- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
işiniz çok zor Allah kolaylık versin :)
sıkıldım deyince beraber dışarı çıksanız birkaç akşam. Kalan akşamlarda da eline bir uğraş bulsanız. Gündüzden sehpanın ayağını kırın mesela akşam onu tamire uğraşsın. Saçma bir örnek oldu sanırım :) Uğraşacak bişeyler bulsun eline. Sanırım akşam boşluktan kaynaklı sıkıntısı diye düşünüyorum ben.
Bazı akşamlar birlikte dışarı çıkabilirsiniz.
Yemek,çay,sinema,tiyatro veya sadece yürüyüş için bile olabilir.
Akşam yemeği konusunda belli bir düzen sağlaman yararlı olacaktır.
Örneğin aynı saatte ve mutlaka sofrada,sofra düzeniyle yemek gibi...
Eşinin işi yorucu değil galiba.Eşinin tek veya seninle spor salonuna yazılması da faydalı olabilir.
En azından yorulmuş olur.Tek başına giderse,gideceği günü belirler.
Sen nerede olduğunu bilirsin.O da dışarıda olma ihtiyacını bu şekilde gidermiş olur :)
Şu bi gerçek evinde sıkılıyorsa sıkıntısını gideremezsiniz.
o sıkılmasın diye her an yeni bişeyler üretmek sizi de yorar zaten.
Yapılacak çok fazla bişey yok, zaten sizinle vakit geçirmekten zevk alıyor olsa eminim yapacak bişeyler mutlaka KENDİSİ bulur.
eger beraber gidebileceginiz yapabileceginiz bir aktivite varsa :)) yani hangisini dusunursen o AKTİVİTE ondan bahsediyorum ister sokakda spor
ister EVDE yapılan spor, sonucta nerde hareket orada bereket ve bebek.
bende öle düşünüyorum fakat evliilik sendormu sardı
Allah korusun bir ihtimal ama ben zannetmiyorum.spora nereye gidiyor kız erkek karışık yere gidiyorsa aman dikkat derim, oraya erkek avcılarıda gidebilir yada oda orada yoldan cıkabilir.
ayy bunaldım vala ya kızlar eşim bekarken ailesi karışmayan istediği saatte gelen evde yemek yemeğen kendi başına buyruk annesi hiç umursmayan bi admdı yeni evlendik evet alıstırıyom ama ömrümde gidiyor marketi bile gitmeyi ben alıştırıyom cok yol katettim farkındayım yardım almak istediğim konu ise eve erken geliyo ben üzülmeyeyim die öle diyo fakat başlıyo sıkılıyom evde off puff dısarımı cıksam cıkmıyoda ama söleniyo hemde nasıl daha nasıl evi alıştırabilrim sorumluluk aldırabilirm zzor biliyom ama tek istediğim evi alıstırmakevlendi die yaşlanmış hissediyo kendini sunu öğrendim aile cok önemli hiç sorumluluk verilmemiş yardım için tşk ederim arkadaşlar bura olmasa ne yapardım.
Allah korusun bir ihtimal ama ben zannetmiyorum.
Çünkü bekarken rahat bir insanmış. Yapacağı varsa o zamanlar yapar o tür şeyleri zaten. Evlendikten sonra karısınıda seviyorsa hele çok zor baştan çıkması diye düşünüyorum. Sırf karısı istiyor diye eve erken geliyorsa buda karısını sevdiğinin göstergesi diye düşünüyorum :)
sorumluluk edinilmemiş bir insanla uğraşmak gerçekten zor canım,Allah kolaylık versin..aile gerçekten çok önemli...
birdenem , canım erkek milleti anası haricinde tum kadınların üstüne gül koklar, önemli olan gülün şekli özelligi sexapalitesi. Kimse kendine güvenmesin spor merkezlerine
giderken gördüm ve inanamadım, sırf hatun bulmak icin gelen erkekler ve kocasından bıkan parmagındaki yüzügü cıkarıp erkek arayan evli kadınlar var, yuzukleri cantada
ama izleri hala parmagında. Bugun dunyanın en guzel mankenleri bile aldatılırken neden sıradan bir bayan aldatılmasın.
ayy bunaldım vala ya kızlar eşim bekarken ailesi karışmayan istediği saatte gelen evde yemek yemeğen kendi başına buyruk annesi hiç umursmayan bi admdı yeni evlendik evet alıstırıyom ama ömrümde gidiyor marketi bile gitmeyi ben alıştırıyom cok yol katettim farkındayım yardım almak istediğim konu ise eve erken geliyo ben üzülmeyeyim die öle diyo fakat başlıyo sıkılıyom evde off puff dısarımı cıksam cıkmıyoda ama söleniyo hemde nasıl daha nasıl evi alıştırabilrim sorumluluk aldırabilirm zzor biliyom ama tek istediğim evi alıstırmakevlendi die yaşlanmış hissediyo kendini sunu öğrendim aile cok önemli hiç sorumluluk verilmemiş yardım için tşk ederim arkadaşlar bura olmasa ne yapardım.
evlilik sendromu derken?
bu sendrom neleri kapsıyor?
Kız sen benim kocamla evlendiğim 8 ay öncesini anlatıyorsunayyy ALLAHIM o kabus dolu günleri hatırlattın bana ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ halada gidiyor kısmen valla kavga dövüş hakaret le düzeldi, çünkü iyi konuş bugün tamam yarın gene aynısı, anca kavga dövüş hakaret edince akılları başlarına geliyor, çok bilmiş anaları gelinlere bilmişlik ederler oğullarına bir pok öğretmezler sonra neymiş büyüttüm besledim evlendirdim onun karşılıgı büyüttüm işde öğretemedim, ne var sen öğret sen çek kahrını al ne yaparsan yap demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?