- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
- karısının kendini sıktığı
-yaşlılık ve çocuk stresi
-en önemlisi sorumluluk
Eşin de pek uyanıkmış hee, iyi taktik uyguluyor :)
Dışarı çıkmıyor ama of'luyor, beynini yiyor..
Arada çıksın, devamlı gözetim altında ve sürekli bir yere gitmeyeceksin izlenimi vermesen?
Yani ben eşime git derim gitmez bir yere. Çünkü o rahatlığı erdim ona 'istediğimiz zaman bağımsız gezip tozarız rahatlığını..
Eşini baskı altında hissettrme
şirinem bu adamla seninle zorla evlenmedi görücü usulu anasıda baskı yapmadı.
ee madem evlendi sorumluluklarınıda yerine getirecek teee Allahım yaa
uyanık uyanık :)hiç sallamayım mı acaba
aynı benim k.v nasıl düzeldi bende aynı durumdayım canım ya aslında bi kavga cıkaracan
iyi ki açmışsın bu konuyu bende sayende sorularıma cevap buluyorum :) benim nişanlımda her hafta sonu kuzeninde kalıyor evlenince de gidip birlikte kalcakmışız:))) erkek milleti baştan nasıl alıştıysa öyle devam etmek istiyor ama biz kadınlar hep değişmek zorundayız,onlara uyum sağlamak zorundayız ah ahhh
iyi ki açmışsın bu konuyu bende sayende sorularıma cevap buluyorum :) benim nişanlımda her hafta sonu kuzeninde kalıyor evlenince de gidip birlikte kalcakmışız:))) erkek milleti baştan nasıl alıştıysa öyle devam etmek istiyor ama biz kadınlar hep değişmek zorundayız,onlara uyum sağlamak zorundayız ah ahhh
natlus78i kavga dövüş hakarert ile hala devam ettigini sen inan, ya o zayıf bir karaktermiş yada gelecekle ilgili planları var ve dusuncelerini sadece erteledi
bi erkek asla ve asla ona soylenen hakaretleri karşılıksız bırakmaz.
Sende kuzenlerine durumu anlat. Böyle böyle de. Ve evlendiğiniz de sennde kuzenlerinde kalmayı teklif et, hatta kal aklı başına o zaman gelir :)
Kız itici bacım herhalde karşılık veriyor vermemesi anormal olur, yani kavga dövüşle bir şekilde yapmıyor, adam uyanık hergün kavga ediceğime bari dediğini yapayım diyor yapmasa kıyamet kopucak eğer mutlu olmak istiyorsa karısının evindeki düzenine bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn erkekler uymak zorunda, kim evi dağıtan, sürekli bulaşık elleri ile roaya buraya elini süren, ne biliyim üstünü olduğu yere bırakan adamı çekip çevirmekle uğraşmaz, ya uğraşıcak yada oluruna bırakıp kriz geçiricek, sanki sen bunları yazarken çok samimisin hiç sanmıyorum boşa maval okuma cicimm :)
ya öle para istesem verir sölediklerime dikkate alır ama sorumsuz ve cok ceneli ama başaracam allahın izniyle ölede kuzum zor yaşamayn bilemez sorumluluk almamış mesla dün uyumuşum bi baktım kaldırıyo bi korktum ilaç şişesini kırmış temizle diyo kendi temizlemez zor ya
haklı olabilirsin.Haklı olman içinde çokça sebep var etrafımızda.birdenem , canım erkek milleti anası haricinde tum kadınların üstüne gül koklar, önemli olan gülün şekli özelligi sexapalitesi. Kimse kendine güvenmesin spor merkezlerine
giderken gördüm ve inanamadım, sırf hatun bulmak icin gelen erkekler ve kocasından bıkan parmagındaki yüzügü cıkarıp erkek arayan evli kadınlar var, yuzukleri cantada
ama izleri hala parmagında. Bugun dunyanın en guzel mankenleri bile aldatılırken neden sıradan bir bayan aldatılmasın.
evlendikten sonra büyük planlarım var canına okucam onun diyorum kendi kendime ama bakalım yapabilcek miyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?