off nefret ettim erkek milletindende kendimdende

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
hemen konuma girmek istiyorum..ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum..

Ben yeni işe başladım, çalıştığım ofiste 6 kişiyiz ve benle beraber sadece 2 bayanız.. Ben hariç herkes evli (bende boşandım ve ofistekiler bunu biliyor)..

Ofistekilerden biri benim yaşlarıma yakın vede kademeside benden aşağıda, bu nedenle birtek ona Bey demiyorum oda bana Hanım demiyor. ve bişeyi ilk seferde anlamadığımda tekrar üslerime değil ona sorduğum oluyor, yada işte bişeyi yanlış yapınca hemen ona soruyorum bu neydi diye yardım alıyorum yani..onun dışında ekstra bir muhabbetim falan yok.

Bu kişi bana mesaj attı bugun :/ Aramızdaki konuşmayı yazıyorum size;

O: napıyosun x?
Ben: İyi nolsun ya ev işiyle uğraşıyorum sağol sen napıyosun?
O: bende iyiyim birara dışarıda bişeyler yapalımmı dertleşiriz sana danışmam gereken şeyler var
Ben: hayırdır inşallah şimdide yazabilirsin önemliyse müsaitim
O:avukatlık durumlar ya boşanmayla alakalı
Ben: umarım kötü birşey yoktur hayırlısı olsun
O: İşte karışık biraz, :) ee sen anlatsana napıyosun nası gidiyo sıkılmıyomusun sen evde hep tek arkadasın yokmu
Ben: ailem buradalar ya onlarla vakit geçiriyorum pek yalnız kalmıyorum (aslında değiller tekim ama böyle dedim hissettim konuşmanın abuklaştığını)
O: ev halini çok merak ediyorum şöyle makyajsız falan :D
Ben: hiç merak edilecek bir tarafı yok
O: hadi hadi :D bi foto atsana bakayım çok merak ettim
Ben:yok cidden atamıcam
O: hadi yaa çok merak ettim ama
(cevap vermedim)
O:şttt konuşsana ya çok sıkıldım:)
(cevap vermedim)

Ya bu konuşma ne öyle bu insan evli karısının ismini koluna kocaman dövme yaptırmış bi insan :KK57: ben şimdi pazartesi işe nasıl gidicem...öylede zor buldumki bu işi hanımlar bilemezsiniz.aylardır işsizdim....çok sinirim bozuk..napcam şimdi..pis adam ya
Cevap vermelimiydim sizce..ben napcam nasıl konuşucam artık onla..nası bir tavır takınmalıyım bilemedim

Densiz herifin teki. Laf sokun bir daha öyle yaklaşımları olduğu zaman "Ayy evli barklı adamsın" falan tarzı. Onun dışında da muhatap olmayın, olur öyle densiz adamlar. Her birini kafaya takacaksanız ohooo, yüz vermeyin bitsin gitsin.

hemen konuma girmek istiyorum..ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum..

Ben yeni işe başladım, çalıştığım ofiste 6 kişiyiz ve benle beraber sadece 2 bayanız.. Ben hariç herkes evli (bende boşandım ve ofistekiler bunu biliyor)..

Ofistekilerden biri benim yaşlarıma yakın vede kademeside benden aşağıda, bu nedenle birtek ona Bey demiyorum oda bana Hanım demiyor. ve bişeyi ilk seferde anlamadığımda tekrar üslerime değil ona sorduğum oluyor, yada işte bişeyi yanlış yapınca hemen ona soruyorum bu neydi diye yardım alıyorum yani..onun dışında ekstra bir muhabbetim falan yok.

Bu kişi bana mesaj attı bugun :/ Aramızdaki konuşmayı yazıyorum size;

O: napıyosun x?
Ben: İyi nolsun ya ev işiyle uğraşıyorum sağol sen napıyosun?
O: bende iyiyim birara dışarıda bişeyler yapalımmı dertleşiriz sana danışmam gereken şeyler var
Ben: hayırdır inşallah şimdide yazabilirsin önemliyse müsaitim
O:avukatlık durumlar ya boşanmayla alakalı
Ben: umarım kötü birşey yoktur hayırlısı olsun
O: İşte karışık biraz, :) ee sen anlatsana napıyosun nası gidiyo sıkılmıyomusun sen evde hep tek arkadasın yokmu
Ben: ailem buradalar ya onlarla vakit geçiriyorum pek yalnız kalmıyorum (aslında değiller tekim ama böyle dedim hissettim konuşmanın abuklaştığını)
O: ev halini çok merak ediyorum şöyle makyajsız falan :KK70:
Ben: hiç merak edilecek bir tarafı yok
O: hadi hadi :KK70: bi foto atsana bakayım çok merak ettim
Ben:yok cidden atamıcam
O: hadi yaa çok merak ettim ama
(cevap vermedim)
O:şttt konuşsana ya çok sıkıldım:)
(cevap vermedim)

Ya bu konuşma ne öyle bu insan evli karısının ismini koluna kocaman dövme yaptırmış bi insan :KK57: ben şimdi pazartesi işe nasıl gidicem...öylede zor buldumki bu işi hanımlar bilemezsiniz.aylardır işsizdim....çok sinirim bozuk..napcam şimdi..pis adam ya
Cevap vermelimiydim sizce..ben napcam nasıl konuşucam artık onla..nası bir tavır takınmalıyım bilemedim
Direk konuşun. İş dışında kesinlikle muhatap olmak istediğinizi belirtin ve kararlı olun. Yine de ararsa açmayın, mesaj atarsa cevap vermeyin. Maalesef erkeklerin büyük çoğunluğunda var bu vicdansızlık. Boşanmış kadın onlara göre kucaklarına atlamaya hazır kadın.

Of pislik herif bende nefret ettim erkek milleti valla guven olmuyor sız muhatap olmayın ıs yerınde soru sormanızı belkıde onunla konusmak ıcın kullandıgınızı sanmıstır erkekler bazı seylerı ısıne geldıklerı gıbı algıladıgı ıcın bırde sakın ona soru sormayın bır daha baskalarıyla muhatap olun dengesız belli ki esıyle arası kotu heyecan arıyo uyuz oluyorum boyle ınsanlara ya

Öncelikle sizden alt kademe olsa bile pazartesi x bey diye hitap etmeye başlayın

Size yavsamis pislik bundan sonra hic bir mesajına cevap vermeyin

Siz niye utanip korkuyorsunuz işe gitmekten hatanız yok.
ay aynen artık normal bey diyerek hitap edicem bişeyde sormucam ona..zaten son iki mesajınada cevap vermedim artık ne yazarsa yazsın cevap vermicem....sadece sinirim bozuldu ya durumu devam ettirmesinden korktum..dedikodu falan olur diye korktum...işimde iyi bi iş cok zor buldum zaten :/ ..böyle bişeyde (yani işyerinden hemde evli bir erkeğin bana böyle cıvık yazması) daha önce başıma gelmemişti tiksindim

Sert olun tepkinizi belli edin abartılacak bişey yk
Abartılacak birşey yok mu?:KK57:adam bariz yol yapmış konu sahibi yeşil ışık yaksa düşünemiyorum devamını :KK67:.....e bak ya evli barklı adam nelerin peşinde boşuna burada aldatılan kadınlara hesabını koca na sor demiyorlar:sopa:

Duruma bak. Onun ise gitmekden korkmasi gerekirken sen korkuyorsun.

Sanirim bosanmayi dusunuyor. Eee bos kalmamasi gerekiyor arada. Bosanmasa bile evli erkeklerin bu curetkar tavirlari son zamanlarda cok fazlalasti.

Cok fazla muhabbete girme artik.Soru sormak icin oteki is arkadaslarini tercih et.

Evet yok çünkü herkes aynı şeyleri yaşıyor normal karşılıyorum erkeklerin geneli yapıyor o yüzden hanfendi tavrını net koysun dedim adam yokluyor
tavrımı cevap vermeyerek koymaya karar verdim işe yarar mı bilemiyorum :/ benim ilk defa işyerinden hemde evli bir erkeğin böyle tavırla yaklaşması başıma geldi

ay aynen artık normal bey diyerek hitap edicem bişeyde sormucam ona..zaten son iki mesajınada cevap vermedim artık ne yazarsa yazsın cevap vermicem....sadece sinirim bozuldu ya durumu devam ettirmesinden korktum..dedikodu falan olur diye korktum...işimde iyi bi iş cok zor buldum zaten :/ ..böyle bişeyde (yani işyerinden hemde evli bir erkeğin bana böyle cıvık yazması) daha önce başıma gelmemişti tiksindim
Sen sakin kal hiçbir şey olmamış gibi git işe

Bi sey derse sadece iş konularında konuş o kadar

Ayni seyi bende mudurumle yasadim yakin bir tarihte. Abuk subuk lafa girip yalnizlik zor ya falana getirdi muhabbeti. Bende ilk kem kum ettim sonra heyheylenip engelledim whats uptan.. anlamamazliga vurdukca dozunu kaciriyolar bunlar ki benim 15 yasinda oglym var kendiside yeni evli..
Paxartesi git ters ters konus ne diyebilir ki zaten astinmis. Ben muduru dover cikarim diye dusunmustum ama simdi kil kil davranmasi disinda sikintim yok sukur

Abartılacak birşey yok mu?:KK57:adam bariz yol yapmış konu sahibi yeşil ışık yaksa düşünemiyorum devamını :KK67:.....e bak ya evli barklı adam nelerin peşinde boşuna burada aldatılan kadınlara hesabını koca na sor demiyorlar:sopa:
Artık böyle şeyler hep oluyor yani adam.yoklamis herkesin başına geliyor burda konuşulacak pek birşey göremedim o yüzden abartılacak bisi yok dedim mesajı iyi okuyun net ol tavrınızı koyun dedim adam sonuçta sapık veya taciz etmiyor peşinde dolaşmiyor ileri derecede sıkıntı vermiyor sadece mhbbet sohbet hanfendi net olarak tavrını belli ettiktensnra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum o yüzden abartilcak birşey değil zaten hanfendinin de yapcak başka birseyi yok sizce varsa söyleyin :)

Back
X