- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Manyadım mı sen bacım![]()
Arada bi yokluyorlar işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manyadım mı sen bacım![]()
cnm akşam kocansız yatma bende kavga ederm ama yatakta herşeyı unuturum
belkı erkek ardaşları yokmu kankası onlarla kahveye gtmıştr kötü düşünmeGelirse inşallah. Saat 9 oldu. Şantiyedeki kameralara baktım arabası yok. Nereye gitti acaba çok merak ediyorum.
Aramıyorum artık. Bekliyorum bakalım.açmıomu telini
belkı erkek ardaşları yokmu kankası onlarla kahveye gtmıştr kötü düşünme
Annesinin evine gidip yatmasında onu düşünüyorum:)
cnm bışe olmaz sakin ol ama...Bazı sözlerin telafisi yoktur, umarım onurunu kıracak şeyler dememişsindir.
anasının evine gitsin daha iyi işte ev boşmuş
hatta sen de git![]()
Dedim işte.Bazı sözlerin telafisi yoktur, umarım onurunu kıracak şeyler dememişsindir.
Dedim işte.çok ağır konuştum
![]()
Ah ev çok uzak arabam yok. Yoksa çoktan gidip bakardım. :)
Dedim işte.çok ağır konuştum
![]()
Öfkeni kontrol etmekte zorlanıyorsun ve bi kaç sefer söylememe rağmen bi psikoloğa gitme fikrine sıcak yaklaşmadın
Ben mi yanlış anlıyorum Anka kuşuu![]()
Ben günü kurtarma derdindeyim.
Daha önce psikiyatriye gittim ama ilaçlar ağır geldi bıraktım. Psikoloğa da giderim aslında ama eşim gerek yok dedi hep ben de önemsemedim. Bu kadar ileri gitmemiştim hiç.
Birde tavsiyemdir vaktin kendini tutamıyorsu eşinin yanından ayril oda değiştir banyoya git suyla elini falan yika su sakinleştirir
Ay inşallah canım ya. Çok sağolun biraz rahatladım buraya yazınca. Kızım uyandı mamasını yedireyim.Bu gün kurtulur merak etme sen gönlünü alırsın inşallah ama ilişkin için psikoloğa da git bence canım.
meşgule de alınca hepten deli oluyorsun kesin iyice boğuyorsun .bildim mi?:)Evet konuşmaya çalışınca yüz bulamayınca yine sinirlendim. Aradım meşgule atıyor.