- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Bugün geldiler belediyeden zehirlediler heryeri. Olmaz bidaha inşallah
Geçmiş ola ben olsam taşınırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş ola ben olsam taşınırdım![]()
Çok sağol. Evde heryerde böcek evleri var her daim. Görevli gider borularını balkonu giderleri tuvaleti banyoyu heryeri ilaçladı. Evet bi kereliğine kalmaması lazım. Bide şu sinyal veren kovuculardan alacağım inşallah. Şansa bırakamam yaa kızım var korkuyorum.Canım geçmiş olsun. O akrepler fazla zararlı olmaz diye düşünüyorum ama 1-2 gün bir yerde kalma şansınız varsa evi tümden ilaçlatın.
Belediye arada bir ilaçlama yaptırsın. Bir kerelik kalmasın.
Çok sağol. Evde heryerde böcek evleri var her daim. Görevli gider borularını balkonu giderleri tuvaleti banyoyu heryeri ilaçladı. Evet bi kereliğine kalmaması lazım. Bide şu sinyal veren kovuculardan alacağım inşallah. Şansa bırakamam yaa kızım var korkuyorum.
İnşallah canım ya. Benim de balkonda cekirge gibi kara böcük oluyo bir iki kez gördüm ölüydü. Var mı sizde de bunlar ben son kattayım bi de ilk defa böyle şeyler görüyorum bu şehirde.Bugün geldiler belediyeden zehirlediler heryeri. Olmaz bidaha inşallah
İnşallah canım ya. Benim de balkonda cekirge gibi kara böcük oluyo bir iki kez gördüm ölüydü. Var mı sizde de bunlar ben son kattayım bi de ilk defa böyle şeyler görüyorum bu şehirde.
Allahtan kış geldi de kapı pencere kapalı.
Bakayım bi daha görürsem sıkcam canım. Siyah sinekler de çok burda ya ben hep şikayet ediyorum söyleniyorum eşim abartıyosun diyor cidden çok ceşit böcekler sinekler var burda ya. Ilaçlama bu taraflarda çok nadir yapılıyor seneye her gün arıycam belediyeyiYazın bi iki kere görmüştüm onlardan ama etraf ilaçlanınca gitmişlerdi. Sende üç aylık sinek ilaçları oluyor onlardan sık etrafa istersen.
Ara canım ben dün aradım bugün geldiler hem apartmanı hem evi ilaçladılar. Kara sinek az bu tarafta ama pencereye kapıya mutlaka sineklik taktırmak gerek özellikle mutfağınkilere. Sıcak memleket ya türlü türlü böcek varBakayım bi daha görürsem sıkcam canım. Siyah sinekler de çok burda ya ben hep şikayet ediyorum söyleniyorum eşim abartıyosun diyor cidden çok ceşit böcekler sinekler var burda ya. Ilaçlama bu taraflarda çok nadir yapılıyor seneye her gün arıycam belediyeyi![]()
Canim sitenin içinde carsaf gerip torba torba biber temizliyolar balkonlarda kurutuyolar ondan sinek var buralarda.Ara canım ben dün aradım bugün geldiler hem apartmanı hem evi ilaçladılar. Kara sinek az bu tarafta ama pencereye kapıya mutlaka sineklik taktırmak gerek özellikle mutfağınkilere. Sıcak memleket ya türlü türlü böcek var
Aaa evet doğrudur ona çok sinek gelir. Tek çözüm sineklik :)♡Canim sitenin içinde carsaf gerip torba torba biber temizliyolar balkonlarda kurutuyolar ondan sinek var buralarda.
Aynen sineklik şart.
Yeni konu açın, eski konuyu hortlatmışsınızİmdaaaattt . Doğru yere yaziyorum inşallah kızlar .kafayi yiyeceğim yenimle .Ben İskenderun'a taşındım 8 ay falan oldu .evimizin hemen onunde palmiye var . yaklaşık 1 aydir küçük sinek doluyo her akşam eve ve deli midem bulanıyor bunlardan benim fobi almis başını gidiyor yani. iff off yardım nolur. 3 gunudr camı hic acmadim ama sanırım kenarlarından falanda giriyor. Az evvel arıyla uğur böceği de yakaladık. Ay yazdıkça icim çekiliyor. 5 gun oncede bos odami karinca bastı .Bildiginiz bir sey varsa lutfen yardimci olunn lütfen. Elimde sürekli böcek ilaciyla geziyorum ama işte