- Konu Sahibi eliflammim
çocugunuzu 3 ay aldı gıttı sız ne yaptınız ben bunu merak edıyorum? her yaptıgını dedıgını anlarım ama kusura bakmayın bunu anlayamıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz tatilinde de kendisi kızını alıp 2 ay annesine gitme planıyla ugraşıyormuş,
yaz tatilinde de planı gerçekleştirmiş.
Misilleme yani.
Ama çocugunu kullanarak yapılmış bir misilleme!
Göndermemiş, babaanne çocugu alıp gitmiş,
annesine de görüş günü koymuş.
Anne de yaz tatilinde uygulayacagı plan için kuzu kuzu kabul etmiş, görüş günlerinde görmüş çocugunu sadece!
saçmalık resmen...
Yaz tatilinde de kendisi kızını alıp 2 ay annesine gitme planıyla ugraşıyormuş,
yaz tatilinde de planı gerçekleştirmiş.
Misilleme yani.
Ama çocugunu kullanarak yapılmış bir misilleme!
aaaaaaaaaa sanki kendi çocuğu değil de yeğeninden bahsediyo..şaşırdım hem de çoookk...
ee o zaman hem 4yaşındakini hem de karnındaki doğunca versin babaanneye ,görüş zamanları gider görmeye çocuklarını..
aynen dediğini yaptı geldi kızımı aldı gitti 1 haftalığına diye 3 ay çocuğumu yanında evinde tuttu.bense zavallı zavallı yalnız kaldım evimde..eşimin yemin törenine göndermedi kendi gitti bi de bana çekildiği fotolar büyük bi zevkle gösterdi.hesabımı okul yaz tatiline ayrılınca gördüm ona hiç bişey sormadan gittim aldım biletimi 2,5 ay annemlerde kaldım ağzını açamadı pislik tabi:)aramadım da hiç.
Yukardaki paragrafta yazmış :)
Bir de eşinin yemin törenine göndermemiş. :26:
Konu sahibi kv bunları yaparken sen ne yaptın, onu söyle arkadaşım?
Kvnin amacı ne diye sormuşsun,
söyleyeyim, bulmuş senin gibi gelini parmagında oynatıyor,
başka ne olacak amaç?
Sizi küçükken çok mu ezdiler arkadaşım.savunma denilen merkezinizde ileri derecede faaliyetsizlik var.böyle devam ederseniz çocuklarınız bile ezik olmayı öğrenir.ilk fırsatta o kendini birşey zannettirdiğiniz kaynanıza haddini bildirin.of of derken bile oflayamamışsınız biraz güçlü offfffffff deyin de sıkıldığınız anlaşılsın.....
cumaları gidip pazar akşamları döndüm çocuğumun yanından görüş günlerim o günlerdi..eşim yokken daha da sarmasın bana diye katlandım çocuğumdan ayrı kalmak elbette zor oldu hep ağladım ama katlanmam gerekti yaz tatili planım için..onunla savaşacak hal kalmamıştıki ben de
Bir de konu sahibi okuldan, yaz tatilinden bahsetmiş,
Sanırım ögretmen :26:
en acısı da bu zaten,işiyle kişiliği arasında dağlar kadar fark var![]()
afedersiniz de o ne demek yaz tatili planım için ,katlanmam gerekiyordu????
yuhh diyorum,insan evladını hele ki nefret ettiği kadının yanına 4 ay bırakamaz...hele ki saçma sebeplerden dolayı,yok size daha çok sarmasın diyeym,iş bilmem ne...
sararsa sarar ne yapacak yani en fazla,eşiniz de yok...
ben sizin gibi kadınları anlamıyorum kusura bakmayın..çocuk bu,canımız kanımız herşeyimiz,kime karşı olursa olsun,onu korumak kollamak en iyi yetiştirmwk görevimiz...anneyiz biz yapmayın lğtfen...