- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
hemen konuma girmek istiyorum..ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum..
Ben yeni işe başladım, çalıştığım ofiste 6 kişiyiz ve benle beraber sadece 2 bayanız.. Ben hariç herkes evli (bende boşandım ve ofistekiler bunu biliyor)..
Ofistekilerden biri benim yaşlarıma yakın vede kademeside benden aşağıda, bu nedenle birtek ona Bey demiyorum oda bana Hanım demiyor. ve bişeyi ilk seferde anlamadığımda tekrar üslerime değil ona sorduğum oluyor, yada işte bişeyi yanlış yapınca hemen ona soruyorum bu neydi diye yardım alıyorum yani..onun dışında ekstra bir muhabbetim falan yok.
Bu kişi bana mesaj attı bugun :/ Aramızdaki konuşmayı yazıyorum size;
O: napıyosun x?
Ben: İyi nolsun ya ev işiyle uğraşıyorum sağol sen napıyosun?
O: bende iyiyim birara dışarıda bişeyler yapalımmı dertleşiriz sana danışmam gereken şeyler var
Ben: hayırdır inşallah şimdide yazabilirsin önemliyse müsaitim
O:avukatlık durumlar ya boşanmayla alakalı
Ben: umarım kötü birşey yoktur hayırlısı olsun
O: İşte karışık biraz, :) ee sen anlatsana napıyosun nası gidiyo sıkılmıyomusun sen evde hep tek arkadasın yokmu
Ben: ailem buradalar ya onlarla vakit geçiriyorum pek yalnız kalmıyorum (aslında değiller tekim ama böyle dedim hissettim konuşmanın abuklaştığını)
O: ev halini çok merak ediyorum şöyle makyajsız falan
Ben: hiç merak edilecek bir tarafı yok
O: hadi hadi
bi foto atsana bakayım çok merak ettim
Ben:yok cidden atamıcam
O: hadi yaa çok merak ettim ama
(cevap vermedim)
O:şttt konuşsana ya çok sıkıldım:)
(cevap vermedim)
Ya bu konuşma ne öyle bu insan evli karısının ismini koluna kocaman dövme yaptırmış bi insan
ben şimdi pazartesi işe nasıl gidicem...öylede zor buldumki bu işi hanımlar bilemezsiniz.aylardır işsizdim....çok sinirim bozuk..napcam şimdi..pis adam ya
Cevap vermelimiydim sizce..ben napcam nasıl konuşucam artık onla..nası bir tavır takınmalıyım bilemedim
Ben yeni işe başladım, çalıştığım ofiste 6 kişiyiz ve benle beraber sadece 2 bayanız.. Ben hariç herkes evli (bende boşandım ve ofistekiler bunu biliyor)..
Ofistekilerden biri benim yaşlarıma yakın vede kademeside benden aşağıda, bu nedenle birtek ona Bey demiyorum oda bana Hanım demiyor. ve bişeyi ilk seferde anlamadığımda tekrar üslerime değil ona sorduğum oluyor, yada işte bişeyi yanlış yapınca hemen ona soruyorum bu neydi diye yardım alıyorum yani..onun dışında ekstra bir muhabbetim falan yok.
Bu kişi bana mesaj attı bugun :/ Aramızdaki konuşmayı yazıyorum size;
O: napıyosun x?
Ben: İyi nolsun ya ev işiyle uğraşıyorum sağol sen napıyosun?
O: bende iyiyim birara dışarıda bişeyler yapalımmı dertleşiriz sana danışmam gereken şeyler var
Ben: hayırdır inşallah şimdide yazabilirsin önemliyse müsaitim
O:avukatlık durumlar ya boşanmayla alakalı
Ben: umarım kötü birşey yoktur hayırlısı olsun
O: İşte karışık biraz, :) ee sen anlatsana napıyosun nası gidiyo sıkılmıyomusun sen evde hep tek arkadasın yokmu
Ben: ailem buradalar ya onlarla vakit geçiriyorum pek yalnız kalmıyorum (aslında değiller tekim ama böyle dedim hissettim konuşmanın abuklaştığını)
O: ev halini çok merak ediyorum şöyle makyajsız falan

Ben: hiç merak edilecek bir tarafı yok
O: hadi hadi

Ben:yok cidden atamıcam
O: hadi yaa çok merak ettim ama
(cevap vermedim)
O:şttt konuşsana ya çok sıkıldım:)
(cevap vermedim)
Ya bu konuşma ne öyle bu insan evli karısının ismini koluna kocaman dövme yaptırmış bi insan

Cevap vermelimiydim sizce..ben napcam nasıl konuşucam artık onla..nası bir tavır takınmalıyım bilemedim