offf :/ düşündükçe içim daralıyor

Konu sahibi haklısınız bende öyle sıkış tepiş ortamda koşturan çocukların içine yeni yürüyen bebeciği bırakmazdım ,en iyisini tabini siz biliyorsunuz çocuğunuz için

Benimde oğlum yeni yürümeye başladı 11 aylık daha dün arkadaşın kızının Doğum gününde abartısız 40 kişinin içinde bıraktım yere.Ama o ısrarla geldi bana yapıştı orası ayrı konu.Oğluma çok düşkünümdür bende ama çok fazla üstüne düşmek bana pinpiriklik geliyor ama tabiki gözüm sürekli ondadır sürekli izlerim ve yakınında dururum.Ama tabiki anne olarak çocuğunuz için en iyisini siz bilirsiniz.Kimseye laf düşmez kendinizce haklısınız

Valla bende cocugu yaramaz olan atlayip ziplayan cocuklarima vuran cocugu olan akrabalarimla bile gorusmuyorum
Herkesin cocugu kendine kiymetli o bu dovsun kizsin diye dogurmadim ben cocuklarimi
Hicte oyle sosyallesin bilmem ne diye dusunmyorum kendi yasiti, kendi huyu gibi cocuk degilse bende gitmem gormem gerekirse kucagimdan salmam kimseye de vermem
Cocuk benim cocugum kime ne yahu

biz anneler çocuklarımızı elimizden gelse cam fanusa koyarız ama hata yapıyoruz Zaten çok durmamışsın ayrıca hep gezmiyoruz demişsin keşke çocuk bu anın tadını çıkarsaydı

ilk çocugumda ( bu kadar abartmamakla beraber ) bende çok korkar fazla esirgerdim herşeyden, devamında 2. cocuktan ve ilkinden edindiğim tecrübelerime dayanarak anladım ki, o cocugu diğerlerinin arasına salmak gerekiyormuş, ilk çocukta bilemedim ama diğerinde saldım aralarına, düştü de, kavga da ettiler, mutlaka gözüm üstündeydi ama dibinde beklememyi öğrendim, ve cocuk için daha faydalı olduguna inandım....

3 yaşında krese başladı cocugum kimi çocuk basta cok sorun yasadi alanlar bile oldu. Bu çocuklar genelde çekingen sosyalleşmede sıkıntı yasayanlardi ki aileleri sirf bu yüzden istediğini söyledi, bende bırakırdım ama tabi dikkat ederdim o zamanlar cok cocuk görmediğinden ağlardı huzursuz olurduk hepimiz, 13 aylikken haftada 1 saat anne cocuk gruplarına gittik daha iyi oldu. 3 yaşında baslayinca gule oynaya gitti sikinti olmadi suanda 3.5 yaşında daha iyi bırakmak demek bir daha bakmamak demek degil ki.
Herkesin doğrusu kendine o yüzden ne denilse yanlış

Annesi sizsiniz.
Henüz küçük zaten ezilebileceğini öngörmüşsünüz. Gayet doğal bir durum. 2 yasından önce arkadaşlık durumlarını pek kavramıyorlar zaten.Siz doğru olanı yapmışsın :KK51:

Ortamda yaşiti cocuk yokmus gitmeden once bunu biliyordunuz muntemelen. Zaten yarim saat durmussunuz o surede ne sohbet edilir nebisey yapilir. Ne demeye gidip yarim saat elde cocukla milletin basinda dikildiniz ki? Hem kendinize eziyet hemde insanlari rahatsiz hissettirmissiniz.

zaten güvenli bi ortamda saldığınızı düşünüyorum o yüzden haklısınız bence. onlarında karşıma hakkı tabii ki yok

Back
X