• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ne yapmam gerek... hiç bişey mi ??

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar ufak bi sorunum var..

biz hafta içi mesajlaşamıyoruz benimki yurtta kalıyo fırsat bulunca arıyo öle idare ediyoz işte.. normalde iki üç kez arayan bu hafta 1 kez aradı ve dün yurttan çıktı yani tel.ini aldı mesaj atmadı ben mesaj atıncada kısa kesip işim var dedi bikaç saat sonra aradı mesaj atamam uyucam dedi yorgunum dedi malum dersaneside war ertesi günü .... bugünde aradı dersane çıkışında arkladaşlarıyla buluşcakmış mesaj atamam dedi ihmal ediyosun beni filan deme diye söleyim dedim filan dedi ... :S bu ne şimdi ya ne yapmam gerek hiç bişeyde diyemedim tmm dedim sadece... =( ihmal etmenin sebebi ne diye sorcaktım ama o dediğinden sonra soramam artık ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım belki gerçekten amacı seni başından savmak değildir.
Bence biraz bekle. Aynı şeyleri yapmaya devam ederse, o zaman yaptıklarının altında bir şey ara.
Belki başka bir şeye de canı sıkkın olabilir, senle ilgisi olmayan bir duruma.

bence sessız kal kontrolunu kaybetmemeye calısarak
cok tepkı verırsen onun ıstedıgı seyı yapmanı bekledıgı seyı yapmıs olcaksın HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DUSUCEKSIN

zaten yaptıgı bısey varsa cıkacaktır ortaya
yoksa da onun oyunlarına yaptıgı tafralara gelmmıcegını dusmeyecegını gormus olur bu benım fıkrım

Son düzenleme:
arkadaşlarıyla buluşunca bana mesaj atamayan adamı bi tepiklerim bi daha tepiklerim :mymeka:

O sana nasil davraniosa sende ona oyle davranacaksin okdr basit.. Sen onun uzerine nekdr gidersin o senden okdr kacacaktir...

merhaba arkadaşlar ufak bi sorunum var..

biz hafta içi mesajlaşamıyoruz benimki yurtta kalıyo fırsat bulunca arıyo öle idare ediyoz işte.. normalde iki üç kez arayan bu hafta 1 kez aradı ve dün yurttan çıktı yani tel.ini aldı mesaj atmadı ben mesaj atıncada kısa kesip işim var dedi bikaç saat sonra aradı mesaj atamam uyucam dedi yorgunum dedi malum dersaneside war ertesi günü .... bugünde aradı dersane çıkışında arkladaşlarıyla buluşcakmış mesaj atamam dedi ihmal ediyosun beni filan deme diye söleyim dedim filan dedi ... :S bu ne şimdi ya ne yapmam gerek hiç bişeyde diyemedim tmm dedim sadece... =( ihmal etmenin sebebi ne diye sorcaktım ama o dediğinden sonra soramam artık ...

Ayyy nasıl katlanıyorsunuz bu erkeklere aklım almıyor siz gençler!
Yurtta kalması aramasına engel oluyor,arkadaşları ile buluşunca mesaj atamıyor..akannehir
Sıkılmıyorsanız bu gariplikler dünyasında devam edin yaşamaya..kaydirigubbakcemile

Yeni arayışlar içine girmiş olabilir
senin fazla ilginden sıkılıpta da böyle davranıyor olabilir
sessiz kalıp onun neler yapacagını gözlemlemelisin
zor ama biliyorum kesinlikle sessiz sakin kal
ama avucunun içinde kenarlarda biyerlerde onu
bekleyen biri olarak degil..
sende bahaneler uydur
bi süre sonra da acıkca konuş..

Yeni arayışlar içine girmiş olabilir
senin fazla ilginden sıkılıpta da böyle davranıyor olabilir
sessiz kalıp onun neler yapacagını gözlemlemelisin
zor ama biliyorum kesinlikle sessiz sakin kal
ama avucunun içinde kenarlarda biyerlerde onu
bekleyen biri olarak degil..
sende bahaneler uydur
bi süre sonra da acıkca konuş..

aslında çok sıkmıyorum o böle yapıyo hiçbişey demiyorum hep sessiz kalıytorum bi gün patlıcam ama bugün değil... çok güzel yazmışsın teşekkürler

Ayyy nasıl katlanıyorsunuz bu erkeklere aklım almıyor siz gençler!
Yurtta kalması aramasına engel oluyor,arkadaşları ile buluşunca mesaj atamıyor..akannehir
Sıkılmıyorsanız bu gariplikler dünyasında devam edin yaşamaya..kaydirigubbakcemile

hiç böyle yapmazdı ki ama bu sefer böyle yaptı onun için açtım bunu ne yaptığını anlamak için..

hiç böyle yapmazdı ki ama bu sefer böyle yaptı onun için açtım bunu ne yaptığını anlamak için..

Bence; tabiri caizse,Yılanın başını küçükken ezmek gerek..:olmaz:
Azıcık canınızı mı sıktı,koyun tavrınızı,o düşünsün sizin kalbinizi kazanmayı..
Ne yaptığını anlamak zor değil,beyzade açıkça demiş ya beni ihmal ediyorsun deme diye..
Takılıcam ben elleşme demek istemişakannehir

İlişkiniz neden bitti bilmiyorum ama beni seneeler öncesine götürdün.Yurttayım mesaj atamam, evden konuşamam, arklarımlayken hiç konuşamam diyen bir adamı se-pet-le.bak benden sana abla tavsiyesi.ne köy olur o adamdan ne kasaba...gerçekten seni seven, ilişkiyi devam ettirmek isteyen bir adam, her koşulda sevgilisine ulaşır.ordayken olmaz, yok saat 5i geçti arayamam, yok meteor düştü arayamam vs. böyle bahanelere karnınız tok olsun.şimdi zor gelir sonra iyi ki bitmiş dersin, doğru insanı bulunca.

Back
X