off off bu eşim:!!: yardımınızı alabilirmiyim help help koca katili olacam:)

bir anda herşeyi değiştiremezsin, dırdır yapmaya başlarsan itici olursun

mesela ilk olarak hassas olduğun birkaç konuyu değiştirmekle başlarsın sürekli aynı konulardan rahatsızlığını dile getirrisin baktın düzene girdi , daha sonra rahatsız olduğun diğer konuya geçersin , bi anda hepsi olsun dersen korkar hiçbirini yapmaz tecrübeyle sabit

sende ofla pufla...aksama kadar sıkıldım hadi gezmeye gotur benı bu ne boyle de onu haksız konuma dusur yani
bu kadınlar kulubundede baya taktık ogrendım
pekı bısı sorcam sen hasta falan olsan evde durumu nasıl ? beklermı yanında?

erkekler öyle canım , benimki izin gününü hayatta evde geçirmez mesela, hadi kalk dışarı çıkalım diye beni de sürükler peşinden.. beraber çıkın gezin arada enerjisini atsın.. erkek arkadaşlarıyla da görüşsün çok sık olmasa da.. sonra hayatlarını kısıtlayan biz oluyoruz

ne güzel yasemin yaa...
benimkinin de tatil anlayışı evde iki seksen yatmak... eskiden daha beterdi, şimdi baya iyi çok şükür. kızların dediği gibi diye diye baya iyi şimdi. bir de balık tutkusu var ki sormayın, dün balığa gitmeyi planlıyordu (tabi bende gidecektim öyle aman aman zevk almam ama o çok seviyor diye ben de giderim sevinince sevinirim işte) hava bozdu ve gidemedi. Allahım bir afra bir tafra... ekşitti suratını öylece oturdu. ben de tatlı falan yaptım evde ya güya tatil diye mutlu etmeye çalışıyorum bende... oturuyor kalkıyor yardım da ediyor sağolsun arada ama bir memnuniyetsizlik varki anlatamam... bana karşı birşeyi yok ama ben anlarım surat ifadesinden... en son benim de canım sıkıldı. _niye böylesin _ yok bişey -o zaman niye böyle somurtuyorsun? _ somurtmuyorum (bi de konuşmaz ha öyle zorla konuştururum hoşuna gitmeyen bir şeyi konuşturamazsın) en son dedim anlaşılan seni benle olmak sıkıyor... git dedim kiminle zaman geçirmekten hoşlanıyorsan onunla geçir... (ki normalde öyle değildir çok hoşlanırız birlikte birşeyler yapmaktan ) _balığa gidecektim ama gidemedim onun için canım sıkkın dedi en sonunda ben öyle diyince. bir gün önce hava durumundan haberin vardı kendini de hazırlamıştın şimdi niye böyle yapıyorsun dedim... gidemedin diye gün boyu sıkılman mı lazım, ortamı germen mi lazm dedim. sıkılıyorsan dersin bişeyler yapalım, film izleyelim, ne biliyim sessiz film oynayalım bişeyler yapalım der insan gününa zehir etmemek için dedim... amaaaaaaaaaaaaaaan uzadı gitti işte... biliyorum aslında öyle olmadığı halde ben de alındım, ya zar zor tatilimiz oluyo ilk defa bu kadar uzun bir tatil ele geçirdik uzun zaman sonra bi şekilde tadını çıkarmak varken böyle yapınca !!!sıkıldım!!! diyince çok canım sıkıldı... hem o gün hem gece hem de bugün yaklaşmaya çalıştı, konuştuk da ama geri adım da atmıyor hala aynı şeyi söylüyor offffffffff...dese ki _tamam doğru söylüyorsun boşyere sana da böyle düşündürttüm ama çok istiyrdum her zaman gidemiyorum vakit olmuyor sen de anla beni dese tamam bitecek olay ki öyle olamayan bir şey için uzun uzun can sıkan bir adam değil onu daha çok ben yaparım, bence başka bişeye canı sıkıldı bahane edeiyor ama ne dediysem itiraf ettiremedim... konuşmuyorum ben de ama çok huzursuzum. çok moralim bozuk... madem benleyken canın sıkılıyor, sıkıyorum ben seni bundan sonra kendimle boğmayım ben seni dedim... yanına gitmiyorum işte... çiçek dikecektik birlikte ne güzel ayrı bir zevk bizim için kendi başına dikti, çiceciklerimin toprağına dokunamadım ((( çok canım sıkıldı ağladım sinirimden dört gözle beklediğim tatil ne hale geldi, birlikte birşeyler yapmayı beklerken şimdi konuşmuyoruz... çok üzgünüm (((((

amaaaan iyiki yazmışım bu bile iyi geldi
belki çoğunuz okumayacak uzun diye ama haklısınız baya uzun olmuş
ohhhhhhh baya boşaldı içim kimseye anlatmayınca rahatlayamamıştım

o iştahla beklenen tatiller bazen zehir olabiliyo canım mesela biz o kadar balayımız bekledik, planlar yaptık, hiçbir planımızı gerçekleştiremedik ve bi daha da o kadar uzun tatilimiz olmayacak düşün başımıza gelmeyen kalmadı. çok kavga ettik. boşver bazı dönemler hem kendini hem eşini idare etmek zorundasın.. ben bunu öğrendim

oy canım benim o da kötü tabi hem de balayı ama dediğin gibi fazla değer bindirmemek lazım galiba ama napıyım... biz idare etmeyi öğrendik yasemincim hatta çok farklı zevklerimiz vardı onu bile aştık. önceleri zorla yapıyorduk birbirimizin zevklerini ama evliysen mutlu olmak istiyorsan ee seviyorsan da biraz fedakarlık şart, öyle böyle derken aa bi baktık eskiden zorla yaptığımız şeylerden zevk almaya bile başladık ama işte bazen böyle şeyler oluyor o zaman da üzülüyorum, çok dik kaffalı ya ne olur evet haklısın ama.... diye herşeyi o anda ne güzel bitecekti şimdi o orda ben burda gıcık şey ne olacak gıcııııııııııııııııııııııııııııııııııık

olsun bak kendi ağzınla söylüyosun, senin evliliğin gayet yolunda bi de beni düşün bence ufak şeyler yüzünden küsmeye değmez barışın gitsin haklılık haksızlık ararsan ohooo çıkamzsın işin içinden erkekler bazen sadece kendilerini haklı görür

yoook bana haklısın demesini beklemiyorum demek istediğim şu; ya evet biraz fazla abarttım ama sen de anla beni falan falan diye bişey söylese yelkenleri indiririm suya ben dayanamam ona gıcık şey ya gıcıııııııııııık

haha aynı ben gibisin istediğim lafı söyletmeden barışmazdım bende ama anladım ki o beklediğimiz laflar hiç gelmiyo karşı taraftan

kızlar son yazdığım mesajın üzerinden 2 saat geçmiş ses yok çok sinir oluyorum böyle vurdum duymaz davranınca deli oluyorum böyle davranınca daha çok sinirleniyorum :117: kendi yaptığı bir durum yüzünden böyle olmuşuz hiç mi umrunda olmaz ya :103: zaten ona göre uzamayacak sanki hiç birşey olmamış gibi öpüşüp koklaşcaz ve bitcek gitcek zaten de konuşmaz iyice deli etti beni ya şimdi n gitcem konuyu açcam konuşcaz yine aynı şeyler ben gidip konuşcam yine ben bitmesi için adım atcam ondan sonra bitecek, hayır istemiyorum ya... niye umursamıyor ya zaman geçmesini bekliyor kızlar............................... dişlerimi sıkıyorum sinirden

internetteki yabancı dizilerden ilgisini çekebilecek olanları belirleyip, akşamları izleyebilirsiniz...
lost, fringe, supernatural tavsiye edebilirim
bir sonraki bölüm, hadi bi tane daha izleyelim derken ; hem ikinizde güzel vakit geçirmiş olursunuz
hem de eşiniz evde vakit geçirmeye alışmış olur diziler bitinceye kadar

Burada sorun sürekli dışarıda arkadaşlarıyla zaman geçirmeye alışmış olması sizi sevmediğinden, sıkıldığından ya da bir haltlar karılştırdığından asla değil. Kötü şeyler getirme aklına erkekler bayanlardan daha zor alışıyorlar evliliğe sen ona yardım edeceksin bir yere çıkmak istiyorsa beraber çıkalım gezelim de planlar yap sevdiği filme bilet al ya da arkadaşlarıyla görüşecekse görüşsün ama belli bir saat ver sonra evde olsun ama sık değil tabii. Benim eşim evlenmeden önce bilgisayarda ıyun delisiymiş odasından çıkmazmış iş ev o kadar. Annesi alışveriş yapalım dermiş gitmezmiş doğumgünü olsa parasını verir sen al bişiler dermiş ama evlendik ben sürekli onu dışarı çıkardım işten çktık sinemaya gittik cafelerde oturduk hiç pc başında durmasına fırsat vermedim eve gelince film taktık izledik ama başındna beri hevesli oldu evin alışverişin kend yaptı benimle alışverişlere çıktı hiç oyun oynamaz oldu doğumgünümü demeden hatırlar gün önceden hediyemi hazırlar anne babasıın doğumgününü hatırlar artık beraber hediye bakarız yani içinde olacak birazda. Benim işim biraz kolay oldu sende zamanla alıştırırsın canımm yavaş yavaş.

canım bunun aileyle bi alakası yok bence,benim eşimde bekarken eve girmezmiş orda burda takılırmış arkadaş manyağıymış....

nişanlandık bizim evden çıkmadı ailesi pess dedi...
bir tane bile arkadaşı kalmadı çevresinde engelledim çünkü hepsi boş insanlardı...

2 yıllık evliyiz birtane bile arkadaşı yok...
evden çıkmaz tam ev kedisidir herşeyi benimle yapmak ister evinde hiç sıkılmaz sıkılınca ben dışarı çıkayım diyemez çünkü o evli...

dışarı çıkıp bişeyler yapalımmı demek zorunda...
henüz alışma sürecindesiniz ama eşinin nekadar evcil olduğunada bağlı bu biz maça'da bara'da beraber gideriz çünkü benim için evlilik bunu gerektirir bence eşinle otur bunları konuş...

canı sıkıldığı zaman beraber dışarı çıkın onlardanda sıkılır zamanla evinde vakit geçirmek ister emin ol...

Evliligin ilk yillarinda benim esimde pek eve sigmazdi, bir kac arkadasi hala bekardi ve onlarla bulusmaya, gezmeye tozmaya aliskin oldugu icin, bide laf söylemesinler "hanim köylü oldun" gibi pek giderdi, bende aksama kadar kayinvalidemle otururdum : )
Bir kac kez cok sIkIldIgIm olmustu, ozaman ona "Hadi benle kitap almaya git, ben kitap okurum evde sende arkadaslarinla bulus, evde cok canim sIkIlIyor" demistim.
Bir güzel kriminal romanlar almistim, aman katil kim kim diye okurken saatler gecerdi, bir baktim adam bana acimaya baslamis, "hic evden cikmiyorsun, hadi bugün bir arkadasla bulusacagim sende gel" demeye baslamisti.
Bende o arkadasini sevdigim icin gitmistim, digerlerinle konusacak birsey bulamadigim icin gitmezdim.
Onlar futbol konusurdu saatler boyunca, bende oturup cayimi icerdim, ama esime hep ayni seyi derdim "Bak yarin birgün onlarda evlenince öyle bulusamiyacaksiniz" diye, inanmazdi.
Dedigim gibi oldu, hemde daha fenasi, arkadaslarin eslerinde nerde bendeki sabir, kavga kiyamet adamlari eve baglarlardi resmen.
Zamaninda degerimi anlamamisti, ama arkadaslari evlendikten sonra, daha cok evcil oldu mecburen tabii.
Insan ortak nokta bulamayinca bence erkegin ara sira ayri birsey yapmasida normal, hem anlatacak daha cok sey oluyor.
Hem arkadaslarinin yaninda kahkahalar atiyor, mutlu oluyor, benim yanimda ayni ortam olmuyor tabii.
Evli ciftlerle bulustugumuz zaman bile güzel vakit geciriyorsun tabii, ama yinede ara sira tek tabanca takilmak istemesi normal bence.
Tabii dikkat etmen gereken nerelere ve kimlerle gidiyor olmasi, seninde bazen katilman ve onun evli oldugunu ona ve etrafinada hissetirmen.
Cok imrenirim esiyle ayni hobbileri olan insanlarin, ama sürekli dip dibe olmakta dogru degildir, dengeyi tutmak gerekiyor

Genel tavsiyelerim senin icin:
SAbirli ol, yaslandikca evine daha cok baglanacaktir.
Anlayisli ol, bazen arkadaslariyla beraber olmasinda sakinca yok (örnegin futbol izlemek icin).
Camiye gitmeye alisirsa iyi olur, vakit gecirir hem zarar gelmez genelde öyle bir ortamdan.
Onunla disari ciktigin zaman cok mutlu ol, abart biraz, hep senle disari cikmak istesin sen cok mutlu oluyorsun diye.
Alisverise hep beraber gidin, ama market alisverisi- genelde kiyafet vs de cabuk sIkIlIrlar.
Beraber yemek yerken sohbet etmeyi gelenek haline getirin karsilikli oturarak, önce yemek, sonra tatli, cay keyfi, dedikodu vs gibi.
Sende kendine bir mesgale bul, tamamen ona odaklanmamaya, kendi kendine yeterli olmayida bil.
Beraber film izlemek, arada bir sinemaya, hatta varsa yakininizda teatroya veya benzer gösterislere gitmek iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…