offf dedirttiniz artık.

Sizi hizmetçi almıyorlar içinizden gelirse yaparsıniz gelmesse yapmassiniz. Üstelik evli bile değilsin evli bile olsan kendi evinden sorumlu olursun onların evinden değil. Madem yoruluyor 8 kızı gelsin yapsın. Sen gitme yapma etme mesafeni koru annen seni milletin işini gücünü yap diye doğurmadı. Yazık ya ne insanlar var sene kaç olmuş değişmiyor bu kadınlarımız. ..

Nişanlıyken nekadar uzak durursan okadar iyi.

Sen tavrını koy madem salça yemek yapmak istemiyosun gitme

Kavanozu 3 lira olan şey için bukadar yormayın ben hiç yapmam alırım diyede ekleyin ki sonrası içinde beklentisi kalksın

Ama keşke benim kvdemde becerikli bi kadın olsaydıda benim salçalarıms sulanmak yerine oturup birlikte yapabilseydik

direk net tavrını belirt canım

ben olsam ayrılırdım eşimde aynıydı başlarda şimdi tamamen ailesine döndü

Canım kaynanandan örnek al ne gördüyse onu bekleyecektir senden,değişmez aksine artar beklentiler,hele birde evlen çocuğun olsun yeri gelir çocuk surda dursun gel şu işi yap hele derler,ne kendine ne evine yetemezsin iyi düşün

sen bi hamle yapmadıkça bu Böyle sürer gider hatta artar. Baştan tavrını belli et, kesin olarak. Tavrını belli edemiyorsan safa yat, ay Nasıl olcak, Nasıl yapılcak bilmem faln. Ben nişanlıyken evlerine bile gitmedim:) işe çağırmak ne ya Bir de nişanlının tavrı ne, o da hep iş mi bekliyor senden yoksa yardım etme taraftarı mı. Bir ömür bu adamla yaşayacaksın. Hizmetçi modunda geçmesin ömrün. Bizim kayınvalide tarafı da biraz öyle ama ben çok karışmıyorum uzağız da zaten. Onlara göre erkek oturup kadın hizmet edecek. pehh. Kimse kimsenin kölesi değil. Nişanlı da aynı kafaysa koşarak uzaklaş

Sadece eşinle evlenmeyeceksin o aileyle de evleneceksin bu böyle..genel olarak başlıklara bakın %90 aileden çıkan sorunlar evlilikleri mahvediyor.O yüzden gönlüne de çok kaptırma kendini evlendikten sonra gerçeklerle başbaşa kalacaksın sürekli iş isteyen bi aile de seni bununla değerlendirir geri dursan arkandan konuşurlar hatta nişanlını bile doldururlar daha nişanlıyken iş bekleyen evlendiğinde tependen ayrılmaz ve de kendin diyorsun yaşayan örnek gelinleri var ortada..bilmiyorum ama yerinde olsam kaçardım bu aileden kolay gelsin hakkında hayırlısı olsun

Kvalidem 1 bardak su istemez benden ki yardıma muhtaç bi kadınken..Allah sabır versin çekeceksin belli..nişanlı gelini iş için çağran evliyken neler bekler. Gelin olarak ben yardımcı olmaktan yanayım kendi anneme nasıl hizmet ediyorsam onu nasıl düşünüyorsam aynısını yaparım saygıdan ama uslupları yanlış mecbur degilsin

Adam ailesi yüzünden ölene kadar bekar mı kalsın? Ne saçma bi yorum ya amma abartıyosunuz bazı şeyleri

Adam ailesi yüzünden ölene kadar bekar mı kalsın? Ne saçma bi yorum ya amma abartıyosunuz bazı şeyleri

Ayrıl

Kaldı ki her gün burda onlarca yorum okuyoruz eşinin ailesi yüzünden mutsuz olan hatta evliliği biten bir çok insan var. Onlar gibi olacaklarsa hiç başlamamaları daha hayırlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…