Off

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.870
Bugün çok büyük bir yerde staja başladım. Staja başladığım yerde biri var. benden 4-5 yaş büyük o kadar sevimli geldi ki gözüme daha ilk günden. biliyorum ama hoşlantı desem değil hoşuma gitti. Onunla konuşurken heyecanlandım. Üstelik bayağı orda çalışan bir bey yanıma geldi konuşuyorduk baktım o da damladi. O direk kaçlısın falan dedi bana. Dosyaları ayarlıyorduk yanında olduğum bayanla o da geldi yanımıza daha ilk günden korkutup ka.ircan kızı dedi bende sorun yok diyip guldüm. evrakları ayikliyorum yanimda da uzun uzun baktı yüzümeutandım kafami kaldiramadim atilmayacak evrakları aldı bunları da ben duzenleyeyim dye masasına gitti . Biliyorum gelin güvey olunacak birşey yok ama uzun zaman sonra cidden dengim olan biri çok hoşuma gitti.

Belli edemem ilgimi ama onun ilgi duymasını nasıl sağlayabilirim hanımlar sizce.

Güncelleme: Bugün diğer abi ile sohbet ediyordum yan yana masada oturuyorduk abi ile. bu da kafasını kaldırdı baktı bizden tarafa sonra 2 dk falan geçti kalktı arka taraftan dolaştı arkamda durdu. sandalyenin arkasını tuttu salladı. sonra karşıma geçti . ne zaman bu abi yanıma gelse oda damlıyor hemen .

Son düzenleme:
Bismillah, daha ilk gunden bir adam kaclisin diye muhabbete dalsa, sapik gibi uzun uzun suratima baksa, cok pis bozarim.
Dogrusu eve gidip acaba bir askmi doguyor diye heyecanlanmakmiymis?
tanışmak anlamında sordu diye düşündüm stajyer olduğum için. yanında durduğum bayan da ilk geldiğim de sordu kaçlısın diye

tanışmak anlamında sordu diye düşündüm stajyer olduğum için. yanında durduğum bayan da ilk geldiğim de sordu kaçlısın diye
Sen yine de dikkatli ol, agirdan al biraz. Ortalikda cok seviyesiz adam var. Insan gibi bir muhabbet baslatabilir, sizi bir iki hafta tanir, sonra arkadas gibi hissettirir, belki...ama bön bön birinin suratini bakmak, hele de ilk gunden boyle suzmek ucuz numaralar, basit arayislar. Yuz bulsa zaten hizli ilerler zaten.

Senin kitap işi ne oldu?:KK14:

matbaa da

Bu hızla haftaya da evlenme hazırlıklarına başlarsın gibi..

çok komiksiniz

Sen yine de dikkatli ol, agirdan al biraz. Ortalikda cok seviyesiz adam var. Insan gibi bir muhabbet baslatabilir, sizi bir iki hafta tanir, sonra arkadas gibi hissettirir, belki...ama bön bön birinin suratini bakmak, hele de ilk gunden boyle suzmek ucuz numaralar, basit arayislar. Yuz bulsa zaten hizli ilerler zaten.

zaten sessiz sedasız duruyorum sadece sorulanlara tesebbümle yanıt veriyorum

Valla daha bugün lise stajyeri benim kırk küsur yaşındaki beye asılmış. Onların da ilk haftası. Kim evli kim değil, kimin hayatında biri var bilmeden yapmayın böyle şeyler yahu... Öyle ilk günden hoşlandım taktik verin ne demek? İnsanlar tanışır arkadaş olur sonra aralarında bişey olacaksa olur, öyle bodoslama dalınmaz.

Edit: minelmiş, yeni farkettim. Bütün söylediklerimi geri alıyorum.

Evet hızlı davranmış gozukuyosun ancak ilk görüşte aşka inananlardanım. Tuhaf bi şekilde ilk kez gördüğümüz birine tutulabiliyoruz :) acele etmemeye bak ve tanımaya çalış. Tanıdıkça onun beklentilerine uygun davranarak ilgisini çekebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun :)

ilk girdiğin ortamda kaçlısın nerelisin ne okudun bölümün ne vs gibi sorular hep sorulur. hemen gelin güvey olma bence. ilgisi varsa zamanla çıkar zaten ortaya senin bişey yapmana gerek kalmaz.

Valla daha bugün lise stajyeri benim kırk küsur yaşındaki beye asılmış. Onların da ilk haftası. Kim evli kim değil, kimin hayatında biri var bilmeden yapmayın böyle şeyler yahu... Öyle ilk günden hoşlandım taktik verin ne demek? İnsanlar tanışır arkadaş olur sonra aralarında bişey olacaksa olur, öyle bodoslama dalınmaz.

Edit: minelmiş, yeni farkettim. Bütün söylediklerimi geri alıyorum.

1 benim dediğim kişi kirk kusur yasında değil en fazla 27
2 lise stajyeri değilim
3 evli değil bunu duydum

Evet hızlı davranmış gozukuyosun ancak ilk görüşte aşka inananlardanım. Tuhaf bi şekilde ilk kez gördüğümüz birine tutulabiliyoruz :) acele etmemeye bak ve tanımaya çalış. Tanıdıkça onun beklentilerine uygun davranarak ilgisini çekebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun :)

Sağol canım bakalım 1.5 ay dha ordayim :)

ilk girdiğin ortamda kaçlısın nerelisin ne okudun bölümün ne vs gibi sorular hep sorulur. hemen gelin güvey olma bence. ilgisi varsa zamanla çıkar zaten ortaya senin bişey yapmana gerek kalmaz.
Gelin güvey olmadım zaten biliyorum o yüzden ne yapabilirim gibisinden sordum konuşurken bile utanan biriyim ben

İlgi alanlarını başka şeylere kaydır minelaşkah kendini çok yoruyorsun.
Çok hızlısın akışına bırak hemen kaptırıyorsun ve en çok kendine zarar veriyorsun

X