OFF OFF...

Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki nasıl toparlanacağım inanın bilmiyorum.
2 ay önce eşimin telefonununa bakarken yabancı yurtdışından bir numara tarafından arandığını gördüm.
Yurtdışı hattıydı, numarayı telefonuma kaydettiğimde watsaptan kız resmi gördüm.
Kız sen benim duamsın falan vs şeyler yazmış durumuna.
Şüphelendim eşimin online işlemler şifresini aldım gizlice fakat eşim hiç aramamış o numara hiç yoktu.
Derken 1 ay sonra eşimle ortak olan faceimde diğer kutusunda bir mesaj vardı. Kız bana bir iki İzmirde bir cafede çekilmiş fotoğraf var onu atmış, eşin seni aldattı benimle falan diye. Neler yazmış neler. Yurtdışından eşin için geldim seni sevmedi biz evleneceğiz seninle boşanacak vs vs...
Eşime sordum evet nişanlıyken bir halt yedim ama yemin ederim sevmedim elimi kolumu kurtaramadım o kızdan dedi battıkça battım bataklığına dedi, tehditler etti dedi. Benimle nişanlıyken öylesine sahte bir facebook açmış kız onu eklemiş ve ordan konuşmuşlar fakat 4 ay konuşmuş. Biz evlenince devam etmemişler o faceden ve yüzyüze hiç konuşmamışlar, kız ben seni unutana kadar benimle konuşacaksın yoksa karına söylerim diye tehdit etmiş. Eşimde en son artık azarlayınca bir daha beni arama falan diyince bana yazmaya karar vermiş kız. Arkadaşlar eşimi çok seviyorum 4 yıldır beraberiz 7 aydır evliyiz ve o da beni seviyordu emindim :KK43: Ben ne yapacağım şimdi :KK43:
yüzyüze konusmamıs diyorsun ama kız faceden esinle çekilmiş fotoları koyuyor :??

Back
X