off,kendimi ok kt hissediyorum.. :(

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
arkadaşlar benim bi ilişkim wardı ilk defa birisiyle çıkmıştm we 1.5 yıl sonra ayrıldık aramız çok soğuk artık bidaha olmaz onunla nese lan lafa girim hemen ayrıldıktan sonraki gün msj geldi beni bayadır sewen birisinden öle konuştuk bana şans wer fln dedi e ayrıldığımı duyuncada fln konuştuk bayaga bana zaman wer hemen olmaz yeni ayrıldım dedim ama bilmiorum sora noldu öle 4 gün sonrada ona dayanamadım we ona bi şans werdim ama içim çok kötü eski sewgilimden çok sogudum onu sewmiorum artık ama neden böle kötü oluorum anlamıyorum..şimdikiyle mutlu olacagıma inanıorum ...off neden böle oldum benn ??

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşın daha çok genç, daha ne sevdalar yaşarsın, ileri dönüp baktığında şuan yaşadıklarını hatırlamazsın bile, ben bu yaşadığında bi problemde göremedim açıkcası, herkesin başından az buçuk böyle şeyler geçiyo:icecream:

sevgi nedir?

aşk nedir?

bunları açıklayabilecek biri var mı bana :bbo:

1.5 yıldır çıktıgın birinden ayrılıyorsun.. boşta kaldıgını duyan bir kurt hemen saldırıya geçiyor benden önce kimse kapmasın onu diye..zaten kızcaüğız yeni bir ilişkiden çıkmıştır kafası bulanık ve dağıtması gereklidir ve karşısına dikkatini dağıtacak iyi bir fırsat çıkmıştır... acilen değerlendirilmesi gerekir...
heves hevesi söker nihayetinde

eski eskde kalmış. illa sevmen gerekmezki boşver

canım ben hep bi ilişkiden hemen öbürüne geçilmemesinden yanayım
çünkü bişeyler yaşamışsın sonuçta ve bunları sindirmen için biraz zaman geçmesi gerekiyo...

bende anlamadım we bizim türk "v" lerine noldu onu hiç anlamadım.

valla ne olduğunu bende anlamadım , ama böyle inan ki okuduklarımı anlamıyorum bile :(:(
bana çok anlamsız ve saçma geliyo w yazana kadar normal v neden yazılmıyorki , hayır bunu yapanlar birde okuyan öğrenciler ,okuldada ödevler böylemi yapılıyo ??

Back
X