Off kayınvalide

Fesat kv bu hareketleri ile etrafındaki onu sayan insanlarıda bir bir kaybedecek herkes onun nazini nabzını çekmek zorunda değilsiniz kendi kaybeder sonrada kimse beni aramiyor saymiyor diye bunalıma girip
kafayi yer
Zaten herkese takmış kafayı.. Komşylarıyla afedersiniz s.dik yarıştırıyor.

Aaa oralar harika vallah annenize inat olsun diye böyle plan iptal edilirmi saka gbi

Benm halam evli oldugu halde evde durmaz. O tur senn o hamam benim o gün senin gezer. Aksamda camiye namaza gider kuran günleri olur. Hiç boş vakti yok. Halama eniştem ölse eve gelmicen diye espiri yaparım. Senn kv munzurluktan napcanı bilmiyo. Eşin demiyomu anne zorun ne biri gelince gelmicem diye diretiyosun iyi sen bilirsin otur evde diye. Eşinde bi tuaf. Yarın bi gün kv bişe olsa annemi istemedin demeye başlrlar.

Öncelikle sizi takdir ettim, sayıp seviyorsunuz, yalnız bırakmamaya çalışıyorsunuz.
Ama kv de 3 yasında çocuk gibi davranmaya başlamış.
Eşiniz neden kavga çıkarıyor onu anlamadım.
Elinizden geldiğince onu da alıyorsunuz zaten. Ama dayıyla yapılan mangala giderken annesi yok diye azap çekmesi çok itici.
Ben de bir erkek annesiyim buna rağmen oğlum hastalıklı derecede düşünmesin beni.
Sağlıklı koskoca kadın.
Eşinize annesi denize giremedim diye trip atınca deyin ki, sen annenle git bu sene tatile, ben annemle gideyim. Ne diyecek bakalım.

Ama kvnin yaptığı resmen bencillik ya. Anneb gelmese eminim eşin kvyi götürürdü. Kv gelmeyecekse kesinlikle anneni götürün bence. Baltalamasının kendisine zarar olduğunu anlasın.

Bu yaptığın iyilikler ters tepmis.Sende huysuz kaprisli kocsmda kocam diyen her daim basbasa kalmaj isteyen bir gelin ol.Birde bu halini görsün.Yüz verince astarini istemis esiniz ve kv

Benim kp hayatta. Yetişkin bekar gorumcem de var. Ama tamamen aynısı. Bir pazar gitmeyince kiyamet kopar, bi yere gitsek neden bizi goturmedin derler. Her yıllık izinde hadi nereye gidiyoruz derler. 4 yılı geçti bi çözüm bulamadım. Şurada yorumları okuyayim bari

Eşiniz babası vefat etti annesi yalnız kaldı diye düşündüğü için içi rahat etmiyor kv de maşaallah yani insan bir es verir, kendine bir dur der her yere gitmek olmaz ki.

Taviz vermeyin bir söylenir iki söylenir sonra alışır. Benim kayınvalide de böyleydi hergün yanına gitmenizi isterdi biz 2 gün de bir gidince laf sokardi .sonra sadece kendine gelinmesi yeterli gelmedi ona tüm kardeşlerine yeğenlerine sürekli gitmemiz konusunda baskı uyguladı hatta ve hatta gittiğimiz tüm tatillerde arkamiza takıldı. Ailemin yanina gidecegimiz zamansa bir cok sorun çıkardı 9 ay boyunca 5 saatlik yolu devirip de annemdi göremedim sayesinde .en sonunda sabır tasti ve kavga edildi şu an ağzını açamıyor bile .o yüzden baştan taviz vermemek lazım çünkü siz ne kadar verirseniz o asla tatmin olmaz ve daha fazlasını ister olan sizin gençliğinize olur.benim 3 yılım gitti sizin ki gitmesin

Kayınvalidenin kocası yok herhalde, kocası olmayan erkek annelerinde genel bir sorun mudur bu kapris olayı acaba

Eşin tek çocuk mu? Tüm Naz'ı eşine yapıyor. Birde ben şunu tespit ettim kocasından görmeyen özellikle evlendiği zaman oğlundan görmek istiyor. Bu model de var.
Modeller tür tür ki her yil yeni bir özellikle piyasaya suruluyorlar sinirlerim bozuldu

Eşiniz sanırım ana kuzusu ama siz iyi alıstırmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…