Off ki ne off

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar... Ablam için açıyorum konuyu, çok sorumsuz bir eşi var,eve gece 2 de gelir, evin hiçbir şeyiyle ilgilenmez her seferinde ev sahibi kapıya dayanır kira için, defalarca elektrikleri kesildi faturayı ödemediği için biz bu enişte kişisiyle konuşmuyoruz zaten ablam da boşanmak istiyor arkasındayız biz de.. Ben de boşanma aşamasındayım onun 4 çocuğu var 3 ü okula gidiyor dönemin ortasında nasıl olacak bilmiyoruz ben kendini toparlayana kadar gel bende kal dedim, burda ilkokul yok dönemin ortasında okul değiştirmek de bilmiyorum... Çalışmak istiyor bu kocadan hayır yok diyerek bebeği de var bi şekil annem var komşular var idare etti diyelim ne iş yapabilir sizce.. Ben şahsen temizliği önerdim en azından asgari ücretten fazla kazanır diye sonuçta 4 çocuk var bunun içinde çevre lazım ben yakındaki farklı bir şehirde çalıştıpım için arkadaşlarım genelde ordan.. Ne yapılabilinir sizce, temizlik işi mantıklı mı başka iş mi bakmalı ya da alabileceği bir yardım var mı aile bakanlığından zira zor durumda.. Yeğenimin nene babama söyle eve para getirsin sözü kulaklarımda ufacık çocuklar çok üzülüyorum..

Herkes soyleyecek ama bende soyluyorum ya neden neden nedennnn???neden insan boylr bir adamdan 4 cocuk yapar hadi kaza oldu deseniz 4 tanesi de mi kaza be kardesim.kadinlarimiz niye boyle anlamiyorum sevmedigim birinden neden cocuk yapiyorum nasi bi degersizlik bu?neden kendimize deger vermiyoruz

O koca birakmaz ki once onu dusunun. Birde 4 cocuk yaoan ablaniz tekrar donebilir esine bana oyle geldi. Hemen duzeni bozmayin bence biraz izlemede kalin

Allah yardımcısı olsun haftada bir kaç gün gideceği düzenli bir temizlik işi bulabilirsiniz tabi bundan önce kesin geri dönmeyecekse enistenize dava açıp yanından ayrılması kendi psikolojisi için daha iyi olacak gibi..

Bence düzenlerini bozmayın 1 i bebek 4 çocuk diyosunuz herkes gibi bende soruyorum madem bu kadar sorumsuzdu neden 4 çocuk ????

Bu resmen bile bile lades demek.
Hadi diyelim bu adam sonradan böyle oldu. Ama hiç kimse bu kadar değişemez.
Kimseyi kınamak haddim değil. Ama bu olayda yalnız o 4 çocuğa üzülürüm ben. O babayı seçmek ve doğmak onların tercihi değildi ama öyle bi adama 4 çocuk yapmak ablanızın tercihiydi.
Sorumluluk almayan adama çocuk yapılmaz. Allah yardımcısı olsun. Umarım bundan sonra mantıklı kararlar verebilir ablanız

Bence düzenlerini bozmayın 1 i bebek 4 çocuk diyosunuz herkes gibi bende soruyorum madem bu kadar sorumsuzdu neden 4 çocuk ????
Valla kızlar ne deseniz haklısınız, biz de çok söyledik tartıştık... Artık olan olmuş çok üstüne gitmek istemiyoruz...sonuncusu kazayla oldu diyor ilk 3 ünde eşi bu kadar kötü değildi son 5 yıldır tavan yaptı sorumsuzlukta, en küçük çocukla bi büyüğünün arasında 9 yaş var, sonuncusu kazayla oldu diyor.

Babanizin cevresi varsa ablaniza is baksin,
Buyuk magazalarda cayci ablalar oluyor, o tarz bir iste sigortasi da olur hem. Kira odemeyecekse gecinebilirler.

Cocuklar baya buyuk galiba, yaz aylarinda siz de destek olun, harclik cikaracak kadar ve hayati tanimak amacli calissinlar. Ama tabi anane dede ve annenin kontrolunde olsunlar.

Dencek çok söz var ama susuyorum .
İşte 4 tane hayat ...
Yazık ...
Tabi bu saatten sonra yapcak bişeyde yok ..
Temizlik dalan bir iş bulup girecek ..
Allah yardımcısı olsun o çocukların . İnşallah bundan sonrası onlar için hayırlı olur..

Ablanıza kolay gelsin

Yemekçi çaycı vs olarak girebilirse daha iyi

Evet gündelik temizlik işinde iyi para var da çok emek istiyor güç istiyor çevre istiyor

Benim yardımcım günde iki ev temizliyor, bazen pazar bile dolu oluyor ama kadın acayip güçlü hızlı sözünde duruyor saatinde geliyor sofra keyfi vs yapmıyor

Bir de anaokulunda temizlik yemek vs işler olabiliyor

O zaman küçüğü de bir süre sonra yanında götürebilir

Back
X