Slm kızlar.ben 3 yıllık evliyim ve 3 aylık bebeğim var.herşey gayet iyi ama ben çalışmak istiyorum kendi paramı kendim kazanmak istiyorum.evlenmeden önce evlendiğim güne kadar çalıştım ve hiç evde oturup bebek bakacak gibi değilim hele ki bu ara çok bunaldım. İşin kötüsü nereye basvursam hep red hep bi dayı istiyolar benimde yok.eşim çalışmama karışmıyor illaki çalışacak misin dunyanin sonumu diyo.ama benim için dünyanın sonundan beter.iki duvar arasında tıkılı kalmışım kendimi boğulmuş gibi hissediyorum.ama bu bebekten dolayı değil. 3 yıldır böyle bir türlü nasip olmuyo.
Ayyy inşallah çok üzülüyorum ben hele de bütün arkadaşlarım çalışırken. Pijamayla evde oturmak zoruma gidiyovala burda küçük bebeğin varken çalışmak istiyor olman sebebi ile seni taşlayacak kadınlar bitiverir birazdan benden söylemesi.
o değil de ben doğumdan önce zaten çalışıyordum doğumdan sonra bebeğim 3,5 aylıkken yani ücretli iznim biter bitmez hemen çalışmaya başladım. yeminle doğumdan 1 hafta sonra bunaldım ben diyip dolanıyordum zaten ortada.
herkes evcimen olacak die bir kaide yok. bebeğe de annen bakacaksa kesinlikle ümidini kaybetme başvurularına devam et.
Bebeğin daha üç aylık. Çok küçük ama.. hani mecburiyetinde yok. Senin tüm önceliğin o yavrucak olmalıydı. Biraz kınadım sizi açıkcası.Slm kızlar.ben 3 yıllık evliyim ve 3 aylık bebeğim var.herşey gayet iyi ama ben çalışmak istiyorum kendi paramı kendim kazanmak istiyorum.evlenmeden önce evlendiğim güne kadar çalıştım ve hiç evde oturup bebek bakacak gibi değilim hele ki bu ara çok bunaldım. İşin kötüsü nereye basvursam hep red hep bi dayı istiyolar benimde yok.eşim çalışmama karışmıyor illaki çalışacak misin dunyanin sonumu diyo.ama benim için dünyanın sonundan beter.iki duvar arasında tıkılı kalmışım kendimi boğulmuş gibi hissediyorum.ama bu bebekten dolayı değil. 3 yıldır böyle bir türlü nasip olmuyo.
Bir sürü kadında sizin yerinizde olmak istiyor. Anneliği özleyen ama bir türlü nasip olamamış çok kadın var. Anne olmaktan daha değerli ne olabilir. Ha! Çok hayati önem taşıyan bir mesleğiniz olur. Yerinizi kimse dolduramaz o ayrı. Bir bayan bakan vardı yabancı bir ülkede. Bebeği ile meclise gidiyordu. Önemli bir işi vardı, ama bebeğine on bakıcı birden tutacak parası varken kimselere emanet etmedi. Bende olsam bebeğimi sırtıma bağlar işe götürürdüm. Asla kimseye güvenmem. Derdini anlatamayacak kafar küçükse hemde.Ayyy inşallah çok üzülüyorum ben hele de bütün arkadaşlarım çalışırken. Pijamayla evde oturmak zoruma gidiyo
Doğru ama diyorum ya 3 yıldır böyle bi şansızlığım var. Bebekten dolayı değil.üzülüyorum.olsa bir yıl sonra olsunBebeğin daha üç aylık. Çok küçük ama.. hani mecburiyetinde yok. Senin tüm önceliğin o yavrucak olmalıydı. Biraz kınadım sizi açıkcası.çalışmaya mecbur, yada işyerlerinden izin alamamış nice anne, bebeğini başkasına emanet edip gözü arkada işe gidiyor. Siz rahatsınız, bebeğinizle doya doya ilgilenebilirsiniz ama hayır yavrucağı birilerine emanet bırakıp kendinizi memnun edecek iş arayışına girmişsiniz.
Ben anlatamadımm bu sorunum 3 yıl oldu var hiç nasibim yok. Çok üzülüyorumKesinlikle katiliyorum M monalazo
Esas size emanet olan o minicik yavruyu, anneniz dahi olsa bir baskasina emanet edeceksiniz 3 aylikken.
Hem de niye kendi hevesiniz, evde sıkıldıgınız, harcamalarinizin cok oldugu icin para kazanma isteginiz yuzunden.
İnanin bebeginiz icin uzuldum
Ama iste biz sadece yorum yapariz burdan. Hayat sizin hayatiniz. Esiniz de musade ediyorsa bize anca burdan uzulmek duser halinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?