off sinirlerim bozuk ,çok büyük eşşeklik ettim :((( :( :(

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
ya öfke kontrolü mü denir ne denir hemen her şeye sinirlenip bağırıyorum, eşimde tahrik ediyo ,küsme huyumda var küçücük bişeyde çocuk gibi küsüyorum bide içimde benden başka biri daha var sanki beni sürekli gazlıyo domuz inadına dönüşüyo inadım... dün tartıştık yanlış bildiği bişey söyledi kendide farketti sus ddim tamam tartışmayalım, durdu yine konuştu Allah aşkına dedim sus ,durdu biraz yine konuştu ya Allahın adını verdim ya sinirlerim bozuk kızgınım bak dedim daha kötü olmasın .... yok şeytan dürtüyo onu da ,benden bu kadar memnun değilsen s git o zaman dedim ben dedim ya hiç böyle şeyler konuşmam ben nasıl utanıyorum kızlar ,çenem tutulsun

ben şimdi ona güzel bi mesaj atmak istiyorum özür dilemek istiyorum yalnız hiç lafları toparlayamıyorum ,sabah öptü işe gitti ,dünde konuştu güzel güzel yine surat asan ben oldum...

ee canım en azından bunun farkındasın her zaman mı böylesin yoksa adet öncesi mi, o zamanlar insan çok tahammülsüz olabiliyo çünkü
bence eğer bu sinir irsi değilse, pek çok deneyebilirsin, spor yapmak, bitki çayları, daha çok sosyal ortam gibi

sıkıldım ya ,daha yeni üni bitti, formasyon için uğraşıyorum, evdeyim çok zorlanıyorum evi çekip çevirmekte özellikle temizlik, 3 sene olucak hiç tatil yapmadık çok şükür evimizi aldık ama hep konuştuğumuz şeyler, bu borç var şu şekil ödenicek, bu işide yaparsan birazdaha rahatlarız ,
bide oğlum doğduğunda eşimin aşırı pimpirikli tavrı beni hepten tahammülsüzleştirdi ,

bence sade bi özür dile zaten seni öpüp gitmiş, küs değil yani

Uzulme herkesi gergin oldugu bir donem olabiliyor. Bak sende kendine gore stres altindasin. Kendini ben sinirliyim diye sartlandirma. baktin sinirleniyosun hemen kalk bir dus al. Su iyi gelir sonrada tqk kulakliklari baska odada muzik dinle o ortamdan hemen uzaklas. sinirin gecince konusursun.Bende cok ise yariyor.mesaja gelince direk ozur dile dallandirip budaklandirmaya gerek yok bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın sinirlendiğimde bi çözüm bulmam lazım, mesaja gelince ne bileyim ilk defa ağzımdan öyle bişey çıktı, düşündükçe yüzüm kızarıyo ,Allahım yarabbim ya insan sinirle herşeyi yapçak demeki :26: Alışkanlık olmasından korkuyorum

kocam beni dövdü, yada kocamı aldattım olsaydı konu başlığı ve içeriği daha rağbet görürdü herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…