off bunaldım artk.

Teşekkür ederim. Böyle beni motive edecek arkadaşlarım da yok;( iyi varsınız

Doğru ama diyorum ya 3 yıldır böyle bi şansızlığım var. Bebekten dolayı değil.üzülüyorum.olsa bir yıl sonra olsun

Valla canim seni bu calisma konusunda benim kadar iyi anlayacak kimse yoktur demicem, vardir ama ben zirvelerdeyimdir
İnan ben de 3 yildir evliyim ve 3 yildir da atanmak icin didindim durdum, ne evliligimden bi sey anladim ne de gecen gunlerimden. Bebegi de benim bu takintim yuzunden dusunmedik. Cunku ben de esim de bebegimizin bir baskasiyla degil, benimle buyumesini istiyoruz ve hamileligimin dahi stresle gecmesini istemiyoruz insallah. Cunku bu dunyadaki en guzel sey, en onemli sey geride hayirli evlat birakabilmek.
Bence hevesini, hirsini bir kenara birak ve bebeginin her aninin tadini doya doya cikar.

Bebeğin daha çok küçük canım ya. Bende senin gibi bunalıp bebeğim 4 aylık olduğunda kendi isteğim ile işe geri Döndüm, mecbur bebeğim biberona alıştı ve göğüs ümü bıraktı. Şuan keşke biraz daha geç başlasaydım diyorum. Bebeğine vakit ayır bence biraz daha. Elbet birgün işe başlarsın.

Benim bebeğim 2 aylık, 1 yılı özel, 5 yılı devlet kurumunda olmak üzere 6 yıldır çalışıyorum. Mayısta işe başlamam gerek. Ben de çalışmak istemiyorum artık. Evde oturup bebeğime bakmak istiyorum kime emanet ederim kara kara düşünüyorum. Herkesin derdi başka işte bacım. Ama ben de kendimi boğulmyş hissediyorum, bebeklerimizin ilk 3 ayı zor geçiyor maalesef.

Doğru ama diyorum ya 3 yıldır böyle bi şansızlığım var. Bebekten dolayı değil.üzülüyorum.olsa bir yıl sonra olsun
Bu ülkede zaten hemen işe girmek kolay değil. İnsanlar yıllarca bekliyor. Tabi torpili varsa o ayrı.

Bak senin bebişin var . Bırak işi mişi. Elişi biliyormusun elişi! Ohhh! Ondan güzel eğlence yok. Bebeğine amigurumi oyuncaklar yap. Fazla geleni de internetten sat. Al sana iş. Hem çok eğlenceli.

su donemde iş bulmak zaten zor. sık dişini.

Hepinize sonsuz teşekkür ederim
hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten benim üzüntüm 3 yıldır atanamamak bu sistem ve bıkkınlğımla beraber lohusa dönemi. Yazılarınızı okuduktan sonra. Dönüp kızıma sarıldım iyi ki var. Allah olmayan herkese nasıp etsin. Bugün bi iş basvurum reddedildi iyice bunalmıştım.buraya yazmak iyi geldi

En zoruda bocalamak ben o yüzden bebek olsun kafam dağolsın dedim ama yinede aklıma geliyo atanamamak;(

En zoruda bocalamak ben o yüzden bebek olsun kafam dağolsın dedim ama yinede aklıma geliyo atanamamak;(

Zaten meşgale arıyorum bi kataloğun ürünlerini satmaya başladım.en azından kızıma bez alırım.

Herkesin derdi başka ışte.ne güzel işin var bebeğin var diye düşünürdüm.. ama haklısın ki bebeğimizi kendimiz bütütmeliyiz

Çocuk büyüsün bu ne acele ? Onun size ihtiycaı var annenize degıl yazıktır günahtır o zaman dogurmasaydın . Kızım 18 aylık iyili yanındayım diyorum hep şefkat istiyor onlar anne kokusu sevgi . Çocuklara ve yaşlılara sadece şefkat yetıyor . Bekle bit iki yıl nolacak ki bende hep dışardaydım okudum gezdim Avrupa'da da okudum Anadolu da İstanbul'da çalıştım üç yıl iki yıl oldu bırakalı hıc pişman degılım gene kısmet olacak inşAllah . Sıkılıyorum evet ama pişman degılım . Kahvaltımı hazırlarım oturur kızımla yerim ona çizgi acarım cok mutlu olut onun gülümsemesi herseye değer . Ve bırcok şeyini kaçıracaksın akşam geleceksin yorgun ne kadar ilgilenceksin baba da öyle eee çocuk sevgiyi nerden alacak . Para ıcın yapmayın sunu çocuklara

Hırslısın parayı sevıyorsub . Öyle görünüyor burdan . Bende gezerdim hep birçok yer gördüm okudum vs hala öyle isteklerim var bazen evlilik zor gelır falan ama bebekler öyle başkaki. Anne kokusu anne gülüşü anne dokunuşu gibi kimse olmaz . Mesela ben kendı annem kadar kimseyi özlemem kendı anneni düşün su yaşımda bile öyle . Küçücük savunmasız bebekler en az ıkı üç yıl anennin bakması lazım . Boyle negatif düşündüğün ıcın bence işin olmuyor ve çıksa iş anında bebegını bırakacaksın kesin o yüzden Allah nasip etmıyor belkide . İki elbise iki makyaj malzemesi alacam diye hırstan çocuğuna kıyma

benim anladigim madem bukadar para hirsi var neden cocuk yaptiniz plansiz di heralde.cocuk sizin anne sizsiniz farkinda misiniz bu ne hirs bebeginize karsi hic merhamet yokmu sizde.millet calisiyomus sizde pijamayla oturamazmissiniz peki o sabinin ginahi neydi bu kadar para hirsin varsa cocugu yapmayip calisip sefa surecektin.gercekten cok sinirleniyorum anneligin hakkini veremeyip hirslarina kurban olanlara.hep milletle yaris yapan o calisiyor kazaniyor ben niye oturayim hep bir hirs hep gosteris.
ama o cocuk da sana yarin birgun hesap sorar daha uc aylik senin kokuna sevgine sutune muhtac el kadar ne disi var ne agzi var derdini anlatsin.bir bebege en iyi annesi bakar onun ruhunu okur adeta.yazik etme yavruna hic icin ciz etmiyomu nasil birakicam diye.
birak millet parasina para katsin sen bebegini buyut bu kadar hirsla sonun iyi gorummuyor gercrkten...

2,5 yaşında konuşamama problemi yüzünden pedagog tavsiyesi ile kreşe verdiğim kızım için neredeyse hergün " acaba güvenli bağlanma gerçekleşmemiş olabilir mi? Acaba kendini kötü hissediyor mu ? Acaba öğrenilmiş çaresizlik içinde mi ? Acaba ilerde sebepsiz huzursuzluk psikolojik problem vs Yaşar mı diye kendi kendimi yiyip bitirirken ( ki kreşe başladığımız ay konuşmaya başladı ve pedagoğun deyimiyle akranlarını yakaladı bu 1.5 yıllık süreçte)
Siz el kadar sabiyi bırakıp çalışacağım diyorsunuz ya ne diyeyim allahım sen görüyorsun

Sanırım evde oturuyorum bari çocuk yapayım dediniz ama çocuk da sizin sıkıntınız gidemedi. Problemleri varken bir de üstüne çocuk yapan insanlar da pek ilginç walla! Yazık o bebişe siz bu ruh halindeyken o nasıl etkileniyor acaba!

Haklısın bende derdim i anlattım ışte belki yanlışım motive oluyorum böyle.

Bebeğim kazayla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…