- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bugün çok büyük bir yerde staja başladım. Staja başladığım yerde biri var. benden 4-5 yaş büyük o kadar sevimli geldi ki gözüme daha ilk günden. biliyorum ama hoşlantı desem değil hoşuma gitti. Onunla konuşurken heyecanlandım. Üstelik bayağı orda çalışan bir bey yanıma geldi konuşuyorduk baktım o da damladi. O direk kaçlısın falan dedi bana. Dosyaları ayarlıyorduk yanında olduğum bayanla o da geldi yanımıza daha ilk günden korkutup ka.ircan kızı dedi bende sorun yok diyip guldüm. evrakları ayikliyorum yanimda da uzun uzun baktı yüzümeutandım kafami kaldiramadim atilmayacak evrakları aldı bunları da ben duzenleyeyim dye masasına gitti . Biliyorum gelin güvey olunacak birşey yok ama uzun zaman sonra cidden dengim olan biri çok hoşuma gitti.
Belli edemem ilgimi ama onun ilgi duymasını nasıl sağlayabilirim hanımlar sizce.
Güncelleme: Bugün diğer abi ile sohbet ediyordum yan yana masada oturuyorduk abi ile. bu da kafasını kaldırdı baktı bizden tarafa sonra 2 dk falan geçti kalktı arka taraftan dolaştı arkamda durdu. sandalyenin arkasını tuttu salladı. sonra karşıma geçti . ne zaman bu abi yanıma gelse oda damlıyor hemen .
Belli edemem ilgimi ama onun ilgi duymasını nasıl sağlayabilirim hanımlar sizce.
Güncelleme: Bugün diğer abi ile sohbet ediyordum yan yana masada oturuyorduk abi ile. bu da kafasını kaldırdı baktı bizden tarafa sonra 2 dk falan geçti kalktı arka taraftan dolaştı arkamda durdu. sandalyenin arkasını tuttu salladı. sonra karşıma geçti . ne zaman bu abi yanıma gelse oda damlıyor hemen .
Son düzenleme: