off of

çocugunuzu 3 ay aldı gıttı sız ne yaptınız ben bunu merak edıyorum? her yaptıgını dedıgını anlarım ama kusura bakmayın bunu anlayamıyorum...

Yaz tatilinde de kendisi kızını alıp 2 ay annesine gitme planıyla ugraşıyormuş,
yaz tatilinde de planı gerçekleştirmiş.

Misilleme yani.

Ama çocugunu kullanarak yapılmış bir misilleme!

Göndermemiş, babaanne çocugu alıp gitmiş,
annesine de görüş günü koymuş.
Anne de yaz tatilinde uygulayacagı plan için kuzu kuzu kabul etmiş, görüş günlerinde görmüş çocugunu sadece!

saçmalık resmen...

yani yaz planı için mi evladından ayrı kalmış:26:

kaynana çocuğu zorla götürdüyse,ben de zorla geri alır çocuğumu yanıma getiririm.gündüz kreşte durur,akşamda ben evladımla vakit geçiririm:34:

Yaz tatilinde de kendisi kızını alıp 2 ay annesine gitme planıyla ugraşıyormuş,
yaz tatilinde de planı gerçekleştirmiş.

Misilleme yani.

Ama çocugunu kullanarak yapılmış bir misilleme!

aaaaaaaaaa sanki kendi çocuğu değil de yeğeninden bahsediyo..:52::52:şaşırdım hem de çoookk...
ee o zaman hem 4yaşındakini hem de karnındaki doğunca versin babaanneye ,görüş zamanları gider görmeye çocuklarını..

aynen dediğini yaptı geldi kızımı aldı gitti 1 haftalığına diye 3 ay çocuğumu yanında evinde tuttu.bense zavallı zavallı yalnız kaldım evimde..eşimin yemin törenine göndermedi kendi gitti bi de bana çekildiği fotolar büyük bi zevkle gösterdi.hesabımı okul yaz tatiline ayrılınca gördüm ona hiç bişey sormadan gittim aldım biletimi 2,5 ay annemlerde kaldım ağzını açamadı pislik tabi:)aramadım da hiç.

Yukardaki paragrafta yazmış :)

Bir de eşinin yemin törenine göndermemiş. :26:

Konu sahibi kv bunları yaparken sen ne yaptın, onu söyle arkadaşım?

Kvnin amacı ne diye sormuşsun,
söyleyeyim, bulmuş senin gibi gelini parmagında oynatıyor,
başka ne olacak amaç?

Büyük konuşmuş gibi olmayım, Allah sağlık derdi vermediği sürece benim çocuğumu benim yanımdan değil kaynanam, eşim bile alamaz bir gece bile kalmasına müsade etmem. Çok sabırlıymışsın....

aynen dediğini yaptı geldi kızımı aldı gitti 1 haftalığına diye 3 ay çocuğumu yanında evinde tuttu.bense zavallı zavallı yalnız kaldım evimde..eşimin yemin törenine göndermedi kendi gitti bi de bana çekildiği fotolar büyük bi zevkle gösterdi.hesabımı okul yaz tatiline ayrılınca gördüm ona hiç bişey sormadan gittim aldım biletimi 2,5 ay annemlerde kaldım ağzını açamadı pislik tabi:)aramadım da hiç.

Yukardaki paragrafta yazmış :)

Bir de eşinin yemin törenine göndermemiş. :26:

Konu sahibi kv bunları yaparken sen ne yaptın, onu söyle arkadaşım?

Kvnin amacı ne diye sormuşsun,
söyleyeyim, bulmuş senin gibi gelini parmagında oynatıyor,
başka ne olacak amaç?

konuyu tam okumamışım.konu sahibi de tuhaf,konu da tuhaf.kaynanaya mı bağlıymış kocasının yemin törenine gitmemek.sanki yol yordam bilmeyen,parasız pulsuz biri imajı çizmiş,kendi hakkında.:44:

alırsın biletini gidersin yemin törenine:34:

insanların her dediğine her yaptığına ses çıkarmazsanız iyi olmak adına içlerinde art niyet varsa yine de sizden kötüsü olmaz,

bir arkadaşımda kv den çekiyordu saygısızlık olmasın eşimle aram bozulmasın diye herşeyine ses etmiyordu saygıdan , ama bir gün kv dedi ki neler diyorum ne kadar malsın öyle bakıyosun , o günden sonra arkadaşım değişti , şimdi dinsizin hakkından imansız gelir diyor aklı başına geldi, şimdi ondan kıymetlisi yok

saygısızlık tabiki hoş birşey değil ama bazı insanlara saygısızlık yapmadan anladığı dilden konuşmak lazım,

susarak iyi olunmaz,konuşarakta kötü olunmaz.herşeyin yolu yordamı vardır:34:

Sizi küçükken çok mu ezdiler arkadaşım.savunma denilen merkezinizde ileri derecede faaliyetsizlik var.böyle devam ederseniz çocuklarınız bile ezik olmayı öğrenir.ilk fırsatta o kendini birşey zannettirdiğiniz kaynanıza haddini bildirin.of of derken bile oflayamamışsınız biraz güçlü offfffffff deyin de sıkıldığınız anlaşılsın.....

Yanından ayrıldığım anda yeğenimin kokusunu özlüyorum, pandispanya ayakları gözümün önünden gitmiyor.

Evlat bu ya. Hadi sustum

Sizi küçükken çok mu ezdiler arkadaşım.savunma denilen merkezinizde ileri derecede faaliyetsizlik var.böyle devam ederseniz çocuklarınız bile ezik olmayı öğrenir.ilk fırsatta o kendini birşey zannettirdiğiniz kaynanıza haddini bildirin.of of derken bile oflayamamışsınız biraz güçlü offfffffff deyin de sıkıldığınız anlaşılsın.....

okurken çok güldüm ne güzel yazmışsınız..
hele ki of diyememişin lafınıza bayıldım:7:

cumaları gidip pazar akşamları döndüm çocuğumun yanından görüş günlerim o günlerdi..eşim yokken daha da sarmasın bana diye katlandım çocuğumdan ayrı kalmak elbette zor oldu hep ağladım ama katlanmam gerekti yaz tatili planım için..onunla savaşacak hal kalmamıştıki ben de

Daha da sarsa ne olacak ki?

Çocuğunuzu göndermekle çok büyük hata yapmışsınız. Ne demek çocuğu anneden ayırmak, bir anneninde buna göz yumması.

Bende 19 aydır eşimden iş dolayısı ile ayrıyım, değil 3 ay, 3 saat kimselere bırakmam. (Benim işte olduğum süre hariç, o sürenin de çoğunu okulda geçiriyor)

Siz bu kadar taviz verirseniz, tepenizden inmez tabi.

en acısı da bu zaten,işiyle kişiliği arasında dağlar kadar fark var:50:

kendi çocuğuna sahip çıkamayan başkalarının çocuklarına nasıl sahip çıkıyor acaba? böyle öğretmenler gördükçe ilerde oğlumu kimlere emanet edicem diye dertleniyorum ki henüz 2,5 yaşında...

konu sahibi de buralarda değil,bu yorumları görünce şoka gierecek sanırım:53::52:

kizini aldi götürdü ve sen buna izin mi verdin
pardon hangi dünya burasi
siz ne oluyorsunuz
önce kendinize saygi
kimse sizin hayatiniza bu kadar müdahale edemez
cocugu aldiktan sonrasini okumadim
bir hayli sacma
böyle seylerin yasandigina inanmak cok güc

eşinizde sizde oldukça pasifsiniz bence
ne demek çocugumu alıp götürüyor.Asla müsade etmem.
3 ay gibi bir süre.
Eşimde müsade etmez.

Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Ne bu be ne sanıyor kendini bu kadın.
Siz alttan aldıkça sizi ezmeye devam eder.
Bence tırnaklarınızı çıkarın.
Deli deliyi görünce çomağını saklarmış.

Cidden acaip sinir oldum

afedersiniz de o ne demek yaz tatili planım için ,katlanmam gerekiyordu????
yuhh diyorum,insan evladını hele ki nefret ettiği kadının yanına 4 ay bırakamaz...hele ki saçma sebeplerden dolayı,yok size daha çok sarmasın diyeym,iş bilmem ne...
sararsa sarar ne yapacak yani en fazla,eşiniz de yok...
ben sizin gibi kadınları anlamıyorum kusura bakmayın..çocuk bu,canımız kanımız herşeyimiz,kime karşı olursa olsun,onu korumak kollamak en iyi yetiştirmwk görevimiz...anneyiz biz yapmayın lğtfen...

ben yanlışmı okudum:44:
çalıştığı için mecburen orada bıraktığını anladım kaçırmışım o kısmı ne tatili
bi daha bakayım:10:

Back
X