanız yani psikiyatr ne söylemiş

ben konunuzu okurken de anladım bakteri muhabbetinin yalan olduğunu. 4 yaşındaki çocuk ne bilsin bakteriyi bilmem neyi. kontrol etmiş de vs.

Back
X