Merhaba kizlar. Nerden basliyim, nasil anlatayim bilmiyorum ama su siralar tuhaf hisler yasiyorum.. sanirim birine asik oldum. Tamam bu dogal evet. Ama asik oldugum kisinin sadece face'te fotografini gordum. Ya aslinda asik miyim bilmiyorum. Bu tuhaf duygunun adini bilmiyorum. Durun ben en iyisi en basindan anlatayim..
Halamin kursta bir arkadasi varmis. Bu arkadasi yillaar once kocasini kaybetmis. Genc yasta, kucuk cocuklariyla bir basina kalmis. Cok zorluk, sıkıntı cekmis. Tipki benim annem gibi... Kadin kendisini anlatmis, halam da annemi anlatmis. Annemin fotografini gostermis halam, kadin oyle fotograflara bakarken benim resmimide gormus. Cok begendigini soylemis, isimi okulumu, yasimi falan sormus. Sonra Iste "benim oglum var soyle iyidir, boyle efendidir" diye anlatmis. Halama oglunun resimlerini falan gostermis, ismini soylemis face'ten de bakin demis. Halam bana soyledi. Ben her zamankilerdendir kesin dedim pek orali olmadim. Ama fotografini gorunce cok degisik seyler hissettim. Yakisikli degil. Sempatik mi degil mi onuda bilemem. Huyu, ahlakiyla ilgili hic bir fikrim yok. Tanimiyorum cunku bilmiyorum. Ama niyeyse hos seyler hissettim. Bu begenmenin otesinde degisik bir duygu. Sanki onu yillardir taniyor gibi hissettim. Ve ilk kez tam anlamiyla " galiba evlenecegim kisi bu" diye icimden gecirdim. Aklimdan cikmiyor gunlerdir. Oyle haber bekliyorum halamdan. Allah benim ve tum bekarlarin hakkinda hayirli olani versin ama ben hakkimda hayirli olan, dualarimda rabbimden istedigim, yillardir bekledigim insan insallah odur diyorum...
Evli arkadaslara sorayim.. boyle benim gibi gorup ortada bir sey yokken"bu benim evlenecegim kisi" diye icinden geciren, sonrada o insanla_evlenen var mi??