Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum iznine ayrıldım eşim işimden dolayi geç geliyo..ailemin bazi sıkıntilari var o yüzden benim de canim sıkılıyor..evde de yalnızım çok daralıyorum bebek gelse de yoldaş olsa bana...Ne skintiniz var? Esiniz neden gec geliyor? Siz calisiyor musunuz? Evdeyseniz kitap okuyun,dinlenin. Bebis dogunca ararsiniz bu sakin gunleri.
Canim dedigim gibi ararsin bu gunleri bebis gelince zaten basini kasiyacak vaktin olmaz. Ailen insallah en kisa zamanda feraha cikar sorun ne bilmiyorum ama, sen duani et, meditasyon yap mesela kitap oku rahatlarsin. Benim de esim cok calisiyor su saat olmus hala fabrikada, evde 1 yasindaki bebek canavarimla oturuyorumDoğum iznine ayrıldım eşim işimden dolayi geç geliyo..ailemin bazi sıkıntilari var o yüzden benim de canim sıkılıyor..evde de yalnızım çok daralıyorum bebek gelse de yoldaş olsa bana...
Doğum iznine ayrıldım eşim işimden dolayi geç geliyo..ailemin bazi sıkıntilari var o yüzden benim de canim sıkılıyor..evde de yalnızım çok daralıyorum bebek gelse de yoldaş olsa bana...
Bu güzel cevabın için teşekkür ederim...benim canavarımda gelse de babayı beraber beklesek artik..Canim dedigim gibi ararsin bu gunleri bebis gelince zaten basini kasiyacak vaktin olmaz. Ailen insallah en kisa zamanda feraha cikar sorun ne bilmiyorum ama, sen duani et, meditasyon yap mesela kitap oku rahatlarsin. Benim de esim cok calisiyor su saat olmus hala fabrikada, evde 1 yasindaki bebek canavarimla oturuyorumyalnizlik zor. Guzel dogumlar dilerim
:) kiyamam, beklersiniz birlikte tabiiki. Biraz buyuyunce odalari dolasir bababababba diye arar babasini,sen de video ceker gonderirsin babasina :) ucarak gelir o zaman.Bu güzel cevabın için teşekkür ederim...benim canavarımda gelse de babayı beraber beklesek artik..
:) kiyamam, beklersiniz birlikte tabiiki. Biraz buyuyunce odalari dolasir bababababba diye arar babasini,sen de video ceker gonderirsin babasina :) ucarak gelir o zaman.
Kv gorumce elti vs var mi? Yoksa 2 rekat da sukur namazi kilAllah baska dert vermesin insallah
Elti var bi tane sadece...onla da bi problem yok...hayirdir sen dertlisin bu konuda heralde..:) kiyamam, beklersiniz birlikte tabiiki. Biraz buyuyunce odalari dolasir bababababba diye arar babasini,sen de video ceker gonderirsin babasina :) ucarak gelir o zaman.
Kv gorumce elti vs var mi? Yoksa 2 rekat da sukur namazi kilAllah baska dert vermesin insallah
Uyu uyu küflendim ya...herkes böyle diyo..çocuklardan ne çekiyormuş şu anneler ya...ama ben razıyım gelsin bir an önce kuzucuğum..eve neşe ses gelsin bana arkadaş olsun onun yüzüne bakınca her şeyi unutayim..Devir totoyu uyu bacım çocuk doğunca uyuyamıyosun.
Bu gunleri çok arıycaksın :)
Bende yalnızdım hamileyken 4 duvar arasında kafayı yememe ramak kalmıştı. Bisey cekmiyoruz canim sadece 3 saat aralıksız uyumak biraz lüks oluyorUyu uyu küflendim ya...herkes böyle diyo..çocuklardan ne çekiyormuş şu anneler ya...ama ben razıyım gelsin bir an önce kuzucuğum..eve neşe ses gelsin bana arkadaş olsun onun yüzüne bakınca her şeyi unutayim..
Malesef:) dogumumdan sonra cok skinti cektim. Sukur kurtuldum artik:)Elti var bi tane sadece...onla da bi problem yok...hayirdir sen dertlisin bu konuda heralde..
Herkesin klasik derdi ee çok şükür sen kurtulmuşsun darisi kurtulamayanların başina..Malesef:) dogumumdan sonra cok skinti cektim. Sukur kurtuldum artik:)
Amin insallah :)Herkesin klasik derdi ee çok şükür sen kurtulmuşsun darisi kurtulamayanların başina..![]()