• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off kızlar bi akıl verin lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.829
1.223
Arkadaşlar bana bir akıl verir misiniz?
Bir kaç gün önce kafama taktığım saçma sapan şeyler yüzünden eşime sardım. Kafama takılan şeylerin eşimle hiç alakası yok aslında. Kendimce içinden çıkamadığım durumların sinirini eşimden çıkardım.
Çok ağır laflar ettim çok üstüne gittim. Derken kavga büyüdü içinden çıkılmaz hale geldi.
Neyse bu gün konuşmak istedim konuşmadı. Çok kırdın beni soğuttun kendinden dedi. Sonra bana yine geldiler yine bağırmaya başladım. Evden gönderdim. Şimdi çok pişmanım. Ağlamaktan gözlerim şişti.
Ne yapsam da gönlünü alsam. Nasıl telafi etsem hatamı.

ya canım ilk başta haksız olduğunu soyluyorsun sonra haksız olduğun halde adamcagızı evden kovuyorsun ara dA gonlunu al bari

Evet konuşmaya çalışınca yüz bulamayınca yine sinirlendim. Aradım meşgule atıyor.

Bi acıdım enişteye
Elinden geleni yap al gönlünü
Bi daha da evden kovma adamcağızı

çok üzgün oldugunu onu cok sevdıgını kendını yanlısı ıfade ettıgını bır anlık kendını kaybettıgını aslında dusuncelerının o olmadıgını soyle ve onu öp

çok üzgün oldugunu onu cok sevdıgını kendını yanlısı ıfade ettıgını bır anlık kendını kaybettıgını aslında dusuncelerının o olmadıgını soyle ve onu öp
Sabah denedim ama yuzume bile bakmadı. :-(
Sonra işte soğudum deyince fırsatını bekliyormuşsun, hemen nasıl soğuyorsun falan bağırmaya başladım. Korkuyorum şimdi tekrar konuşmaya. Zaten telefonu meşgule atıyor. :-(

Arkadaşlar bana bir akıl verir misiniz?
Bir kaç gün önce kafama taktığım saçma sapan şeyler yüzünden eşime sardım. Kafama takılan şeylerin eşimle hiç alakası yok aslında. Kendimce içinden çıkamadığım durumların sinirini eşimden çıkardım.
Çok ağır laflar ettim çok üstüne gittim. Derken kavga büyüdü içinden çıkılmaz hale geldi.
Neyse bu gün konuşmak istedim konuşmadı. Çok kırdın beni soğuttun kendinden dedi. Sonra bana yine geldiler yine bağırmaya başladım. Evden gönderdim. Şimdi çok pişmanım. Ağlamaktan gözlerim şişti.
Ne yapsam da gönlünü alsam. Nasıl telafi etsem hatamı.

elbet eve gelcek.
geç karşısına, sakince özür dile. isteyerek olmadığını, pişman olduğunu filan söyle.
gönlünü al.sana inanırsa düzelir.öyle bi tartışmada soğumak filan olmaz.

elbet eve gelcek.
geç karşısına, sakince özür dile. isteyerek olmadığını, pişman olduğunu filan söyle.
gönlünü al.sana inanırsa düzelir.öyle bi tartışmada soğumak filan olmaz.
İnşallah gelir. Annesi umreye gitti ev boş orda kalır gibi geliyor.

Evet konuşmaya çalışınca yüz bulamayınca yine sinirlendim. Aradım meşgule atıyor.
cnm aynı durum benmde başımda..saçma sapan kıskançlık yapıp sonra pişman oluorm..senı çok ıyı anlıorm..aynı durumdayım

Romantikaya bağla :21:
Pişman olduğunu açıkça söyle, özür dile. Tutabileceğine inanıyorsan ! bi daha olmayacağına dair söz ver
Eve gelince de üstüne gitme nefes alsın enişte

O zaman bırak üstüne düşme illaki abarttigini anlayacak. Sen üstüne duseni yapip kendini yanlis ifade ettigini söylemişsin zaten. Cocugunuz, çocuklariniz varsa onlari da araya sokup eve getirtebilirsin :) keske sen de ustune dusmeseymissin ama hayirlisi olsun artık akisina birak evlisiniz sonuçta olur oyle şeyler

Bence kendini bol bol suclayacak bir mesaj gönder sqna dönmezsse akısına bırak

Romantikaya bağla :21:
Pişman olduğunu açıkça söyle, özür dile. Tutabileceğine inanıyorsan ! bi daha olmayacağına dair söz ver
Eve gelince de üstüne gitme nefes alsın enişte

Tutamıyorum maalesef. Şeytan dürtünce ne çenemi, ne sözümü tutamıyorum. :(

Cok yuksek ihtimalle bir psikolojik bozuklugun ürünü bu davranislar. Kalici olarak bu davranışlardan kurtulmak istiyorsaniz bir psikologa gitmelisiniz. Obur türlü verdiğimiz her tavsiye sadece gecici çözümleri olusturur.

Back
X