off off bu eşim:!!: yardımınızı alabilirmiyim help help koca katili olacam:)

Sen de sıkıl =)

Evet o bir ofluyorsa sen üç ofla, mutsuzumdan başla aheste aheste beynini kemir =)

Nedir bu ya hep okkalanacak mı paşalar, olmaz öyle, yavuz hırsız ev sahibini kovarmış, sen de kapris yap, derdini unutup seninle uğraşır

Eşin de pek uyanıkmış hee, iyi taktik uyguluyor :)
Dışarı çıkmıyor ama of'luyor, beynini yiyor..

Arada çıksın, devamlı gözetim altında ve sürekli bir yere gitmeyeceksin izlenimi vermesen?
Yani ben eşime git derim gitmez bir yere. Çünkü o rahatlığı erdim ona 'istediğimiz zaman bağımsız gezip tozarız rahatlığını..
Eşini baskı altında hissettrme

uyanık uyanık :)hiç sallamayım mı acaba

şirinem bu adamla seninle zorla evlenmedi görücü usulu anasıda baskı yapmadı.
ee madem evlendi sorumluluklarınıda yerine getirecek teee Allahım yaa

ya öle para istesem verir sölediklerime dikkate alır ama sorumsuz ve cok ceneli ama başaracam allahın izniyle ölede kuzum zor yaşamayn bilemez sorumluluk almamış mesla dün uyumuşum bi baktım kaldırıyo bi korktum ilaç şişesini kırmış temizle diyo kendi temizlemez zor ya

iyi ki açmışsın bu konuyu bende sayende sorularıma cevap buluyorum :) benim nişanlımda her hafta sonu kuzeninde kalıyor evlenince de gidip birlikte kalcakmışız:))) erkek milleti baştan nasıl alıştıysa öyle devam etmek istiyor ama biz kadınlar hep değişmek zorundayız,onlara uyum sağlamak zorundayız ah ahhh

natlus78i kavga dövüş hakarert ile hala devam ettigini sen inan, ya o zayıf bir karaktermiş yada gelecekle ilgili planları var ve dusuncelerini sadece erteledi
bi erkek asla ve asla ona soylenen hakaretleri karşılıksız bırakmaz.

aynı benim k.v nasıl düzeldi bende aynı durumdayım canım ya aslında bi kavga cıkaracan

Kayınvalide kayınpederime yemek hazırlıyordu adam eve gelmeden sofra hazır istiyor, kaynana hazır kıta bekliyor kocası artık nasıl korkutmuşşsa, adamın anahtarı var karısına açtırıyor kapıyı ve kaynanam kocasının geliceği saatleri biliyor kapıda hazır kıta bekliyor, zile basmadan açıyor nerde ise, ama oğluna gelince bir pok öğretmemiş, ayyyy benim kocam almaz tek başıma birşey yapmaz illa ben yaparım herşeylerini , sanki çok güzel birşey anlatıyormuş gibide övünerek söylüyor, oğlumda yapmaz, eeee be salak kadın sen doğru düzgün aklı başında biri olsan kocana hadi söz geçiremiyorsun zorluk çekiyorsun, eeee oğlunu büyütürken ben çektim zorluk bari gelinler çekmesin öğreteyim de benim durumumda olmasın başkası diyerek den neden adam gibi yetiştirmedin de bizim sinir hastası olmamıza sebep oldun, ben çektim başkalarıda çeksin mantığı ile bizim günahımız neydi, ama etme bulma dünyası ALLAH c.c verir belasını elbet bir şekilde cezasını da.

Sende kuzenlerine durumu anlat. Böyle böyle de. Ve evlendiğiniz de sennde kuzenlerinde kalmayı teklif et, hatta kal aklı başına o zaman gelir :)

öle canım bende öle düşündüm sorumsuz eşi olan sorumsuz biriyle evlenecek mutlaka vardır yani :)

Kız itici bacım herhalde karşılık veriyor vermemesi anormal olur, yani kavga dövüşle bir şekilde yapmıyor, adam uyanık hergün kavga ediceğime bari dediğini yapayım diyor yapmasa kıyamet kopucak eğer mutlu olmak istiyorsa karısının evindeki düzenine bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn erkekler uymak zorunda, kim evi dağıtan, sürekli bulaşık elleri ile roaya buraya elini süren, ne biliyim üstünü olduğu yere bırakan adamı çekip çevirmekle uğraşmaz, ya uğraşıcak yada oluruna bırakıp kriz geçiricek, sanki sen bunları yazarken çok samimisin hiç sanmıyorum boşa maval okuma cicimm :)

katılıyom yaşamayn bilemez ben biliyommm anlıyom senii

sen daha çok çene yap, zamane erkekleri valla biz kadınlardan daha dırdırcı :)

natlus78 ,canım ben cok ciddiyim, mahallede 5 cift vardı 5 ide dırdırı bir matah sanırdı 5 ide boynuzlandılar birkac sene icinde yada kocaları boşadı. Bir erkek asla
ve asla dırdırcı kadını sevmez, sadece fırsatını kollayan aslan gibidir. Cunku kavga etse huzur bozulcak taki sizlerin deyimi ile altın vuruşu yapacak anı bekler.
Yada zaten baska hatunlar ile altın vuruşu yapıyordur ama senin ruhun duymuyordur cunku sen onu dizegetirdigine inanmışındır. Ama aslında o saman altına
yatıp işleri saman altından yürütmektedir.

haklı olabilirsin.Haklı olman içinde çokça sebep var etrafımızda.
Ama ben karakter ve ahlak meselesi olduğunu düşünüyorum aldatmanın her iki cins içinde

eşinizin yaşı kaç ?
evlendiğinin ,hayatına birinin katıldığnın farkında değil galiba eşiniz.
dışarı çıkmak istiyor her gece peki yalnız mı sizinle mi?
para dayanmaz ki hergün dışarı çıkmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…