Off kayınvalide

Benim kayinvalidem de yalniz yasiyor esi vefat etti. kadincagiz biz evleneli 2 yili gecti daha evime geldigi 5 i gecmez.Cok yakiniz ustelik. 1-2 haftada bir 2-3 saat zaman geciririz beraber baskada birsey istemez. Kendisi bizi rahatsiz etmek istemez.Ama hergun arariz ya ben ya esim. yalnizlikla alakasi yok.Kayinvaliden biraz kendine bagli yetirtirmis oglunu.Kirmadan tatli dille halletmeye calis cnm.Samimiyetle yüz göz olmak arasında cok ince bir çizgi var.Aman o çizgiyi geçirme derim.Önlemini al sonra üzülme

Bu bizim ülkeye has bi durum sanırım. Yabancı ülkelere özeniyorum resmen. Orda kv ler sülük gibi oğullarına yapışmıyor.
Bizimkiler oğulları 40 yaşına bile gelse 6 yaşındaymış gibi davranıyor.
Bir de oğulları evlenince kıymete biniyor sanırım.

Bizim toplum çekirdek aile olmuyor illa kv de giricek devreye.

E kız anaları neden böyle olmuyor! Valla iki oğlum var. Şuan ki yapımla öyle olmam diyorum. Umarım olmam.

Sizinki fesat belli. Benim kv de öyle. Oğluyla çok yakın değildi. Benle evlenince kıymete bindi.

İşin çok zor.

her pazar gunu kvdene gıttıgınızde memnunnıyet mı gosterıyorsun. Rahatsızlıgını bellı eden bısı yaptın mı. Huzursuz oldugunu bellı et. Is yapma. Orda esının huzur bulmasını degıl evıne gelınce huzur bulmasını sagla.
Kendıllıgınden duzelecek gıbı durmuyor

Böyle erkekler evlenmesin ya

Benim kv de kp vefat ettikten sonra inanılmaz zor bir insan oldu. Genelde hep ben gezmedim yemedim içmedim, hiç öyle yerler görmedim modundadır. Eşim de imkanlar dahilinde gezdirirdi bugüne kadar. Ama artık işi iyice abarttı, bize hiç alan bırakmamaya başladı. Ben kişisel olarak iyi niyetimi kaybettim.

Siz de bu raddeye gelmeden bence biraz mesafe koyun, yoksa gerisi herkesi üzecektir. Kendi ailenize ayırdığınız zamandan ve eşinizle geçireceğiniz zamandan fedakarlık etmeyin, eşinize de burada anlatılanları örneklendirin. Böyle olmayalım, tadımız kaçmasın diyin.

Boyleleri en onden evleniyor.
Yani bi insan annesine bu kadar düşkünse neden evleniyor anlamıyorum ki. Herşeyin bi yeri var. Annesinde mangal yakmak istiyorsa bi haftasıno ayarlar gidersiniz. Misafir olduğun yere giderken üzülmek nasıl bi mantık ya. Vallahi çok saçmalık duydum böylesini duymadım. Hani bak kendi oğlumu düşünüyorum bana kalkıp eşimin dayısıgillerle mangala gidiyoruz ben sen yoksun diye üzülüyorum sende gel dese,oğlum sen manyak mısın git işine derim. Bence bu durumu kesinlikle bi psikolojik yardımıyla çözmelisiniz çift terapisi ayağına götür eşini.

Alismislar.Ne pazarlari gittin srnde umruna gelmesin.Annene ypmafigin seyi kaynanana yapma.Piknige de götürme.Sorarsa hakeden var haketmeyen var de.Cocuk gibi pesinde dolanmak istiyir birde nazliymis ay bunaldım pazar pazar.

Kayinvalidenize farklı sosyal etkinlikler yaptırın.komsu günü akraba günü... YADA çok güzel kurslar oluyor belediyelerin...yoksa işiniz var...

Ben olsam kv mi gaza getirip komsularla gune sokar, ilk tur paralari yatirdiktan sonra kenara cekilirdim. Ilk ayi yatirdiktan snra paranin ona bir gun geri donmesi amaciyla artik her ay katilmasi gerekecek :)

Siz basindan yapmissiniz hatayi cok fazla yuz vermissiniz. Nedir o yahu her pazar beraber olmalar falan..keske o zamanlar istemiyorum deseydiniz.. diretin alttan almayin.. ne simarik bir kv bu boyle..mecburmusunuz her yerr onu goturmeye canta gibi. Bir an ayri kalamiyorsa gitsin onunla yasasin esiniz

yeterince şımartmışsınız. tamam yalnızlık zor da her boş anınızı beraber geçirmek zorunda dğeilsiniz. kadın kendisine bi öevre yapsın biraz da onlarla takılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…