off cildirmak üzereyim. aramizda bisey yok ama onu cok kiskandim

ah evet birde bahsettiğin tipler var hercai görünümlü evcimenler bu tip erkeklerde bağlanma sorunları oluyor cnm bende böyle bir tip tanıdım dediğin gibi böyle yanıma falan gelişi konuşması bakışı o kadar sempatik masum ve sıcakki gönlüm kayıyordu nerdeyse =)) ama çokk serbestti her yaz tek başına bir yerlere tatile giderdi kimseyi takmam havalarındaydı on günden fazla bir yerde durmazdı ama hep bir gün aradığım kadını bulcam modlarındaydı :) bildiğim kadarıylada uzun bir süre ilişkisi olmamış devam ettirememiş

bahsettiğin kişide belki temiz bir insandır yüreğinde iyi aile babası olmak yatıyordur ama sadece bu yetmezki bir ilişkiye başlamak için

ne güzel tanimladin, hercai görünümlü evcimenler süpersin :)
galiba bu tam o cinsten. veya ne istedigini bilmeyenlerden de olabilir. gecenlerde profilinde ..(?) sehir zübbesi yaziyordu, hic uymuyo aslinda. tamam hos biri ama hani öyle bi playboy edasi yok kendisinde.
aynen senin gibi benim durumum da, sen kendini daha iyi frenlemissin :)
bu tatile son sira bi kere gitti. o da annesiyle. daha önce bi yazismisligimiz var, tatil varmi falan derken, denize gitmeyecegini ailesiyle gecirmek istedigini söylemisti ve resimler falan da bu yönde.
ama bu aradigim kadini bulucam modu böyle giderse 40larinaca sürer gibi cünkü suna inaniyorum bu yaslarda evlenmeyen erkekler sonra bayagi bi playboy olabiliyorlar, hem biraz daha kadina nasil davranmalarini bildiklerinden karar kilamiyorlar sonra bi alakasiz kadinla evleniyorlar. onlardan da o saatten sonra koca olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…