Offf. Cidden sıkıntılıyım!!

Urfa' da sicak sebebiyle cok var, ilk kez mi karsilastiniz?
Insallah son olur.
Belki gerecegim sizi ama akrepler essiz gezmez derler, digeri icin tetikte olun.
Sarilar tehlikelidir, siyah ve kucukse zehirsizdir derler, benim kucuklugum onlarla gecti tam bir kabustu.
Yatak ayaklarina su dolu kaplar koyardik, suya gelmezmis, belki kisa vadeli isinize yarar.
Evet ilk kez gördüm. Eşli gezdiklerinide bugün öğrendim. Heryeri süpürdüm. Inşallah eşini evde bırakıp gelmiştir:D çok kötü ayyy psikolojim bozuldu:(

camasir makinesinin atik gideri olan borudan gelmisti birim cevresini caputla baglayinca bidaha gelen giden olmadi simdi ev degistik baska bi sehirde memleketimdeyim ama genede akrep korkusu oluyor bazen ya üstüne basarsam farketmeden diye paranoyak oluyosun ins kurtulursunuz

Ayyy inşallah bir daha hiç karsılamazsın yaa nerden gelmişler öyle
Alt komşudada görülmüş bugün. Sanırım Bodrumdan geliyor. Nemli orası çimento vs varmış. Bide bu zamanlar yavrulama zamanıymış. İnan sabahtan beri titremekten iki kilo vermişimdir :eek:

camasir makinesinin atik gideri olan borudan gelmisti birim cevresini caputla baglayinca bidaha gelen giden olmadi simdi ev degistik baska bi sehirde memleketimdeyim ama genede akrep korkusu oluyor bazen ya üstüne basarsam farketmeden diye paranoyak oluyosun ins kurtulursunuz
Hemen kontrol edeyim. Çok sağolun.

Ayy tüylerim diken diken oldu ya:KK17:Dombikim çok geçmiş olsun,nasıl sinirlerin bozulmuştur tahmin edebiliyorum.Umarım bir an önce çözüm bulursunuz.Çocuğuna da dikkat et,pek yerlerde haşır neşir olmasın bir çözüm bulunana kadar.Akrep sokmasın bir de minik ellerini :( İnşallah halledersiniz bir an önce,insanın psikolojisi bozulur ya ıyyyy:mad:

Ayy tüylerim diken diken oldu ya:KK17:Dombikim çok geçmiş olsun,nasıl sinirlerin bozulmuştur tahmin edebiliyorum.Umarım bir an önce çözüm bulursunuz.Çocuğuna da dikkat et,pek yerlerde haşır neşir olmasın bir çözüm bulunana kadar.Akrep sokmasın bir de minik ellerini :KK43: İnşallah halledersiniz bir an önce,insanın psikolojisi bozulur ya ıyyyy:mad:
Off sabahtan beri uyumuyırum ayaklarım sürekli kanepe üstünde. Gözlerim sürekli yerde feyşınım sitilim :)♡ atlatırım inşallah dikkat ediyorum sürekli betüle de bakıyorum Allah muhafaza yaa

Off sabahtan beri uyumuyırum ayaklarım sürekli kanepe üstünde. Gözlerim sürekli yerde feyşınım sitilim :)♡ atlatırım inşallah dikkat ediyorum sürekli betüle de bakıyorum Allah muhafaza yaa
Allah korusun sizi inşallah tatlım.Belki zehirli değildir ama yine de öyle bir şeyin evde gezdiğini bilmek bile çok ürkütücü.İnşallah halledersiniz bir an önce,insan rahat yere basamaz evinde yahu.

Ayyy ben 9 aylık falanken annem kucağına aldığında beni avucumun içinde kocaman akrep görmüs Kadıncağız korkudan ne yapacağını şaşırmış hala anlatır, zor bi durum acil ilaçlatın evi bir süre dikkat edin bebeğinize de

Hangi şehirdesiniz? Mardin,Batman,Diyarbakır,Urfa,Kilis ve civarlarında değilseniz korkmayın.
Gerçi ben de Kayseri'de eşimin anneannesinden kalma 30 yıldır akrep görülmeyen yerde gördüm. Kızımın yattığı odada mal gibi duruyodu. "bu akrebe benseyen şey ne acaba diye" kendi kendime söylenip üzerinden atladım.Pijamalarımı giydim. Yanına gidip yakından baktım harbi akrepmiş yaw. Kızımı kucakladığım gibi tekrar üstünden atlayıp bahçede milleti ayaklandırmıştım.
Ş.refsiz ya 30 yıl sonra benim gibi Diyarbakır'dan misafir gelmiş gariban gelini mi buldun merhaba diyecek :63:

Çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah.
ilaçlamalar için bir kaç gün evden ayrılabilirsiniz.
Hem kafanız dağılır hem de o sırada tüm haşere ölür :KK71:

Yapılacakları söylemişler dombik.
Allah korusun canım.
Benim evin etrafı da ağaçlık hep sineklik taktırdık, sonra da evi komple ilaçlattık ogün eve girmedik iki gün de temizlik yapmadım ama küçüğe çok dikkat ettim memesini yere falan atmasın yerden birşey almasın diye.
Hele senin imkanın varsa kalmaya başka yerde hemen ilaçlat derim.
Bizim de karafatma çok oluyordu.Şükür kurtulduk

Ur
Hangi şehirdesiniz? Mardin,Batman,Diyarbakır,Urfa,Kilis ve civarlarında değilseniz korkmayın.
Gerçi ben de Kayseri'de eşimin anneannesinden kalma 30 yıldır akrep görülmeyen yerde gördüm. Kızımın yattığı odada mal gibi duruyodu. "bu akrebe benseyen şey ne acaba diye" kendi kendime söylenip üzerinden atladım.Pijamalarımı giydim. Yanına gidip yakından baktım harbi akrepmiş yaw. Kızımı kucakladığım gibi tekrar üstünden atlayıp bahçede milleti ayaklandırmıştım.
Ş.refsiz ya 30 yıl sonra benim gibi Diyarbakır'dan misafir gelmiş gariban gelini mi buldun merhaba diyecek :63:
Urfadayım ben yaaa

Yapılacakları söylemişler dombik.
Allah korusun canım.
Benim evin etrafı da ağaçlık hep sineklik taktırdık, sonra da evi komple ilaçlattık ogün eve girmedik iki gün de temizlik yapmadım ama küçüğe çok dikkat ettim memesini yere falan atmasın yerden birşey almasın diye.
Hele senin imkanın varsa kalmaya başka yerde hemen ilaçlat derim.
Bizim de karafatma çok oluyordu.Şükür kurtulduk
Bakalım yarın arayacaklar inşallah aman gitsinde başımdan daha bişey istemem çok kötü valla ya

Back
X