Off ki ne off

1 hadi 2 çocuğu olsa boşansın tamam da.. 4 çocukla boşanmak çok saçma oldu olacak bi kactane daha yapıp boşansın. Çok değişik kafalar anlayabilmem mümkün değil.

Yorumlar hemen hemen çoğunda ‘neden 4 çocuk yaptınız’ üzerine. İki kişinin karar vererek yaptığı bir şey. Evet eş sorumsuzsa 4 çocuk yapmak iyi olmamış ama kadın yapmış bir şekilde. Neden çocuk yaptığını sorgulamak kimseye düşmez diye düşünüyorum kendimce. Konu sahibi ablası için ne tür işler uygun olabilir onu sormuş bence ona odaklanılmalı. Eminim çevresindeki herkes bu tarz yorumlar yapıyordur en azından bizler burda yargılamayalım.

Konu sahibi ablan için çok üzüldüm, umarım hayırlısıyla hayatını hem kendi hem çocukları için bir düzene sokabilir.

Slm kızlar... Ablam için açıyorum konuyu, çok sorumsuz bir eşi var,eve gece 2 de gelir, evin hiçbir şeyiyle ilgilenmez her seferinde ev sahibi kapıya dayanır kira için, defalarca elektrikleri kesildi faturayı ödemediği için biz bu enişte kişisiyle konuşmuyoruz zaten ablam da boşanmak istiyor arkasındayız biz de.. Ben de boşanma aşamasındayım onun 4 çocuğu var 3 ü okula gidiyor dönemin ortasında nasıl olacak bilmiyoruz ben kendini toparlayana kadar gel bende kal dedim, burda ilkokul yok dönemin ortasında okul değiştirmek de bilmiyorum... Çalışmak istiyor bu kocadan hayır yok diyerek bebeği de var bi şekil annem var komşular var idare etti diyelim ne iş yapabilir sizce.. Ben şahsen temizliği önerdim en azından asgari ücretten fazla kazanır diye sonuçta 4 çocuk var bunun içinde çevre lazım ben yakındaki farklı bir şehirde çalıştıpım için arkadaşlarım genelde ordan.. Ne yapılabilinir sizce, temizlik işi mantıklı mı başka iş mi bakmalı ya da alabileceği bir yardım var mı aile bakanlığından zira zor durumda.. Yeğenimin nene babama söyle eve para getirsin sözü kulaklarımda ufacık çocuklar çok üzülüyorum..
madem eşi okadar sorumsuz ne diye 4 cocuk yapıyor?!

Temizlik işinde para var diyorsunuz ama çok yorucu değil mi?onun yerine bi yere işe girerse çay,yemek v.s gibi hem sigortasi olur.bize temizlige gelen genç bi kadin vardi iyi para kazaniyorum ama yorucu diyordu sonra bi mobilya mağazasina işe girdi orda çay getirme ve etrafin duzeninden sorumlu olmus asgari ucretle girmis ama en azindan sigortasi var ve daha az yoruluyordur

Back
X