Bir daha konusu açılırsa 'babacığım bende istemez miyim sizin ayrı odanız olsun çocuğumun ayrı odası olsun... Ama imkanlarımız bu kadarına elveriyor biraz yardım edin de daha büyük bir eve çıkalım' dersen bir daha şikayetlenmezler diye düşünüyorum
ya ne takıyorsunuz anlamıyorum ki beğenmeyen başka yerde kalsın duymazdan gelin hehe deyin geçin
Önerileri neymiş?
Yani 3 kişilik çekirdek bir ailede anne-baba ve çocuk odası olmasından doğal ne bildikleri varmış, bi sorun hele!
Bir bilsem.. Galiba, bizim odayi yine misafir odasina cevirmemizi bekliyorlar!! Biz cok düsüncesizmisiz..
Esimle evlenmeden önce.. 2 odali evde kaliyorlardi.. Yatak odasi esime ayitti, kendileride oturmaodasinda yere dössek sererek yatiyorlardi.. Ben anlamiyorum. Su anki durumlari o zamandan iyi..
Oturmaodasinda koltuk yatak oluyor. Orayi hazirlayalim diyoruz onada hayir.. Kendi odami, yatagimi mi vermemi bekliyorlar bilmiyorum ki!!
Dedim, demez olurmuyum.. Banane ben burda yasamiyorum diyor.. İki gün gecmeden ayni sikayet yine basliyor..
boşver konuşsun dursunlar.
iyikide çocuk odası yapmışsın sana yaptığından sonra.
hem birşey yapmasadalar da çocuğa şart oda.
sen kendi düzenine bak.
ne kadar kalıyorlar yanında.
şimdi hatırladım aynısın babannemde yaptı bana rahat edemiyorum diye gelir benim ranzamda yatardı. sabır sabır sabır...
1,5 hafta oldu geleli, 2 hafta daha burdalar.. Her gün baksa bir huzursuzluk cikariyorlar, her gün baska bir bahane..
Ben esimin 2. Evliligim, ya demiyorlarki uzak duralim, cenemizi tutalim, oglumuzun bir evliligi daha bitmesin.. Sinirden kafam öyle agriyorki..
Esime diyorki babasi, niye izin verdin o odayi cocuk odasi yapilmasina!! Niye demedinki bu oda böyle kalacak babamlar gelince burda yatiyorlar!! Niye agirligini koymadin diyor yaa!!! Gelde fitik olma!!
Seytan diyorki, alin odada sizin olsun, oglunuzda, ben kizimi alip gidiyorum. Artik ne haliniz varsa görün!!
canım zaten böyle adamların amacı şudur, bizim karşımızda ezilsin bizim hizmetçimiz olsun ya da defolup gitsin, sen de böyle dersen olmaz ki ama, böyle kötü niyetli insanlara en güzel cevap genelde yukarda Allah ın varlığını hatırlatmaktır, benim üvey annem birşey dediğinde ben ona şükür yatacak yerimiz var ya olmasa diyorum kadın kafayı yiyor, Allah ı kitab ı şikayet konusu yapamıyor ya anında konu değişiyor bunun surat gidiyor haklısın kızım bıdı bıdı diyor oturuyor aşağı :) sen de misafir odası istiyorlarsa dersin ki, önemli olan odanın büyüklüğümü Allah sağlık versin yataklara düşürmesin koskaca altın saraylarda yatsak da birine muhtaç olduktan sonra neye yarar ki de, ya bir deprem olsa üstümüze yıkılsa o odadaki sağlam kalıp ötekisi ölecek mi de, evsiz kalsak o zaman nerde yatacağız Allah korusun de, Allah büyük evler odalar değil ama huzurlu yuva nasip etti bana ne mutlu de, hala da şükredip oturmuyorsa bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?