Off Sevgilimle hiç görüşemedik :(

mavilim123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
149
79
13
27
Nasıl başlasam bilemiyorum. 1 senelik bir ilişkim var. Ama internetten tanıştığım biriyle.Hem de daha hiç yüzyüze görüşemedik. Evet biliyorum çoğunuz bunu saçma bulacak ama ben nasıl böyle oldu ben de bilemiyorum. Onunla bir dil öğrenme sitesinde tanıştık o türkçe öğrenmek istiyordu. Ben ingilizce. Benin niyetim sadece buydu. Ama sonra konuşmamız ilerledi ve çok samimi olduk.Her gün konuşmaya başladık. Sürekli birbirimize fotoğraflarımızı attık. Görüntülü konuşmaya başladık. Onu çok seviyorum. 1 sene geçti benimle evlenmek istesiğini söylüyo. Farklı şehirlerdeyiz ve hiç görüşemedik yüzyüze.. Böyle bir durumda siz ne yapardınız?

Nerede yaşıyorsunuz? Çok mu uzaksınız birbirinizden neden görüşmediniz?

Ben hiç görmediğim birine aşık olabileceğime inanmıyorum. Hele evliliği asla düşünmem. Tavırları, insanlara davranışı önemlidir. Tabii ten uyumu gibi bir gerçek de var. Aranızda bir çekim olup olmayacağı bile belirsiz.

Bir an önce görüşmeye çalışın. Yoksa ortada pek gerçeklik payı olan bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Belki adam birden fazla kişi ile aynı biçimde konuşuyor?

Nerede yaşıyorsunuz? Çok mu uzaksınız birbirinizden neden görüşmediniz?

Ben hiç görmediğim birine aşık olabileceğime inanmıyorum. Hele evliliği asla düşünmem. Tavırları, insanlara davranışı önemlidir. Tabii ten uyumu gibi bir gerçek de var. Aranızda bir çekim olup olmayacağı bile belirsiz.

Bir an önce görüşmeye çalışın. Yoksa ortada pek gerçeklik payı olan bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Belki adam birden fazla kişi ile aynı biçimde konuşuyor?
Yaa haklısınız ama :KK43: hergün saatlerce konuşuyoruz. Onu çok seviyorum. Görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama o istanbula gelemiyor çünkü gelse de kalacak yeri yok. 19 yaşında.Ailesinden izin alması gerekiyor.Ama artık 1 sene geçti yaani buluşmamız gerekir bir şekilde off ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Yaa haklısınız ama :KK43: hergün saatlerce konuşuyoruz. Onu çok seviyorum. Görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama o istanbula gelemiyor çünkü gelse de kalacak yeri yok. 19 yaşında.Ailesinden izin alması gerekiyor.Ama artık 1 sene geçti yaani buluşmamız gerekir bir şekilde off ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Türkiyede yaşıyor ve türkçe öğrenmek istiyor. Çok garip değil mi bu?

Sevgi anlayışlarımız biraz farklı sanırım. Sizi üzmek istemem ama çok güvenilir bir durum değil bu. Dikkat edin kendinize ve fazla kapılmayın.

Nasıl başlasam bilemiyorum. 1 senelik bir ilişkim var. Ama internetten tanıştığım biriyle.Hem de daha hiç yüzyüze görüşemedik. Evet biliyorum çoğunuz bunu saçma bulacak ama ben nasıl böyle oldu ben de bilemiyorum. Onunla bir dil öğrenme sitesinde tanıştık o türkçe öğrenmek istiyordu. Ben ingilizce. Benin niyetim sadece buydu. Ama sonra konuşmamız ilerledi ve çok samimi olduk.Her gün konuşmaya başladık. Sürekli birbirimize fotoğraflarımızı attık. Görüntülü konuşmaya başladık. Onu çok seviyorum. 1 sene geçti benimle evlenmek istesiğini söylüyo. Farklı şehirlerdeyiz ve hiç görüşemedik yüzyüze.. Böyle bir durumda siz ne yapardınız?

Hic gormeden sevmek ve evlenmek istemek mi ?

Hoslanirsin tanimak istersin falan anlarimda bu biraz abarti sisirme gelmis, hele bir yuz yuze gel yan yana dur, elin eline degsin, hele bir gozune bak hele bir hisset kokusunu, oyle hemen sevmek olurmuymus, kendini fazla kaptirmissin buyuk hayal kirikligi yasayabilirsin bence en kisa zamanda gorusun derim. Ayrica bu kisi nereli kim ki turkiyede yasayip turkce ogrenmeye calisiyor ben anlamadim. Neyse orasi beni ilgilendirmez ama yabanci uyruklu falansa oturma ve calisma izni icin bile sirf seni kandirip evlenme niyetinde olabilir o yuzden goruseceksende kendini tehlikeye atmadan gorus derim durum cok tuhaf geldi bana cunku.

Türkiyede yaşıyor ve türkçe öğrenmek istiyor. Çok garip değil mi bu?

Sevgi anlayışlarımız biraz farklı sanırım. Sizi üzmek istemem ama çok güvenilir bir durum değil bu. Dikkat edin kendinize ve fazla kapılmayın.
Ya aslında işler biraz karışık Türkiyeye yeni gelmiş ve türkçesi iyi değil ve türk çevresi de yoktu . Konuştuğumuzda da konuşamıyordu zaten çok zorlanıyordu sizce istanbula biran önnce gelmesi için çok ısrrar etmeli miyim :KK43: yoksa onu zora sokmamalı mıyım

Ne evlenmesi önce bi görüşün karşılıklı sohbet bile etmemissiniz. Yani bence sevgililik bile değil bu. Bi senedir hiç mi parasi olmamis da gelmiyor bi yolunu bulsun gelsin yaniniza. böylesi saçma geldi kusura bakmayın

Canim nasil sanal alemde insanlarla sevgili olabilecek bir profil cizebildin hayret ettim o_O Ben erkek olsam internetten benle sevgili olacak kadar rahat bi kizla zaten gorusmezdim cocuk en iyisini yapmis.

Canim nasil sanal alemde insanlarla sevgili olabilecek bir profil cizebildin hayret ettim o_O Ben erkek olsam internetten benle sevgili olacak kadar rahat bi kizla zaten gorusmezdim cocuk en iyisini yapmis.
Yanlış anladınız beni benim onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu ki :( bende zaten bundan önce çok karşıydım böyle şeylere ama farklı şeyler oldu bilemiyorum onunla normal konuşuyorduk bana bilmediklerini soruyordu vs sonra sürekli konuşmaya başladık. Ve baktık bir sene olmuş

Yanlış anladınız beni benim onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu ki :KK43: bende zaten bundan önce çok karşıydım böyle şeylere ama farklı şeyler oldu bilemiyorum onunla normal konuşuyorduk bana bilmediklerini soruyordu vs sonra sürekli konuşmaya başladık. Ve baktık bir sene olmuş
Bilemiyorum 1 sene boyunca elin adamina fotograf atmissin, her gun konusmussun vs bunlar cok cok ters seyler. Omrunu bosuna gecirme boyle, cok gencsin daha, kendini harcatip gencligine yazik etme.

Bilemiyorum 1 sene boyunca elin adamina fotograf atmissin, her gun konusmussun vs bunlar cok cok ters seyler. Omrunu bosuna gecirme boyle, cok gencsin daha, kendini harcatip gencligine yazik etme.
Yolladığım foroğraflat facebook twitter gibi her yere koyulabilecek gayet seviyeli fotoğraflarımdı ama başka biri olsaydı bende aynı şeyleri söylüyor olurdum ama onda ayrılamıyorum :'(

19 yaşında ne evlenmesi ya hem de hiç görüşmediğin biriyle. Sen de 18sin sanırım. Çok küçüksünüz. Önünü sonunu düşünmeden hareket ediyorsunuz. Nereli bu çocuk?

Yolladığım foroğraflat facebook twitter gibi her yere koyulabilecek gayet seviyeli fotoğraflarımdı ama başka biri olsaydı bende aynı şeyleri söylüyor olurdum ama onda ayrılamıyorum :'(
Bir ilişki yokki ortada ayrılasınız. Yüzyüze görüşülmemiş bir durum. Aile izni almadan gelemeyen bir Veled. Üstüne evlilik hayali. Şekeri fazla kaçırmışsınız bu bayram :işsiz:

Bir ilişki yokki ortada ayrılasınız. Yüzyüze görüşülmemiş bir durum. Aile izni almadan gelemeyen bir Veled. Üstüne evlilik hayali. Şekeri fazla kaçırmışsınız bu bayram :işsiz:
çok az yedim şeker birazdan kardeşimin topladıklarınaa saldırcam:lülülü: haklısınız bu arada dışarda bakan biri olarak ama onunla görüntülü konuşurkende meesajlaşırken de sesle konuşurken bir sene içinde çok sevdim . Yanımda olsa da bana yanlış yapmadığı sürece çok seveceği ama aileme bile diyemem yani böyle bir çıkmazdayım:KK42:

Back
X