- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Himm yeni bisey daha ogrendim pek cahilimm canimm"ekarte" yabancı dil miydi?
Pardon bilememişim ya.
Olayın dışında kalabilmek demek istemiştim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm yeni bisey daha ogrendim pek cahilimm canimm"ekarte" yabancı dil miydi?
Pardon bilememişim ya.
Olayın dışında kalabilmek demek istemiştim.![]()
Estağfurullah...Himm yeni bisey daha ogrendim pek cahilimm canimm
İş hadi neyse de çocuk sahibi olmak konusunda da aynı performansı sizden bekliyorlarsa o sıkıntıArkadaşlar günaydın. Epeydir konu açmıyorum dertler birikti zaten. Benim nişanlımın ailesi kendilerini belli ettiler şimdiden. Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım siz ona göre karar verin. ndaBu aile epey kalabalık 2 oğlu var 8 kız. Biri evli oğullarının. Ve kadina da üzülüyorum gerçekten evin bütün yükü bu kadının omuzları. Tarımla uğraşıyorlar bi de kadının pestili çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Görümcelerim evli biri evdeydi ben nişanlandığımda. Ve onun durumu da aynıydı. Bu insanlarda kadın sürekli iş yapan hizmet eden bir varlık. Şimdi aynısını benden bekliyorlar sanırım. Yufka açıyorlar yemek yap diye beni çağırıyorlar, salça yapıyorlar yardım et diye yine. Evlerine gitsem hizmet bekliyorlar. Demem o ki gerçekten bıktım. Ya bi de ben zaten bulunduğum yere 1 2 aylığına geliyorum bu sürede de onların böyle yapması normal mi sizce? Nisanlim deseniz hiç karısmıyor ben ailemden senden de geçemem diyor. Ama onun da tavrı belli yani. Demem o ki çok bunaldım. Bu insanlar hep benden iş mi bekleyecek ?
Avam değil aslında.Avam avam işler.Bu aile niye bu kadar kalabalık iki oğlan son iki çocuk mu allah aşkına 8 kız ne demek yuh!
Maalesef evet .Ama yapıp yapmamak senin elinde.Her dediklerini yaparsan çok ezilirsin.Arkadaşlar günaydın. Epeydir konu açmıyorum dertler birikti zaten. Benim nişanlımın ailesi kendilerini belli ettiler şimdiden. Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım siz ona göre karar verin. Bu aile epey kalabalık 2 oğlu var 8 kız. Biri evli oğullarının. Ve kadina da üzülüyorum gerçekten evin bütün yükü bu kadının omuzlarında. Tarımla uğraşıyorlar bi de kadının pestili çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Görümcelerim evli biri evdeydi ben nişanlandığımda. Ve onun durumu da aynıydı. Bu insanlarda kadın sürekli iş yapan hizmet eden bir varlık. Şimdi aynısını benden bekliyorlar sanırım. Yufka açıyorlar yemek yap diye beni çağırıyorlar, salça yapıyorlar yardım et diye yine. Evlerine gitsem hizmet bekliyorlar. Demem o ki gerçekten bıktım. Ya bi de ben zaten bulunduğum yere 1 2 aylığına geliyorum bu sürede de onların böyle yapması normal mi sizce? Nisanlim deseniz hiç karısmıyor ben ailemden senden de geçemem diyor. Ama onun da tavrı belli yani. Demem o ki çok bunaldım. Bu insanlar hep benden iş mi bekleyecek ?
Ya avam derken benim akrabalarım da yapar gönderirler sağolsunlar da işin avamlığı nişanlı olan kızı gelinimiz olacak bu yok gelsin hizmet etsin zihniyetinde. Yoksa bunu yapmaları avamlık değil ben yapar mıyım yapmam çünkü hiç mi hiç yapmadım yapana saygım var 8 kızı olmasına rağmen yardım hizmet bekleyene saygım yok.Avam değil aslında.
Zor ve lezzetli işler.
Tabii tarz meselesi.
Marketten hazır çorba,salça,turşu almadım evlendiğimden beri.
Kayınvalidem ve kayınpederim sağolsun..![]()
Nişanlılıkta böyleyse var gerisini sen düşün.Arkadaşlar günaydın. Epeydir konu açmıyorum dertler birikti zaten. Benim nişanlımın ailesi kendilerini belli ettiler şimdiden. Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım siz ona göre karar verin. Bu aile epey kalabalık 2 oğlu var 8 kız. Biri evli oğullarının. Ve kadina da üzülüyorum gerçekten evin bütün yükü bu kadının omuzlarında. Tarımla uğraşıyorlar bi de kadının pestili çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Görümcelerim evli biri evdeydi ben nişanlandığımda. Ve onun durumu da aynıydı. Bu insanlarda kadın sürekli iş yapan hizmet eden bir varlık. Şimdi aynısını benden bekliyorlar sanırım. Yufka açıyorlar yemek yap diye beni çağırıyorlar, salça yapıyorlar yardım et diye yine. Evlerine gitsem hizmet bekliyorlar. Demem o ki gerçekten bıktım. Ya bi de ben zaten bulunduğum yere 1 2 aylığına geliyorum bu sürede de onların böyle yapması normal mi sizce? Nisanlim deseniz hiç karısmıyor ben ailemden senden de geçemem diyor. Ama onun da tavrı belli yani. Demem o ki çok bunaldım. Bu insanlar hep benden iş mi bekleyecek ?