Slm kızlar... Ablam için açıyorum konuyu, çok sorumsuz bir eşi var,eve gece 2 de gelir, evin hiçbir şeyiyle ilgilenmez her seferinde ev sahibi kapıya dayanır kira için, defalarca elektrikleri kesildi faturayı ödemediği için biz bu enişte kişisiyle konuşmuyoruz zaten ablam da boşanmak istiyor arkasındayız biz de.. Ben de boşanma aşamasındayım onun 4 çocuğu var 3 ü okula gidiyor dönemin ortasında nasıl olacak bilmiyoruz ben kendini toparlayana kadar gel bende kal dedim, burda ilkokul yok dönemin ortasında okul değiştirmek de bilmiyorum... Çalışmak istiyor bu kocadan hayır yok diyerek bebeği de var bi şekil annem var komşular var idare etti diyelim ne iş yapabilir sizce.. Ben şahsen temizliği önerdim en azından asgari ücretten fazla kazanır diye sonuçta 4 çocuk var bunun içinde çevre lazım ben yakındaki farklı bir şehirde çalıştıpım için arkadaşlarım genelde ordan.. Ne yapılabilinir sizce, temizlik işi mantıklı mı başka iş mi bakmalı ya da alabileceği bir yardım var mı aile bakanlığından zira zor durumda.. Yeğenimin nene babama söyle eve para getirsin sözü kulaklarımda ufacık çocuklar çok üzülüyorum..