- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Hafta da bir gün izni var zaten onunla geçiriyoruz o günde. Hayır ben bundan şikayet etmiyorum buna da razıyım ama ayda yılda bi bişeyler yapmak istediğimiz de surat asıyor. Özellikle akrabalarima gittiğimiz zaman..Esiniz annesiyle gobek bagini kesememis henuz ,sizde yuz vermissiniz ne devamli kv ile vakit gecirme ,terapi alin tek basina bu sorunu cozemezsiniz
Hiç bişey yapmıyor. Aşırı titizlik hastalığı var akşama kadar tertemiz evi temizliyor. Sen de bizle akrbalara gel desem de naz yapıyor. Gelse bile kimseyle konuşmuyor beni rezil ediyor. Götürsek bi dert götürmesek bi dert..Kayinvalidenize farklı sosyal etkinlikler yaptırın.komsu günü akraba günü... YADA çok güzel kurslar oluyor belediyelerin...yoksa işiniz var...
Annemsiz bi şeyler yapınca kötü oluyorum vicdan azabı çekiyorum dedi.
Alıştırmayın. Kayınvalideyi de eşinizi de alıştırmayın. Tatile başbaşa gitmenize sevindim. Anneniz gelince kayınvalide gelmiyorsa, bazı durumlarda bunu kullanın.
Kayınpeder vefat edeli 1 yıl olmuş, artık duruma alışıp hayatını ona göre düzenlemesi gerekiyor. Eşinize tatlılıkla annesinin henüz genç ve sağlıklı olduğunu, onun da bir hayatı olduğunu hatta belki yalnız kalmak isteyebileceğini anlatın. Belki biz sürekli gitmekle hata ediyoruz, başka şeyle meşgul olmasına engel oluyoruz, tek beklentisi biz oluyoruz diyebilirsiniz.
Annem zaten hevesli değildi tatile. Kayınvalidemi de çok seviyor benim annem. Evlendik evleneli kaç defa kayinvalide mi yemege davet ettiği halde gitmiyor.Kvdenizden çok ben,kvdeniz gelmiyor diye annenizi goturmeyisinize takıldım. O gelmezse gelmesin,annenizi goturseydiniz keşke. Kavinladinize gelince kendi haline bırakın,surat yapıyorsa başka şeylerle ilgilenin,yaranamazsiniz mesela ben kavinvalidemin sevmediğim bir çok huyu var buna rağmen arar sorarım ziyaret ederim,yine başkasına sinirlenir sınırını benden alır onu böyle kabul ettim. Biliyorum ki benden başka düşüneni yok evlatları dahil,boktan bı kocası var,ben bosanana kadar benden gorsun,benle yaşasın hayatını diye alttan alıyorum. Eğer takarsaniz zamanla sinir hastası olur cikarsiniz,bosvermekten başka careniz yok.
Ankaralıysaniz Kızılcahamamı bilirsiniz haftaya da oraya gidicektik. Kendi annem kayınvalidem kardeşlerim falan eşimle böyle konuşmuştuk. Ama kayınvalidem her zaman ki gibi yalnızca onu goturelim istiyor. Annem de saf saf demiş ki kv ye abla gideceginiz zaman bi gün önceden haber verin de hazırlık yapıym. Kayınvalidem de bakarız belki gitmeyiz demiş.Off cok sacma ya
Cok güzel cevaplamışsın halbuki. Empati yapsın işte. Senin annen her yere gelmediğine göre. Gelse de hayat boyu 4lü mü gezeceksiniz yani. Bence de kavga ederse etsin sen bildiğin gibi davran.
Ankaralıysaniz Kızılcahamamı bilirsiniz haftaya da oraya gidicektik. Kendi annem kayınvalidem kardeşlerim falan eşimle böyle konuşmuştuk. Ama kayınvalidem her zaman ki gibi yalnızca onu goturelim istiyor. Annem de saf saf demiş ki kv ye abla gideceginiz zaman bi gün önceden haber verin de hazırlık yapıym. Kayınvalidem de bakarız belki gitmeyiz demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?