• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf eşim ve ailesiiiiii!!!!!

Bu konuda tavizim yok zaten bundan sonra. Eşimde gurur yaptı kendince bu olaydan sonra vermez tv yi zatwn. Ama bende asla geri adım atmam. Söz konusu tv değil onların ve eşimin yaptığı bencillik haksızlık. Bir de beni fesatlıkla suçluyor. Demek ki onlar gibi işi alttan alttan yürütmek varmış.

Böyle yaptıkları zaman o evi siz hazırladığınızı bedava gelip hazıra konduklarını hatırlatmak lazım
böylesini hak ediyorlar çünkü

Zaten hemen horozlandı benim ki senin eşyalarında parasını vereyimm içine e* eşyalarınınn daha neler neler ya... ben hep susardm kavga sırasında çünkü her kavgada bu böyle yürümez boşanalım. Diyip duruyodu o yüzden ama bu sefer susmadım. Mesele benm ailem oldu mu lafı bin dereden getiryosn ama sennkiler oldu mu hemen verelim diyosun dedim. İstersen al paranla yenisini ver zoruma gitmez ama mesele fesatlıksa bana fesat diyemezsin dedim. Ya acayip bi üste çıkma teknikleri car bu erkeklerin sesini yükseltip ben a diyorum o b diyo kendini haklı çıkarıyo. Bende ne dolmuşum valla k.bakmayın yazıp duruyorum :) :(

BU olaydan sonrasi icin konusuyorum kimin ihtiyaci daha fazlaysa ona verin yok annenizi problem yapiyorsa bozun yine de vermeyin ailesine.

sakın geri adım atmayın
böyle fesatsın falanlarla size duygu sömürüsü yapıyor...
sizin ailenize de eşit davranmasını siz sözlerinizin arkasında durarak yaptırtacaksınız....
kendinizi üzmeyin... bedavacılar için
ve tv yi en kısa zaman da ailenize gönderin... kurtulun tv den ama sakın ailesine göndermeyin çünkü sonu gelmez...
ben kullandığım telefonumu da vermexzdim ya hadi neyse olmuş bitmüiş he durumları olmaz yoktur anlarım ki ailesi düğününüze da yardım etmemiş insan komşusuna hatır için birşeylere yardım etmek çabalıyorken onların hazır eve giden çocuklarına bile yardım etmemesi gerçekten çok ayıp...
en kısa zaman da tv yi kendi ailene gönder kurtul ondan babana söyle gelsin alsın... sürekli kavga olacağına bir kere de çıksın aradan

Valla canim sabir ede ede eşlerde belli bir zaman sonra anliyor yapilani edileni yani kısacası insanina göre de degisir benim o kadar yilimi aldi.Simdi şimdi akli biraz kesiyor ama genede çiçek kondurmaz.
ayyy hepsi aynı hiç toz kondurmuyolar zaten... biz iki kişi çalışıyoruz dye ailesine abisine herkese biz bakıyoz hayır normal bi işte çalışsam çıkıvercem işten kendi maaşıyla bakabiliyomu bakalım ooof Allahım bu konu beni çok sinir ediyo cnm bildiğin gbi deil bizim ama Allah büyük hakkımızı yiyen kimse mutlu olmasın canım

benimkide aynı birde biz daha evlenmedik nişanlıyız 1,5 yıldır 7 yıldırda beraberiz.babasının 5 kuruş verdiğini görmedim habire ağlayıp acındırır kendini 3. evi alamadığı için depresyonda.birikmiş parası olduğu halde düğünün borç alarak yapıyor.benimkide ne yapsın tek maaş bende vermedim maaşımı diyor.birde beni salak gibi kendi şehirlerine alacaklardı.ben napcam bir yol gösterin ya

sakın geri adım atmayın
böyle fesatsın falanlarla size duygu sömürüsü yapıyor...
sizin ailenize de eşit davranmasını siz sözlerinizin arkasında durarak yaptırtacaksınız....
kendinizi üzmeyin... bedavacılar için
ve tv yi en kısa zaman da ailenize gönderin... kurtulun tv den ama sakın ailesine göndermeyin çünkü sonu gelmez...
ben kullandığım telefonumu da vermexzdim ya hadi neyse olmuş bitmüiş he durumları olmaz yoktur anlarım ki ailesi düğününüze da yardım etmemiş insan komşusuna hatır için birşeylere yardım etmek çabalıyorken onların hazır eve giden çocuklarına bile yardım etmemesi gerçekten çok ayıp...
en kısa zaman da tv yi kendi ailene gönder kurtul ondan babana söyle gelsin alsın... sürekli kavga olacağına bir kere de çıksın aradan
Canım babam rahmetli oldu :( memleketlerimiz uzakta ikinizinde... ben yazın kendimiz götürürüz diye düşünüyordm köye. Ama bunlar mantar gibi yine ve teniden çıktılar. Artık korkar oldum. Kayınvalidemin babasından residance kalacak kayn peder eşime oğlum sana verelim hakkındır demiyırda sana kiraya verelim diye dalga geçiyo eşimde bunu dile getiriyodu ama bu konuda haksızca onlarn yanında oldu gözü döndü... hayırlısı artık bakalım nolacak sonumuz

Aynen valla benm memleketle eşimin ki farklı.. aileleriniz memleketlerde. Benm bi tek annem var zaten. Kayınvalidemin babasının arsasına residance yaptırılıyor. Kayınpederim eşime oğlum sana verelim hakkındır demiyorda dalga geçer gibi gelirseniz size kiraya veririz diyor. Ama bunlar gibi olmak lazım dilleri bir tatlıdır sormayın kurban olurlar bal damlar ama allttan alttan kuruturlar yaptıklarıyla insanıı sonrada hiçbir şey yapmamış gibi aramızı bozup kenara çekiliyolar ıyyyy:110:

Led tv yi sen almışsın vaktinde, eşinin kemini kümünü beklemeden gönderecektin aslında. Sorarsa da ihtiyaçları vardı yolladım, evlenirken size veririm demiştim diyecektin.

Eşinin ailesi de ne ölü gömücüymüş, akbaba gibi bekliyorlarmış. Ne bilmişler led tv nin evinizde fazlalık olduğunu :)

en nefret ettiğim insan tipi. benim de başımda benzeri var. ellerini ceplerine atmazlar, biz ne yaparsak eşimle yaparız, ama üstüne daha fazlasını beklerler. sorsan da hemen ''biz sizden bir şey beklemiyoruz siz mutlu olun yeter'' derler. yok ya anlayışsız bu insanlar. bu devirde evlenmek kolay mı, ev dizmek, ev geçindirmek, düğün yapmak .. hiç biri düşünmüyor. onlar genç yaparlar diyorlar heralde. Allah size de, bana da, bizim gibilere de sabır versin atsan atılmıyor işte :(

Led tv yi sen almışsın vaktinde, eşinin kemini kümünü beklemeden gönderecektin aslında. Sorarsa da ihtiyaçları vardı yolladım, evlenirken size veririm demiştim diyecektin.

Eşinin ailesi de ne ölü gömücüymüş, akbaba gibi bekliyorlarmış. Ne bilmişler led tv nin evinizde fazlalık olduğunu :)
Ayyy onlar ne fenadır öyle canım. Tv yi yazın biz giderken götürürüz diye düşünmüştüm ben. Bunların akbaba gibi çıkacağını bilemezdm. Ama zaten daha el atamazalar. Bi şekilde köye gönderirim ben tv yi ya da götürürüz.

en nefret ettiğim insan tipi. benim de başımda benzeri var. ellerini ceplerine atmazlar, biz ne yaparsak eşimle yaparız, ama üstüne daha fazlasını beklerler. sorsan da hemen ''biz sizden bir şey beklemiyoruz siz mutlu olun yeter'' derler. yok ya anlayışsız bu insanlar. bu devirde evlenmek kolay mı, ev dizmek, ev geçindirmek, düğün yapmak .. hiç biri düşünmüyor. onlar genç yaparlar diyorlar heralde. Allah size de, bana da, bizim gibilere de sabır versin atsan atılmıyor işte :KK43:
Aynen canım. Bu sözlere de eşler kanıyor hemen kötü olan biz oluyoruz. Allah böylelerinden korusun bizleri....

:KK43:zor bu durumlar ... Allah başka şey vermesin yine para istemiyorlar öyle düşünün beterin beteri vardır.

:KK43:zor bu durumlar ... Allah başka şey vermesin yine para istemiyorlar öyle düşünün beterin beteri vardır.
Canım valla zamanında çok parasını yemişler eşim normal zamanda üstü kapalı ailesinden bahsederken annemle babamın bana haksızlığı oldu ama yine de kötü olmak istemiyorum diye... nişanlıyken onların olduğu ile gittiğimiz zamanlarda da hep biz masraf yaptk Arabasının benzinini bile eşime söyledi bikere o da baba düğün yapıcam bir sürü para harcadm el insaf dedi şakayla... :( bedavacı insanlardan nefret ediyorum. Birde aşırı sevgi gösterisiyle yiyici bunlar. Daha beter aman Allah... !!

Allah'im orta yerimden catliycam.Bu ne yüzsüzlük.Bence kimseye vermeyin kendiniz kullanın zira hangi tarafa da verseniz sorun çıkacaktir.

Taviz tabizi doğurmuş. Ailelerin ihtiyacı olduğunda tabiki yardım edicez. Ama biz burda biebirinize girdik. Eşim ne fesatlığımı koydu ne şeytanlığımı... hala onları savunuyo bana. Onlar ne güzel her şeyden habersiz mutlular. Yarın bir gün kendileri yüzünden boşansak oğullarına karşı suçluluk duymak yerine boşver oğlum sen haklıydın derler.

Back
X