• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off kızlar bi akıl verin lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir dur sakinles zaten simdi bu telaşla ister istemez hata yapacaksin sonra yine başa donulecek Burak ne ara ne mesaj at rahatlayini ikinizde birak kalsin annesinin evinde ayrıca belki bir görüşmesi vardır benin esimde inşaat mühendisi oradan biliyorum saatleri olmuyor bir de ben kayınvalidenin evine gitme derim çünkü bir tartisma olursa komsular ve tanidiklar geldiğinde anlatır ssenin oğlan burada kaldi sen yokken diye yetiştirir dengesizin biri

Birde tavsiyemdir vaktin kendini tutamıyorsu eşinin yanından ayril oda değiştir banyoya git suyla elini falan yika su sakinleştirir

Öfkeni kontrol etmekte zorlanıyorsun ve bi kaç sefer söylememe rağmen bi psikoloğa gitme fikrine sıcak yaklaşmadın :KK34:
Ben mi yanlış anlıyorum Anka kuşuu:KK64:

Ben günü kurtarma derdindeyim.
Daha önce psikiyatriye gittim ama ilaçlar ağır geldi bıraktım. Psikoloğa da giderim aslında ama eşim gerek yok dedi hep ben de önemsemedim. Bu kadar ileri gitmemiştim hiç.

Ben günü kurtarma derdindeyim.
Daha önce psikiyatriye gittim ama ilaçlar ağır geldi bıraktım. Psikoloğa da giderim aslında ama eşim gerek yok dedi hep ben de önemsemedim. Bu kadar ileri gitmemiştim hiç.

Bu gün kurtulur merak etme sen gönlünü alırsın inşallah ama ilişkin için psikoloğa da git bence canım.

Birde tavsiyemdir vaktin kendini tutamıyorsu eşinin yanından ayril oda değiştir banyoya git suyla elini falan yika su sakinleştirir

Onu eşim yaptı ben nereye gitse peşinden gittim kafasının etini yedim. En sonunda madem kaçıyorsun defol git evden dedim.
Kavga etmek istemiyorum sakinleşince konuşalım o yüzden gidiyorum diğer odaya dedi. Ben durmadım işte. Sonuç pişmanım ama yapacak bişey yok. Kendim ettim.
Aramıyorum bakalım. Kendini dinlesin biraz belki pişmanlığımı anlar.

Ayy benim için kokla miniği:KK68: ..
Rahatla biraz Anka kuşu şefkatli kanatlarınla sar erkeğini :KK53:değilse kuş havalanır haberin olmaz mazallah :KK70:

Back
X