off kızlar ya bu saatte eşimin çalışığı fabrikada arıza çıktı ve gitti...........

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.231
498
kızlar bu saatte burada olanlar sohbet edelim bari. ben çok sıkıldım. bu saatte eşimi işten çağırdılar. ne özel hayat var ne bişey yaa..

kızlar bu saatte burada olanlar sohbet edelim bari. ben çok sıkıldım. bu saatte eşimi işten çağırdılar. ne özel hayat var ne bişey yaa..

neden yatıp uyumuyosun : ) benim cok uykum geldi valla kocamı bekliyorum gelsin hemen yatıcam büyük ihtimalle...
benimkide yarın mesaiye gidicek o kadarda mangal partisi düzenlencekti.. salı gününe erteledik artık..

Meraba canim benim esimde calisiyo ve gece 3 de felan gelir bazen benim esimide cagiriyolar :31: Cok cani sklyor insanin :ssz:

sohbet etmek ıstıyorsan geyık bolumun de takıl canım :34:

Son düzenleme:
neden yatıp uyumuyosun : ) benim cok uykum geldi valla kocamı bekliyorum gelsin hemen yatıcam büyük ihtimalle...
benimkide yarın mesaiye gidicek o kadarda mangal partisi düzenlencekti.. salı gününe erteledik artık..

uyuyabilsm keşke...
tek aşıma yatamam korkarım en ya..çok ödleğim bu konuda..zaman geçmiyor..

Back
X