- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Benimde dolabım Altus. O çürüme olayını bende yaşıyorum. Evlenmeden önce annemin buzdolabında öyle bozulmuş birşey olmazdı. Herşey hep tazeydi. Ama benim dolabım meyveleri sebzeleri 4 günde çürütüyor. Yemekler 2. günü küflenmeye başlıyor. O yüzden toplu alışveriş yapamıyorumDüşünün ağzı kapalı salça 3. günü küflü... Zaten dolapta asla bitmeyen bir koku da var. Çaresi yok artık diyorum daha 2. senesini kullandığım buzdolabını değiştirmeyi düşünüyorum.
4 dereceye ayarladım şimdi umarım bu seferde dondurmaz çünkü düşüğe ayarladığım zaman biberlerim cıvıyordu
Evt çok kötü herşeyin çürüğünü, buruşmuşunu, kötüsünü yemek zorunda kaldığınızı düşünün..İşte ben bu durumdayım. Buzdolabım yılların markası Bosch 3000tl saydık en iyisini alalım dedik. Şu altta buzluk üstte buzdolabı olan gri serilerinden aldık. Fakat inanın 1 haftada meyveler,sebzeler gidiyor.. Kayınvalidemin buzdolabısı indesit en uygun fiyatlı olanlardan ama görseniz herşey taptaze kalıyor. Aynı anda aynı eriği buzdolabına koyduk ben çürütüp atmak zorunda kaldım o ise biz attıktan 1.5-2 hafta sonra yıkadı önümüze taptaze koydu. Anlamıyorum bi türlü bu durumu. Acaba diyorum derecesini mi yanlış ayarlıyoruz ama ya hep 5 derecede yada 6derecede olur buzdolabımz.Daha napacaz? Merak ediyorum. Hanımlar yardım edin. Ne yapmalı?
iyide meyve sebze zaten bir hafta dayanır yani hormonlu, genetiğiyle oynanmış vs değilse, şimdi yeni dolaplar çıkmış taze tutuyomuş, vakumluyomu artık napıyosa, o dolaplardansa dolabın bilemicem
bir de küçük toplar çıkmış, hepsi burada bile satılıyo, güya dolaba koyunca uzun süre dayanıyormuş herşey, kullanan varmı acep, doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?