• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off kızlar bi akıl verin lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gidemem ki çok uzak evleri arabam yok. Off ya çenem kopsun sinirlenince kendimden geçiyorum sonra pişman oluyorum. :-(
bence şuan kendi haline bırak. bu arada hem sen kendini dinle. gelecektir zaten. geldiğinde konuşursun. şuan hiç üsteleme bence

Cok yuksek ihtimalle bir psikolojik bozuklugun ürünü bu davranislar. Kalici olarak bu davranışlardan kurtulmak istiyorsaniz bir psikologa gitmelisiniz. Obur türlü verdiğimiz her tavsiye sadece gecici çözümleri olusturur.

Evet çok haklısın aslında. Herkese patlayıveriyorum.

bekle bıraz sessız kal bı kaç gun sınırlenıp ustune de gıtme ıkı uc gun sonra gıt yanına sokul hayır dıyemez

bence şuan kendi haline bırak. bu arada hem sen kendini dinle. gelecektir zaten. geldiğinde konuşursun. şuan hiç üsteleme bence

Bilmiyorum soğudum deyince çok üzüldüm. Gece gelmezse daha çok soğukluk girecek gibi geliyor aramıza.

bekle bıraz sessız kal bı kaç gun sınırlenıp ustune de gıtme ıkı uc gun sonra gıt yanına sokul hayır dıyemez

Öyle mi diyorsun. 9 yıllık evliyiz. Çok tartışma yaşadık ama hiç bu kadar kotu değildi. İçine atmış herşeyi oysa çoğunun farkında bile değilim.

O gelmezse sen git kayınvalideye
Sonrasına gelince demek ki öfkenizi kontrol edemiyorsunuz.. Bunun için yani ilk başta kendiniz için bişeyler yapın muhakkak.
Biraz terapi görmeniz sizi rahatlatır
Şimdi eşinizin gönlünü alsanız bile bu halının altına pisliği süpürmek gibi bişey olur kökten çözüm şart bu öfke nöbetleri için

Bilmiyorum soğudum deyince çok üzüldüm. Gece gelmezse daha çok soğukluk girecek gibi geliyor aramıza.
yoq hiç birşey olmaz korkma.. arada nefes almak kendini dinlemek iyi gelir ;) biz de arada yaşıyoruz ama bizim gidecek bir yerimiz olmadığı için odaları ayırıyoruz ancak :) bazen bir saat bazen de bir kaç gün sürüyor ama sonrasında enerjimiz tavan yapmış şekilde devam ediyoruz :)

Öyle mi diyorsun. 9 yıllık evliyiz. Çok tartışma yaşadık ama hiç bu kadar kotu değildi. İçine atmış herşeyi oysa çoğunun farkında bile değilim.
bekle ama bı sınırı gecsın bıdaha da mantıklı bı sebep yokken kavga etme kavga etmeyen yoktur ama hayıt zından etmeyın kendınıze

Ya bende bi sorunumu paylaşmak istiyorum nerden yazicam? Yeni üyeyim.

O gelmezse sen git kayınvalideye
Sonrasına gelince demek ki öfkenizi kontrol edemiyorsunuz.. Bunun için yani ilk başta kendiniz için bişeyler yapın muhakkak.
Biraz terapi görmeniz sizi rahatlatır
Şimdi eşinizin gönlünü alsanız bile bu halının altına pisliği süpürmek gibi bişey olur kökten çözüm şart bu öfke nöbetleri için

Belki bu bi dönüm noktası olur. Korkarım artık kırmaya. Şimdiye kadar içine atmak yerine söyleseymiş ben de bilirdim hatamı.
Belki de şimdiye kadar aklına gelmedi ama sinirle mi aklına geliyor anlamıyorum ki.

bende kıskanıom patlıom nedensız yere

Siz kaç yıllık evlisiniz. İlk evlendiğimizde ben de kıskanırdım ama zamanla geçiyor. Gerçi benim eşim inşaat mühendisi etrafta kıskanacak kimse kalmadı:)

Belki bu bi dönüm noktası olur. Korkarım artık kırmaya. Şimdiye kadar içine atmak yerine söyleseymiş ben de bilirdim hatamı.
Belki de şimdiye kadar aklına gelmedi ama sinirle mi aklına geliyor anlamıyorum ki.

O kadarını boşver... Söylemek istememiş adam zamanla geçer diye düşünmüştür!!
İnşallah bi dönüm noktası olur
Üzülme artık maşallahı var kaç yıllık evliymişsiniz
Belli ki eşin de ağırbaşlı biri çekmiş kapıyı gitmiş kovulunca
Tekrarı ikinizi de yıpratır ama herkeste olur dönem dönem bu haller
Bi psikoloğa gidin ve kendinize yeni uğraşlar bulun kafayı dağıtın

Bi de şu eniştenin gönlünü al be hatun içim parçalandı vallaha:110:

bende kıskanıom patlıom nedensız yere
kıskançlık zor bi durum.. kıskanan için de kıskanılan içinde..kuruntu yapmayı bırak eşinden başka birşeylerle uğraş bence.. hobi fln edin. insan durdukça sarar çünkü..ne bileyim bir şekilde dizginlemeye çalış.. bir de eşine kıskanmanın nedeni ne? altında yatan sebep ne? başkasında yaşadığın bir tecrübe mi yoksa ondan mı kaynaklanıyor? bence bunu bulmaya çalış.

Manyadım mı sen bacım:KK53::KK53::KK53:

O kadarını boşver... Söylemek istememiş adam zamanla geçer diye düşünmüştür!!
İnşallah bi dönüm noktası olur
Üzülme artık maşallahı var kaç yıllık evliymişsiniz
Belli ki eşin de ağırbaşlı biri çekmiş kapıyı gitmiş kovulunca
Tekrarı ikinizi de yıpratır ama herkeste olur dönem dönem bu haller
Bi psikoloğa gidin ve kendinize yeni uğraşlar bulun kafayı dağıtın

Bi de şu eniştenin gönlünü al be hatun içim parçalandı vallaha:110:
Telefonu açmıyor. Ozur dilerim diye mesaj attım ustune gitmiyim bakalım.
Ay burda bi üye vardı durup durup kocasını azarlayan ona kızardım meğer ben ondan betermişim. :(

Arkadaşlar bana bir akıl verir misiniz?
Bir kaç gün önce kafama taktığım saçma sapan şeyler yüzünden eşime sardım. Kafama takılan şeylerin eşimle hiç alakası yok aslında. Kendimce içinden çıkamadığım durumların sinirini eşimden çıkardım.
Çok ağır laflar ettim çok üstüne gittim. Derken kavga büyüdü içinden çıkılmaz hale geldi.
Neyse bu gün konuşmak istedim konuşmadı. Çok kırdın beni soğuttun kendinden dedi. Sonra bana yine geldiler yine bağırmaya başladım. Evden gönderdim. Şimdi çok pişmanım. Ağlamaktan gözlerim şişti.
Ne yapsam da gönlünü alsam. Nasıl telafi etsem hatamı.
Ona biraz zaman ver yarını bekle soğutma kendinden benim gibi yapsana eşim bu huyumu çok seviyor kavga ettiğimizde ertesi gün eve gelince kapıyı açtığımda sarılıp öperim özür dilerim derim oda beni affeder daha sonra neden böyle olduğunu söylerim sende dene bakalım önce onu yumuşat daha sonra hatanı söyle ona bişey kaybetmezsin eğer o an seni terslese bile birkaç saat sonra vicdan azabı duyuyor

Telefonu açmıyor. Ozur dilerim diye mesaj attım ustune gitmiyim bakalım.
Ay burda bi üye vardı durup durup kocasını azarlayan ona kızardım meğer ben ondan betermişim. :KK43:
cnm akşam kocansız yatma bende kavga ederm ama yatakta herşeyı unuturum

Back
X