- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Bende çok korkarım 
İlaçlat canım evi
Allah korusun

İlaçlat canım evi

Allah korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk kez gördüm. Eşli gezdiklerinide bugün öğrendim. Heryeri süpürdüm. Inşallah eşini evde bırakıp gelmiştirUrfa' da sicak sebebiyle cok var, ilk kez mi karsilastiniz?
Insallah son olur.
Belki gerecegim sizi ama akrepler essiz gezmez derler, digeri icin tetikte olun.
Sarilar tehlikelidir, siyah ve kucukse zehirsizdir derler, benim kucuklugum onlarla gecti tam bir kabustu.
Yatak ayaklarina su dolu kaplar koyardik, suya gelmezmis, belki kisa vadeli isinize yarar.
Alt komşudada görülmüş bugün. Sanırım Bodrumdan geliyor. Nemli orası çimento vs varmış. Bide bu zamanlar yavrulama zamanıymış. İnan sabahtan beri titremekten iki kilo vermişimdirAyyy inşallah bir daha hiç karsılamazsın yaa nerden gelmişler öyle
kapı pencere aralıkları falan var mı ki?
Hemen kontrol edeyim. Çok sağolun.camasir makinesinin atik gideri olan borudan gelmisti birim cevresini caputla baglayinca bidaha gelen giden olmadi simdi ev degistik baska bi sehirde memleketimdeyim ama genede akrep korkusu oluyor bazen ya üstüne basarsam farketmeden diye paranoyak oluyosun ins kurtulursunuz
Off sabahtan beri uyumuyırum ayaklarım sürekli kanepe üstünde. Gözlerim sürekli yerde feyşınım sitilim :)♡ atlatırım inşallah dikkat ediyorum sürekli betüle de bakıyorum Allah muhafaza yaaAyy tüylerim diken diken oldu yaDombikim çok geçmiş olsun,nasıl sinirlerin bozulmuştur tahmin edebiliyorum.Umarım bir an önce çözüm bulursunuz.Çocuğuna da dikkat et,pek yerlerde haşır neşir olmasın bir çözüm bulunana kadar.Akrep sokmasın bir de minik ellerini
İnşallah halledersiniz bir an önce,insanın psikolojisi bozulur ya ıyyyy
![]()
Allah korusun sizi inşallah tatlım.Belki zehirli değildir ama yine de öyle bir şeyin evde gezdiğini bilmek bile çok ürkütücü.İnşallah halledersiniz bir an önce,insan rahat yere basamaz evinde yahu.Off sabahtan beri uyumuyırum ayaklarım sürekli kanepe üstünde. Gözlerim sürekli yerde feyşınım sitilim :)♡ atlatırım inşallah dikkat ediyorum sürekli betüle de bakıyorum Allah muhafaza yaa
Urfadayım ben yaaaHangi şehirdesiniz? Mardin,Batman,Diyarbakır,Urfa,Kilis ve civarlarında değilseniz korkmayın.
Gerçi ben de Kayseri'de eşimin anneannesinden kalma 30 yıldır akrep görülmeyen yerde gördüm. Kızımın yattığı odada mal gibi duruyodu. "bu akrebe benseyen şey ne acaba diye" kendi kendime söylenip üzerinden atladım.Pijamalarımı giydim. Yanına gidip yakından baktım harbi akrepmiş yaw. Kızımı kucakladığım gibi tekrar üstünden atlayıp bahçede milleti ayaklandırmıştım.
Ş.refsiz ya 30 yıl sonra benim gibi Diyarbakır'dan misafir gelmiş gariban gelini mi buldun merhaba diyecek![]()
Bakalım yarın arayacaklar inşallah aman gitsinde başımdan daha bişey istemem çok kötü valla yaYapılacakları söylemişler dombik.
Allah korusun canım.
Benim evin etrafı da ağaçlık hep sineklik taktırdık, sonra da evi komple ilaçlattık ogün eve girmedik iki gün de temizlik yapmadım ama küçüğe çok dikkat ettim memesini yere falan atmasın yerden birşey almasın diye.
Hele senin imkanın varsa kalmaya başka yerde hemen ilaçlat derim.
Bizim de karafatma çok oluyordu.Şükür kurtulduk
Canım internettende bakabilirsin. Ben netten almıştım onu. Hangi siteden hatırlamıyorum ama şimdi baktım hepsi buradada var. Haşere kovucu diye aratabilirsin.Sağol ellanazz sineklik var kapıda pencerede. Şu cihazı bulamadım bugün sanırım yarın iyice bakacağım çarşıya.