Arkadaşlar sevgilim aşırı zeki galiba haksız dahi olsa hep üste çıkmaya çalışıyor ve bunu başarıyor. Çok sinirleniyorm trip atıcam bir bakmışım trip yiyen ben olmuşum adam bana naz yapıyor ya uyuz şeytamam çok sevebilirim ama sinir oluyorum kızmıyorum müsade etmiyor ciddi olamıyorum ben de mi problem ?
Mesela sabahtan Günaydın mesajından sonra işte nasılsın falan diyor mesaj orda kesiliyor aşkım yazıyorum 2 4 saat sonra cevap veriyor tam kızıcam sebeklik yapıyor ciddi olamıyorum aslında sorunum da bu sert olmak istiyorum bazen beni aşırı kızdırıyor yani ceviz kabuğu nu doldurmicak sebepler ama herkez bilir bir anda patlarsin öyle olduğum zamanlar da hemen ya beni arıyor ya da görüntülü arıyor sesini ve de yüzünü gördüm mü ciddiyetimi kaybediyorum sebeklik yapıyor gülümsemeye başlıyorum sinir oluyorum bu durumu maBir tartışmanızdan örnek verseniz, ne diyip üste çıkıyor. Ona göre fikrimizi söyleyelim.
Yok kız öyle değil bende ki sorun ciddi olamamam seviyorum keratayı niye ayrılayim sadece ciddi olmak istiyorum kizdigim zaman hemen gulduruyor trip atamıyorum sana trip yakışmıyor bana yakışıyor diyor adam deli yahuTrip, gelecekteki tepkinin tohumudur (vay be değişik bi söz buldum şuan sanırsam)
Bu konuyu onunla konuş..
Olmazsa ayrıl bence
Mesela sabahtan Günaydın mesajından sonra işte nasılsın falan diyor mesaj orda kesiliyor aşkım yazıyorum 2 4 saat sonra cevap veriyor tam kızıcam sebeklik yapıyor ciddi olamıyorum aslında sorunum da bu sert olmak istiyorum bazen beni aşırı kızdırıyor yani ceviz kabuğu nu doldurmicak sebepler ama herkez bilir bir anda patlarsin öyle olduğum zamanlar da hemen ya beni arıyor ya da görüntülü arıyor sesini ve de yüzünü gördüm mü ciddiyetimi kaybediyorum sebeklik yapıyor gülümsemeye başlıyorum sinir oluyorum bu durumu ma
O da olabilir çünkü çok kızdıktan sonra geçiyor sinirim ne kadar saçma bir şey yüzünden sinirlenmisim diyorumAnlayışlarınız farklı sanırım sorunun kaynağı bu da olabilir.Yani sizin sorun ettiğiniz şeyler onun gözünde sorun olmayabilir belki bu yüzden problem vardır.
Sana şımarıyor..Yok kız öyle değil bende ki sorun ciddi olamamam seviyorum keratayı niye ayrılayim sadece ciddi olmak istiyorum kizdigim zaman hemen gulduruyor trip atamıyorum sana trip yakışmıyor bana yakışıyor diyor adam deli yahu
Mesela sabahtan Günaydın mesajından sonra işte nasılsın falan diyor mesaj orda kesiliyor aşkım yazıyorum 2 4 saat sonra cevap veriyor tam kızıcam sebeklik yapıyor ciddi olamıyorum aslında sorunum da bu sert olmak istiyorum bazen beni aşırı kızdırıyor yani ceviz kabuğu nu doldurmicak sebepler ama herkez bilir bir anda patlarsin öyle olduğum zamanlar da hemen ya beni arıyor ya da görüntülü arıyor sesini ve de yüzünü gördüm mü ciddiyetimi kaybediyorum sebeklik yapıyor gülümsemeye başlıyorum sinir oluyorum bu durumu ma
Ne dir pekiBu dediğiniz üste çıkmak değil ki.
Evlenince merak ediyorum sonum ne olcakSana şımarıyor..
Evlenince görürsün ne demek istediğimi..
Keşke evlensen
Ne dir peki
Hayır bak şimdi bana mesaj atmiyor soru soruyorum cevabı 1 saate veriyor sinirleniyorm kızıyorum haliyle trip de atıyorum ama 5 dk sürmuyor ciddi olamıyorum hemen sebeklik yapıyor yani düşün mesaj da şunu yazıyorum hatta dur kopyala yapış yapayım Bırak ta tribimi atayım kızım ben trip atcam sus sonra Özür dile bunu yazıyorum yani ben de ki sorun ciddiyetIlk mesajınızda üste çıkıp trip yapıyor demişsiniz. Bu mesajınızda öyle bir şey yok. Siz haklıyken sizi haksız çıkartıp üste çıktığı örnek sormuştum ama pek öyle yapmıyormuş anladığım kadarıyla.
Hayır bak şimdi bana mesaj atmiyor soru soruyorum cevabı 1 saate veriyor sinirleniyorm kızıyorum haliyle trip de atıyorum ama 5 dk sürmuyor ciddi olamıyorum hemen sebeklik yapıyor yani düşün mesaj da şunu yazıyorum hatta dur kopyala yapış yapayım Bırak ta tribimi atayım kızım ben trip atcam sus sonra Özür dile bunu yazıyorum yani ben de ki sorun ciddiyet
Yani kizmama izin vermiyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?