off nefret ettim erkek milletindende kendimdende

Bizim işyerinde de hiçbir alakam olmayan, 3 5 cümleden fazla konuşmuşluğum olmayan bir herif utanmadan yazılıyor. Utanmadan diyorum çünkü sevgilisi de bizim işyerinde ve kızın gözü önünde

Bugün ne güzel görünüyorsun
Bugün şöylesin böylesin
.
.
.
bu kadar y.vşak olunmaz allahım akıl fikir ver.
Evet bu sebeple konuyu acan arkadasa "sizin bir davranışınizdan cesaret almis olabilir mi" yazilmasini mantikli bulmuyorum. Adam evli yahu! Karaktersiz bi herif oldugu asikar iste.
Amin bu arada :dua:

Benim fikrim bu tarz olaylarin isimle hitap edip etmemeyle vs pek ilgisi yok. Geçen sene benzer bir sey benim de basima geldi. Boyumca iki kizi olan genel mudur yardimcisi (adamla gunaydin x bey dışında konusmuslugum dahi yok) sirket hattimdan kahve icelim mi hafta sonu tarzi bi seyler yazdi. Ben sert cikinca da yanlis anladin is konusmak istedim bilmem ne. Sonradan duydum ki bi dort bes kisiye daha aynı seyi yapmış ahlaksiz.
Sert çıkarsanız eger devamini getirebilecegini sanmiyorum. Eger getirirse de esasli bir rezaleti (esinin kulagina gidecek) hak etmis demektir.
Dediğim çıkıyor bak yapan kişi bir size yapmiyor herkese yapıyor ben liseye giderken benden 10 yas buyuk akrabam benle otobüste denk gelip naber demişti iyi abi senden naber dediğimde de iyi yengen yokken gelde evi temizleyelim beraber deyip gulmustu aradan 8 9 sene geçti hala dün gibi aklımda ben daha çocuğum aramızda sohbet mhbbett geçmezdi yüz bulcak bi yanıda yoktu anlicaginz bu tarz şeyler her an başımıza gelebilir arkadaşlar

Annemin arkadaşı anlatıyor evine tüp istemiş tüpçü getirmiş sürekli aynı tüpçü geliyormuş aralarında bir mhbbet selam dahi gecmiyormus enson geldiğinde bu sene degismissinz yaslanmissiniz gibi bisiler söylemiş mhbbete girneye çalışmış yani eve sipariş ettiğiniz şeyde bile olabiliyor isyerinizdede karsilasmaniz normal böyle adamlarla başa çıkmanın tek yolu onları bastirmaktir üstünüze filan söyleyin haddini daha fazla asmadan baştan kokunu kurutun şerefsizin daha neler neler oluyor hayatta

Evet, ben de çeşitli ortamlarda karşılaştım. İş yerinde abla dediğim birinin eşi, çıkışta seni alayım arabayla gezeriz demişti. Ben de hemen cevabı yapıştırmıştım. Niye ben senin arkadaşın mıyım ya da dengin miyim? Üstelik evli barklı adamsın, X abla duyarsa ne der acaba demiştim. O günden sonra, adam beni her gördüğünde kafasını çeviriyordu :D Yüzüme bakamaz hale gelmişti.
Bunlar herkeste şanslarını deniyor olabilirler, evet. Fakat keşke şunu bilseler. Çalma kapımı, çalarlar kapını demişler. Aynı hareketi, iş yerinde başka birisi onun eşine yapsa ne hissederdi acaba?
Sonuçta ben de birinin sevgilisiyim, birinin biricik kızıyım yani.

Bence bundan sonra siz li bizli beyli hanımlı konuşun. Arada mesafe olduğunu anlasın. Yeni başladığınız bir işte bu samimiyeti nereden buluyor böyle?? Şaka gibi. Rica ediyorum bu şekilde benimle konuşmayın aksi taktirde daha sert uyarabilirim sizi deyin. Boşandığınızı hemen söylemeseydiniz keşke sizi sahipsiz mi buldu ne bu iğrenç üslup. Afedersiniz ama sanki biraz daha yüz verip gülseniz konuşma farklı yerlere gidecek gibi geldi bana lütfen tavrınızı belli edin adama karşı daha sert konuşun sizden yumuşaklık görmüş gibi davranıyor

SONuc ne olduu ? Hadsizin mort olusundan bahsetsenize biraz. Suan okudum da mesajimi Hadsiz hafif kaldi. Serefsiz diyecektim.

SONuc ne olduu ? Hadsizin mort olusundan bahsetsenize biraz. Suan okudum da mesajimi Hadsiz hafif kaldi. Serefsiz diyecektim.
ya misscherry'nin söylediği mesajıda yazıyorum dedim ama yazamadım hiçbişey yazmadım mesajını okumadan numarasını engelledim..lafın uzamasını istemedim ya

ya misscherry'nin söylediği mesajıda yazıyorum dedim ama yazamadım hiçbişey yazmadım mesajını okumadan numarasını engelledim..lafın uzamasını istemedim ya
Pzt bu dengesiz ; noldu ya beni neden engelledin fistik deyip yanaginizdan makas alabilir. Baska bir ihtimal ofiste adinizi yobaza da cikarabilir. Keske ustunu kullemek yerine saydirip haddini bil sen kim kopeksin de fotografimi istiyorsun dengesiz deseydin

Pzt bu dengesiz ; noldu ya beni neden engelledin fistik deyip yanaginizdan makas alabilir. Baska bir ihtimal ofiste adinizi yobaza da cikarabilir. Keske ustunu kullemek yerine saydirip haddini bil sen kim kopeksin de fotografimi istiyorsun dengesiz deseydin
ay ittt....

öyle

inş öyle bişey yapmaz..yapar mı dersiniz
Sen o mesajlari bekliyor muydun. Hayir. E bunlar neden olmasin. Bence engelini ac ve bir daha yazinca gozunu karart say söv. Sizi hafif kadin olarak gormus besbelli. Ya da samimiyetinizi uckur dili ve edebiyatinca yorumlamis. Bunun aksini bir an once ona bildirmeniz lazim sonucu ne olursa olsun.

Evet, ben de çeşitli ortamlarda karşılaştım. İş yerinde abla dediğim birinin eşi, çıkışta seni alayım arabayla gezeriz demişti. Ben de hemen cevabı yapıştırmıştım. Niye ben senin arkadaşın mıyım ya da dengin miyim? Üstelik evli barklı adamsın, X abla duyarsa ne der acaba demiştim. O günden sonra, adam beni her gördüğünde kafasını çeviriyordu :KK70: Yüzüme bakamaz hale gelmişti.
Bunlar herkeste şanslarını deniyor olabilirler, evet. Fakat keşke şunu bilseler. Çalma kapımı, çalarlar kapını demişler. Aynı hareketi, iş yerinde başka birisi onun eşine yapsa ne hissederdi acaba?
Sonuçta ben de birinin sevgilisiyim, birinin biricik kızıyım yani.
Ooo o zaman namus bekçisi kesilirler

hemen konuma girmek istiyorum..ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum..

Ben yeni işe başladım, çalıştığım ofiste 6 kişiyiz ve benle beraber sadece 2 bayanız.. Ben hariç herkes evli (bende boşandım ve ofistekiler bunu biliyor)..

Ofistekilerden biri benim yaşlarıma yakın vede kademeside benden aşağıda, bu nedenle birtek ona Bey demiyorum oda bana Hanım demiyor. ve bişeyi ilk seferde anlamadığımda tekrar üslerime değil ona sorduğum oluyor, yada işte bişeyi yanlış yapınca hemen ona soruyorum bu neydi diye yardım alıyorum yani..onun dışında ekstra bir muhabbetim falan yok.

Bu kişi bana mesaj attı bugun :/ Aramızdaki konuşmayı yazıyorum size;

O: napıyosun x?
Ben: İyi nolsun ya ev işiyle uğraşıyorum sağol sen napıyosun?
O: bende iyiyim birara dışarıda bişeyler yapalımmı dertleşiriz sana danışmam gereken şeyler var
Ben: hayırdır inşallah şimdide yazabilirsin önemliyse müsaitim
O:avukatlık durumlar ya boşanmayla alakalı
Ben: umarım kötü birşey yoktur hayırlısı olsun
O: İşte karışık biraz, :) ee sen anlatsana napıyosun nası gidiyo sıkılmıyomusun sen evde hep tek arkadasın yokmu
Ben: ailem buradalar ya onlarla vakit geçiriyorum pek yalnız kalmıyorum (aslında değiller tekim ama böyle dedim hissettim konuşmanın abuklaştığını)
O: ev halini çok merak ediyorum şöyle makyajsız falan :KK70:
Ben: hiç merak edilecek bir tarafı yok
O: hadi hadi :KK70: bi foto atsana bakayım çok merak ettim
Ben:yok cidden atamıcam
O: hadi yaa çok merak ettim ama
(cevap vermedim)
O:şttt konuşsana ya çok sıkıldım:)
(cevap vermedim)

Ya bu konuşma ne öyle bu insan evli karısının ismini koluna kocaman dövme yaptırmış bi insan :KK57: ben şimdi pazartesi işe nasıl gidicem...öylede zor buldumki bu işi hanımlar bilemezsiniz.aylardır işsizdim....çok sinirim bozuk..napcam şimdi..pis adam ya
Cevap vermelimiydim sizce..ben napcam nasıl konuşucam artık onla..nası bir tavır takınmalıyım bilemedim

Sen degilde o ise hangi yuzle gelecegini düşünsün. Senin cekinecek bi durumun yokki. Biz bayanlar kendimizi bu konularda kısıtlamayalim bence. Ahlaksiz olan onlar cekinecek olan biz. Ohh ne alaa. .

Yazık ya karısı için çok üzüldüm. nefret ediyorum şu erkek milletinden be. Bu ne hepsinin ar damarı çatlamış.

Bence tepki ver, en son tepki vericeğini yazmışsın o mesajı yolladın mı ?

Yazık ya karısı için çok üzüldüm. nefret ediyorum şu erkek milletinden be. Bu ne hepsinin ar damarı çatlamış.

Bence tepki ver, en son tepki vericeğini yazmışsın o mesajı yolladın mı ?
yok yollamadım ya :/ lafın uzamasını istemedim. onun yolladığı mesajı okumadan engelledim numarasını..iyimi ettim kötümü bilmiyorum

Karaktersiz hayvan herife bak. Bi de zarf atmış "boşanmayla alakalı avukatla ilgili biseyler" soracakmış.
Yani "ben boşanıyorum" mesajı vermeye çalışıyor ki hiiiç sanmıyorum boşanacağını da. Yalan söylemiş, senin kendisiyle arkadaşlık kurman için yol yapmış.

Karısını aldatmaya teşebbüs etmiş utanmaz pislik.

Adamdaki cürete bak ya utanmıyor da hiç. O mesajları da silme konu sahibi. Ne olur ne olmaz mutlaka kalsın sende.

O kadar seviyesiz ki sırf boşanmış bir kadınsın diye senin kollarına atlayacağını düşünmüş olmalı heralde.

Bi de türk erkeklerinin çoğunda bu aptal yargı var. Kadın bekarsa o tarz yaklaşmaz ama boşanmışsa o yönden yaklaşabilirler hemen. Sanki boşanmış kadının namusu yok, sanki kadın boşanmış diye, önüne her gelenle birlikte olacak gibi algı var bunlarda.

Ağzının payını ver haddini bildir, bundan sonra da işyerinde bile "bey" diye hitap et.

Back
X