• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off kızlar bi akıl verin lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eve geldiğin çok pişman olduğunu sinirini ondan çıkardığını seni anlamasını derdini paylaşmasını söyle..

Sabah denedim ama yuzume bile bakmadı. :-(
Sonra işte soğudum deyince fırsatını bekliyormuşsun, hemen nasıl soğuyorsun falan bağırmaya başladım. Korkuyorum şimdi tekrar konuşmaya. Zaten telefonu meşgule atıyor. :-(
Soğudum falan demesinin sebebi sana tepki içindir. gerçekten soğuduğundan değil. o da öfkesini öyle bastırdı demekki. Özür dilemek gerekiyor tabii. ama bence çok sık boğaz etmeden uygun zamanda güzel bir özür dile kendisinden. yazık haketmediği şekilde davranmışsın tabii ki çok kırılmıştır. anlayışlı ol ve biraz zaman tanı kendisine. sana aynı şeyi yapsa tepkin ne olurdu onu da düşün ki üstüne çok gitme eniştenin.

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Akşam 11 gibi geldi ben çocukların odasındaydım direk yattı. Seslenmedim hiç. Sabaha karşı kızım uyuyunca sessizce girdim yanına yattım dondu sarıldı. Öyle uyuduk. Sabah da hiç bir şey olmamış gibiydi. Az once aramış neredesin evde misin diye. Dedim çıkacaktım ama eve geleceksen çıkmam dedim. Yok dedi öylesine sordum dedi kapattı. Akşam konuyu açıp özür dilesem mi yoksa hiç açmasam mı acaba.

Arkadaşlar bana bir akıl verir misiniz?
Bir kaç gün önce kafama taktığım saçma sapan şeyler yüzünden eşime sardım. Kafama takılan şeylerin eşimle hiç alakası yok aslında. Kendimce içinden çıkamadığım durumların sinirini eşimden çıkardım.
Çok ağır laflar ettim çok üstüne gittim. Derken kavga büyüdü içinden çıkılmaz hale geldi.
Neyse bu gün konuşmak istedim konuşmadı. Çok kırdın beni soğuttun kendinden dedi. Sonra bana yine geldiler yine bağırmaya başladım. Evden gönderdim. Şimdi çok pişmanım. Ağlamaktan gözlerim şişti.
Ne yapsam da gönlünü alsam. Nasıl telafi etsem hatamı.
Bekar bi kız olarak onu da ben mi söyleyeyim sekerim :)

burada kocasını evden kovan kadınlar görünce ister istemez yüzümde bir gülümseme beliriyor.

Bende sizi merak etmiştim konunuza bakiyordum magdem o hic olmamis gibi davraniyor sizde öyle yapin şilin dünü hayaginizdan olmadi varsayin belki bir kacgun sonra konuşursa konusun elinizden geldiğince bir daha yapmamaya calisin akşamda güzel bir masa hazirlayin iyi bir geceyle bitti gitti hepsi allah mutluluğumuzu kat kat artirsin ins:oops::KK60:

bence biraz yanlız bırak. kafasını dinlesin. o seni merak etsin. eve geldegindede bence hiç sesini çıkarma. bulmuşsun kuzu gibi adamı yedin tabi:cool:

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Akşam 11 gibi geldi ben çocukların odasındaydım direk yattı. Seslenmedim hiç. Sabaha karşı kızım uyuyunca sessizce girdim yanına yattım dondu sarıldı. Öyle uyuduk. Sabah da hiç bir şey olmamış gibiydi. Az once aramış neredesin evde misin diye. Dedim çıkacaktım ama eve geleceksen çıkmam dedim. Yok dedi öylesine sordum dedi kapattı. Akşam konuyu açıp özür dilesem mi yoksa hiç açmasam mı acaba.
bence açmalısın
olur mu öyle şey.. adam yine büyüklük etmiş aferin ona
güzelce anlat derdini..

Back
X