- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
amaaaan iyiki yazmışım bu bile iyi geldi
belki çoğunuz okumayacak uzun diye ama haklısınız baya uzun olmuş
ohhhhhhh baya boşaldı içimkimseye anlatmayınca rahatlayamamıştım
ne güzel yasemin yaa...
benimkinin de tatil anlayışı evde iki seksen yatmak... eskiden daha beterdi, şimdi baya iyi çok şükür. kızların dediği gibi diye diye baya iyi şimdi. bir de balık tutkusu var ki sormayın, dün balığa gitmeyi planlıyordu (tabi bende gidecektim öyle aman aman zevk almam ama o çok seviyor diye ben de giderim sevinince sevinirim işte) hava bozdu ve gidemedi. Allahım bir afra bir tafra... ekşitti suratını öylece oturdu. ben de tatlı falan yaptım evde ya güya tatil diye mutlu etmeye çalışıyorum bende... oturuyor kalkıyor yardım da ediyor sağolsun arada ama bir memnuniyetsizlik varki anlatamam... bana karşı birşeyi yok ama ben anlarım surat ifadesinden... en son benim de canım sıkıldı. _niye böylesin _ yok bişey -o zaman niye böyle somurtuyorsun? _ somurtmuyorum (bi de konuşmaz ha öyle zorla konuştururum hoşuna gitmeyen bir şeyi konuşturamazsın) en son dedim anlaşılan seni benle olmak sıkıyor... git dedim kiminle zaman geçirmekten hoşlanıyorsan onunla geçir... (ki normalde öyle değildir çok hoşlanırız birlikte birşeyler yapmaktan ) _balığa gidecektim ama gidemedim onun için canım sıkkın dedi en sonunda ben öyle diyince. bir gün önce hava durumundan haberin vardı kendini de hazırlamıştın şimdi niye böyle yapıyorsun dedim... gidemedin diye gün boyu sıkılman mı lazım, ortamı germen mi lazm dedim. sıkılıyorsan dersin bişeyler yapalım, film izleyelim, ne biliyim sessiz film oynayalım bişeyler yapalım der insan gününa zehir etmemek için dedim... amaaaaaaaaaaaaaaan uzadı gitti işte... biliyorum aslında öyle olmadığı halde ben de alındım, ya zar zor tatilimiz oluyo ilk defa bu kadar uzun bir tatil ele geçirdik uzun zaman sonra bi şekilde tadını çıkarmak varken böyle yapınca !!!sıkıldım!!! diyince çok canım sıkıldı... hem o gün hem gece hem de bugün yaklaşmaya çalıştı, konuştuk da ama geri adım da atmıyor hala aynı şeyi söylüyor offffffffff...dese ki _tamam doğru söylüyorsun boşyere sana da böyle düşündürttüm ama çok istiyrdum her zaman gidemiyorum vakit olmuyor sen de anla beni dese tamam bitecek olay ki öyle olamayan bir şey için uzun uzun can sıkan bir adam değil onu daha çok ben yaparım, bence başka bişeye canı sıkıldı bahane edeiyor ama ne dediysem itiraf ettiremedim... konuşmuyorum ben de ama çok huzursuzum. çok moralim bozuk... madem benleyken canın sıkılıyor, sıkıyorum ben seni bundan sonra kendimle boğmayım ben seni dedim... yanına gitmiyorum işte... çiçek dikecektik birlikte ne güzel ayrı bir zevk bizim için kendi başına dikti, çiceciklerimin toprağına dokunamadım((( çok canım sıkıldı ağladım sinirimden dört gözle beklediğim tatil ne hale geldi, birlikte birşeyler yapmayı beklerken şimdi konuşmuyoruz... çok üzgünüm (((((
canım okuyodum ben de cevap yazıcaktım şimdine kadarlık evlisin..
o iştahla beklenen tatiller bazen zehir olabiliyo canımmesela biz o kadar balayımız bekledik, planlar yaptık, hiçbir planımızı gerçekleştiremedik ve bi daha da o kadar uzun tatilimiz olmayacak düşün başımıza gelmeyen kalmadı. çok kavga ettik. boşver bazı dönemler hem kendini hem eşini idare etmek zorundasın.. ben bunu öğrendim
oy canım benim o da kötü tabi hem de balayı ama dediğin gibi fazla değer bindirmemek lazım galiba ama napıyım... biz idare etmeyi öğrendik yasemincim hatta çok farklı zevklerimiz vardı onu bile aştık. önceleri zorla yapıyorduk birbirimizin zevklerini ama evliysen mutlu olmak istiyorsan ee seviyorsan da biraz fedakarlık şart, öyle böyle derken aa bi baktık eskiden zorla yaptığımız şeylerden zevk almaya bile başladık ama işte bazen böyle şeyler oluyor o zaman da üzülüyorum, çok dik kaffalı ya ne olur evet haklısın ama.... diye herşeyi o anda ne güzel bitecekti şimdi o orda ben burdagıcık şey ne olacak gıcııııııııııııııııııııııııııııııııııık
olsun bak kendi ağzınla söylüyosun, senin evliliğin gayet yolundabi de beni düşün bence ufak şeyler yüzünden küsmeye değmez barışın gitsin haklılık haksızlık ararsan ohooo çıkamzsın işin içinden erkekler bazen sadece kendilerini haklı görür
yoook bana haklısın demesini beklemiyorumdemek istediğim şu; ya evet biraz fazla abarttım ama sen de anla beni falan falan diye bişey söylese yelkenleri indiririm suya ben dayanamam ona gıcık şey ya gıcıııııııııııık
haha aynı ben gibisinistediğim lafı söyletmeden barışmazdım bende ama anladım ki o beklediğimiz laflar hiç gelmiyo karşı taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?