• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf çok bunaldımmmmm;(

Roza76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
70
18
3
Mrb hanımlar.
Nerden başlayacağımı bilmiyorum.Bu ara her şey gözüme batar oldu.Yurt dışındayım belkı de aılemı görmüyorum dıye belkı de başka bir şey anlam veremedım.Sürekli kocamla tartışma yaratma peşındeyım.Yatak odasına gıtmek bile gelmıyor içinden.Sebebı kocam da degıl bana karşi çok ıyı biri severek evlendım kımısı nankörlük dıyecek ama yıne tartışma yaratıp yatak odası yerıne kanepeye gectım.Belkı de bundan 6 ay önce yaşadığım duşuk sebep ne bılmıyorum ama bıldıgım tek şey evlılıgıme ıstemeyerek olsa zarar verdıgım;(

Canım üzülme geçecek bu günlerin, ruh halin nasılsa o anı o şekilde yaşa ama kavga etmemeye dikkat et. Benim moralim bozukken yada biri beni sinir ettiyse onlarada cevap veremediysem bende eşimden çıkarabiliyorum ama eşim bi höööyt diyor sus pus oluyorum valla hemen sönüyorumm, belki sizin de canınızı sıkan birileri vardır olabilir mi?

Öncelikle cevabın için tşk ederım.Konuyu açıp açmamakla çok düşündüm çünkü kafasına esen herşey yazabılıyor.
Ben uzak durmaya çalişiyorum eşimden ama her defa bana sarılıp öpüyor. Ben de rahat bırak bıraz yalnız kalmak ıstıyorum dedıkçe üstüme düşüyor keşke bağırsa en azından susarım belkı ve haliyle ona yöneliyorum. Ben çok agresıf oldum ya 1 sene oluyor ilk defa boyleyım;(Canımı sıkan kimse yok sadece ne bılım bunaldım belkı de ;(

Eğer eşinizin suçu yoksa onun için zor bir durum sizi mutlu etmek için yapıyor ama ters tepiyor. Size verebileceğim tek tavsiyem eşinle güzelce konuş beni biraz rahat bırak de (bırakmaz bilirim) yada 3 4 gün kalacağınız bir yere gidin İnanın iyi gelir. Ruh haliniz bu şekildeyde bu aralar neden böyleyim diye üzülmeyin her insanın başına gelebilecek ruhsal çöküntüler bunlar, üzülün somurtun ağlayın ne yapmak istiyorsunuz yapın sonrada mutlu olmayı özleyeceksiniz zaten o zaman da mutlu olursunuz. İnsan olup yaşamak şu hayatta zaten zor bir şey sonunda bir gün nefesimiz sona erecek, bu hayatın içinde üzülmeler mutsuzluklar mutluluklar hepsi olacak şuda bir gerçek ki anı yaşa diyorlar İşte o gerçekten anı yaşa fazla da düşünme senin için gerçekten iyi olacak kararlar ver mutlu olmak için.

Back
X