- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
direk net tavrını belirt canımArkadaşlar günaydın. Epeydir konu açmıyorum dertler birikti zaten. Benim nişanlımın ailesi kendilerini belli ettiler şimdiden. Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım siz ona göre karar verin. Bu aile epey kalabalık 2 oğlu var 8 kız. Biri evli oğullarının. Ve kadina da üzülüyorum gerçekten evin bütün yükü bu kadının omuzlarında. Tarımla uğraşıyorlar bi de kadının pestili çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Görümcelerim evli biri evdeydi ben nişanlandığımda. Ve onun durumu da aynıydı. Bu insanlarda kadın sürekli iş yapan hizmet eden bir varlık. Şimdi aynısını benden bekliyorlar sanırım. Yufka açıyorlar yemek yap diye beni çağırıyorlar, salça yapıyorlar yardım et diye yine. Evlerine gitsem hizmet bekliyorlar. Demem o ki gerçekten bıktım. Ya bi de ben zaten bulunduğum yere 1 2 aylığına geliyorum bu sürede de onların böyle yapması normal mi sizce? Nisanlim deseniz hiç karısmıyor ben ailemden senden de geçemem diyor. Ama onun da tavrı belli yani. Demem o ki çok bunaldım. Bu insanlar hep benden iş mi bekleyecek ?
ben olsam ayrılırdım eşimde aynıydı başlarda şimdi tamamen ailesine döndüArkadaşlar günaydın. Epeydir konu açmıyorum dertler birikti zaten. Benim nişanlımın ailesi kendilerini belli ettiler şimdiden. Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım siz ona göre karar verin. Bu aile epey kalabalık 2 oğlu var 8 kız. Biri evli oğullarının. Ve kadina da üzülüyorum gerçekten evin bütün yükü bu kadının omuzlarında. Tarımla uğraşıyorlar bi de kadının pestili çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Görümcelerim evli biri evdeydi ben nişanlandığımda. Ve onun durumu da aynıydı. Bu insanlarda kadın sürekli iş yapan hizmet eden bir varlık. Şimdi aynısını benden bekliyorlar sanırım. Yufka açıyorlar yemek yap diye beni çağırıyorlar, salça yapıyorlar yardım et diye yine. Evlerine gitsem hizmet bekliyorlar. Demem o ki gerçekten bıktım. Ya bi de ben zaten bulunduğum yere 1 2 aylığına geliyorum bu sürede de onların böyle yapması normal mi sizce? Nisanlim deseniz hiç karısmıyor ben ailemden senden de geçemem diyor. Ama onun da tavrı belli yani. Demem o ki çok bunaldım. Bu insanlar hep benden iş mi bekleyecek ?
Oh maşallah. Kadını köle olarak gören bir aile daha.
Ayrıca 8 kız + 1kv. 9kişi bir işi halledemiyor ve seni çağırıyorlar. Neden? Çünkü onların mantığına göre sen gelinsin. Orada 50 kişi de olsa yardım etmek zorundasın.
Lütfen böyle insanlarla evlenerek geleceğinizi karartmayın.
Oh maşallah. Kadını köle olarak gören bir aile daha.
Ayrıca 8 kız + 1kv. 9kişi bir işi halledemiyor ve seni çağırıyorlar. Neden? Çünkü onların mantığına göre sen gelinsin. Orada 50 kişi de olsa yardım etmek zorundasın.
Lütfen böyle insanlarla evlenerek geleceğinizi karartmayın.
Adam ailesi ile karısı arasındaki dengeyi kuramıyorsa, karısını köle gibi kullandıracaksa evet bekar kalsın.Adam ailesi yüzünden ölene kadar bekar mı kalsın? Ne saçma bi yorum ya amma abartıyosunuz bazı şeyleri
AyrılArkadaşlar günaydın. Epeydir konu açmıyorum dertler birikti zaten. Benim nişanlımın ailesi kendilerini belli ettiler şimdiden. Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım siz ona göre karar verin. Bu aile epey kalabalık 2 oğlu var 8 kız. Biri evli oğullarının. Ve kadina da üzülüyorum gerçekten evin bütün yükü bu kadının omuzlarında. Tarımla uğraşıyorlar bi de kadının pestili çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Görümcelerim evli biri evdeydi ben nişanlandığımda. Ve onun durumu da aynıydı. Bu insanlarda kadın sürekli iş yapan hizmet eden bir varlık. Şimdi aynısını benden bekliyorlar sanırım. Yufka açıyorlar yemek yap diye beni çağırıyorlar, salça yapıyorlar yardım et diye yine. Evlerine gitsem hizmet bekliyorlar. Demem o ki gerçekten bıktım. Ya bi de ben zaten bulunduğum yere 1 2 aylığına geliyorum bu sürede de onların böyle yapması normal mi sizce? Nisanlim deseniz hiç karısmıyor ben ailemden senden de geçemem diyor. Ama onun da tavrı belli yani. Demem o ki çok bunaldım. Bu insanlar hep benden iş mi bekleyecek ?
Kaldı ki her gün burda onlarca yorum okuyoruz eşinin ailesi yüzünden mutsuz olan hatta evliliği biten bir çok insan var. Onlar gibi olacaklarsa hiç başlamamaları daha hayırlı.Adam ailesi yüzünden ölene kadar bekar mı kalsın? Ne saçma bi yorum ya amma abartıyosunuz bazı şeyleri
Adam ailesi ile karısı arasındaki dengeyi kuramıyorsa, karısını köle gibi kullandıracaksa evet bekar kalsın.
+1Kaldı ki her gün burda onlarca yorum okuyoruz eşinin ailesi yüzünden mutsuz olan hatta evliliği biten bir çok insan var. Onlar gibi olacaklarsa hiç başlamamaları daha hayırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?