• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf gene başladım sanırım kıskançlık mı bu yoksa onun ki öküzlük mü?

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
ya kızlar eşim ile dün akşam gezmeye çıktık hay çıkmaz olaydık... normalde ben öyle kızlara bakmasından rahatsız olmazdım çok fazla.. ama dün Avm de servis beklerken karşıda oturan kıza ara ara bakıyordu... kızda mini etekli hoş bir kız... dediğim gibi başta rahatsız olmadım sonra olduysam da bişey demedim bu yaptığım kıskançlık saçmalama dedim durdum kendi kendime...

sonra servise binip ineceğimiz yerde indik kısacık şortlu 2-3 kız vardı yanlarından geçerken direk bacaklarına baktı gördüm kafasının hafif yana döndüğünü... gene sustum ya sabır deyip.. ama sonra dayanamadım patladım yanımdaki arabaya ''aaa çok güzel arabaymış baksana'' deyince ''aşkım valla senin gözlerin arabayı nasıl farkedebildi kızların bacaklarına bakmaktan'' dedim.

ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım... :43:

Bu normalse aldatmak da normaldir herhalde.Kusura bakmayın ama toplum içinde sizi resmen küçük düşürüyor,yanındaki kadını önemsemediğini gösteriyor bu davranış.

Ben erkek kuzenlerimle,normal arkadaşlarımla bile başbaşa olduğumda başka kadına baksalar tepki gösteririm.Bu seni saymadığını gösterir çünkü.Böyle davranan erkeğin yanındaki kadına da başka erkekler rahat rahat bakma hakkı bulurlar.

Göz bu çok güzel bir insan görürsün hayran hayran bakarsın ama bir kere olur hadi iki kere olsun.Her gördüğü kısa giyimli insana bakması düpedüz sapıklıktır.

Bu normalse aldatmak da normaldir herhalde.Kusura bakmayın ama toplum içinde sizi resmen küçük düşürüyor,yanındaki kadını önemsemediğini gösteriyor bu davranış.

Ben erkek kuzenlerimle,normal arkadaşlarımla bile başbaşa olduğumda başka kadına baksalar tepki gösteririm.Bu seni saymadığını gösterir çünkü.Böyle davranan erkeğin yanındaki kadına da başka erkekler rahat rahat bakma hakkı bulurlar.

Göz bu çok güzel bir insan görürsün hayran hayran bakarsın ama bir kere olur hadi iki kere olsun.Her gördüğü kısa giyimli insana bakması düpedüz sapıklıktır.

ya o her gördüğü kıza bakmıyor ki zaten... o kadar olsa evlenmezdim zaten... hiçbir kere bu kadar dikkat çekici bir şekilde yapmadı dediğim gibi öyle sapıklıkla alakası yoktur.. offf :/

ya o her gördüğü kıza bakmıyor ki zaten... o kadar olsa evlenmezdim zaten... hiçbir kere bu kadar dikkat çekici bir şekilde yapmadı dediğim gibi öyle sapıklıkla alakası yoktur.. offf :/
hepsi böyle yapacak birşey yok...ama şunu söyleyebilirsin...sen bakıyorsun da bana da herkes bakıyor bu işler böyle...süslen çık dışarı gez dolaş derdinden gebersin...

Son düzenleme:
Ne sizin durumunuz kıskançlık, ne de eşinizin durumu öküzlük. Sadece eşiniz inanılmaz saygısız bir şahsiyet o kadar. Evli bir adam, eşinin yanında başka hatunlara bakabiliyorsa bu saygısızlıktır. Yanındaki kadına saygısızlıktır. İlla ki kıskanmak gerekmez. Bu yaşadığınız durumu öküzlük diye yumuşatmanız da gerekmez. Çok abes olur hatta.

Zaten anlayamıyorum kadınların bu durumda verdikleri tepkileri.

-Off eşim başkalarına bakıyor çok kıskanıyorum.
-yaa eşim tam bir öküz kadının bacaklarına baktı pislik yaaa.
-tamam kadın güzeldi de ne biçim baktı çok kıskandım yaaa.

Ne kadar da sevimli yorumlar değil mi? Halbuki verilmesi gereken tepki, kıskançlıktan ziyade sağlam bir duruş içermelidir. Bu durumun bir kadına yapılan en büyük saygısızlık olduğu bilinmelidir. Patronunuzun yanında iş görüşmeleri yapıyor musunuz? Bu hadsizlik olarak yorumlanır birçok kişi tarafından. Özellikle sizi işten çıkarmayı düşünmeyen bir patron ise söz konusu... Ki ortada bir evlilik var. İşe güce indirgenmeyecek kadar ciddi bir durum söz konusu.

Kendinize saygınız olursa, eşinizin de size saygısı olacaktır. Kıskançlıktan önce, bu saygısızlığı bir daha tekrarlamaması gerektiğini ciddi bir üslupla belirtmelisiniz. "Ay karıcım beni mi kıskanmışşş bıdı bıdı" şeklinde bir cümle kurarsa ağzına kürekle vurup terk edin. Çok ciddiyim.

''ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım..''

eskiden de baktığını söylemişsiniz benim kendi fikrime göre normal bir şey değil.benim hayatımdaki erkek bunu yapcak olursa ben de aynı şekilde gördüğüm erkeklere bakardım.

Ne sizin durumunuz kıskançlık, ne de eşinizin durumu öküzlük. Sadece eşiniz inanılmaz saygısız bir şahsiyet o kadar. Evli bir adam, eşinin yanında başka hatunlara bakabiliyorsa bu saygısızlıktır. Yanındaki kadına saygısızlıktır. İlla ki kıskanmak gerekmez. Bu yaşadığınız durumu öküzlük diye yumuşatmanız da gerekmez. Çok abes olur hatta.

Ne kadar da sevimli yorumlar değil mi? Halbuki verilmesi gereken tepki, kıskançlıktan ziyade sağlam bir duruş içermelidir. Bu durumun bir kadına yapılan en büyük saygısızlık olduğu bilinmelidir. Patronunuzun yanında iş görüşmeleri yapıyor musunuz? Bu hadsizlik olarak yorumlanır birçok kişi tarafından. Özellikle sizi işten çıkarmayı düşünmeyen bir patron ise söz konusu... Ki ortada bir evlilik var. İşe güce indirgenmeyecek kadar ciddi bir durum söz konusu.

Kendinize saygınız olursa, eşinizin de size saygısı olacaktır. Kıskançlıktan önce, bu saygısızlığı bir daha tekrarlamaması gerektiğini ciddi bir üslupla belirtmelisiniz. "Ay karıcım beni mi kıskanmışşş bıdı bıdı" şeklinde bir cümle kurarsa ağzına kürekle vurup terk edin. Çok ciddiyim.

süper ötesi bir yorum...erkekler hatalarını eşek şakalarına çevirip anaokulu çocuğu sıfatına girmeyi iyi bilirler...somurtup trip denilen şeyi atmak yersiz en iyisi arkadaşımızın dediği gibi saygısızlığını göstermek...hoş utanan sıkılmayı bilen zaten yapmazda denemekte yarar var...

Kendi görüşüm,bir erkeğin aldatması için illa temas gerekmiyor eşiniz başka kadınlara ve malum yerlere bakarken ne düşünüyor olabilir ki?
Kıskançlık ve öküzlük kısmı değil de bunu kabullenmek sindirmek ne demek eşinize açık açık söyleyin rahatsız olduğunuzu.
O zaman siz de başkalarına bakın ya da dikkat çekici giyiyin size bakanlardan rahatsız olsun.
Çok mu zor bu gözlere sahip çıkmak.
Buradaki paylaşımları okuya okuya erkeklerden iyice nefret eder oldum.
Gül gibi eşleriniz var ne x yemeye bakıyorsunuz elaleme.
Açık açık konuşun yaptığının normal bir davranış olmadığını söyleyin
Düşünsenize malum yerlere neden bakılır ki?
Ama kıskanıyorum havalarında değlil dik bir duruşla
Yoksa iyice havaya girer bir de karım beni kıskanıyor diye

''ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım..''

eskiden de baktığını söylemişsiniz benim kendi fikrime göre normal bir şey değil.benim hayatımdaki erkek bunu yapcak olursa ben de aynı şekilde gördüğüm erkeklere bakardım.

bak tabi biz neden bakmıyoruz biz insan değil miyiz bizim hormonumuz yok mu:? var...ama bizim en çok saygımız var..seviyemiz var...allahım kadına tüm marifetleri bahşettiğinden erkeklere bir b.k kalmamış...

eşiniz hatalı bakmakta....sizde kıskanmakta haklısınız....
ama şöyle bi ironi var,artık şu dönemde bazı kızlar öyle bir giyiniyor ki, valla ne yalan söyleyim ben bayan halimle dönüp bakıyorum :53:
eşlerimize bakma demeye yüzümüz kalmıyor bazen...
daha dün olmuş bi olay anlatayım...avm de dolaşıyoruz, bir kız bir erkek elele geliyor karşıdan, bizde alışverişten çıktık, kız öyle bir giyinmiş ki aman yarabbi...bikiniden biraz hallice...yeminle şaşı beş oldu gözlerim, bakmayım diyorum ama göz kayıyor :60:
tövbe estağfrullah dedim yaa, biz bayan halimizle bakıyorsak erkeklere ne demeli....
zaten orda bulunan erkek kız hepsi baktılar o kıza...
bu devirde gerçekten bakmayan erkek eli öpülesi erkek diyorum ben helal olsun diyorum...
allah göz kapaklarına hakim olabilen erkeklere razı olsun...

ya kızlar eşim ile dün akşam gezmeye çıktık hay çıkmaz olaydık... normalde ben öyle kızlara bakmasından rahatsız olmazdım çok fazla.. ama dün Avm de servis beklerken karşıda oturan kıza ara ara bakıyordu... kızda mini etekli hoş bir kız... dediğim gibi başta rahatsız olmadım sonra olduysam da bişey demedim bu yaptığım kıskançlık saçmalama dedim durdum kendi kendime...

sonra servise binip ineceğimiz yerde indik kısacık şortlu 2-3 kız vardı yanlarından geçerken direk bacaklarına baktı gördüm kafasının hafif yana döndüğünü... gene sustum ya sabır deyip.. ama sonra dayanamadım patladım yanımdaki arabaya ''aaa çok güzel arabaymış baksana'' deyince ''aşkım valla senin gözlerin arabayı nasıl farkedebildi kızların bacaklarına bakmaktan'' dedim.

ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım... :43:

Buz gibi bir kış gününde erkek arkaşımla metrodan çıkarken yanımızdan bir kız geçti. Kısacık şortu vardı. Önce normal bir baktı sonra kafası birden otomatik döndü sonra bana "yazık üşüyordur" dedi. "Git bari ısıt"dedim. Ben öyle demek istemedim. Kinaye yaptım" dedi. Bende canını okudum. Yanımdan geçen her erkeğe bariz şekilde süzdüm. "Vay anasını kaslara bak" dedim. "Saçları çok hoşmuş." "Kurban olurum o gözlere" "Tapılır bu vücuda" vs çeşitlendirdim. Biraz abarttım geç farkına vardım çünkü sinirden köpürüyordum ama adamın da suratı kıp kırmızı oldu. "Nasıl hissediyorsun" dedim? "Kötü hissediyorum" dedi." Bende kötü hissetim, bir daha beni kötü hissetirme" dedim. "Tamam önüne bak" dedi. Sinirden elimi morartmak üzereydi ama bende biraz abarttım ama anlasın diye.Kendini ezdirmeyeceksin arkadaşım. Çünkü erkekler bu dilden anlıyor. :27:

Gerçi ben evli değilim. İstediğim gibi gider yaptım senin için uygun değil. Çünkü bende ona uyup terbiyesizlik ettim ama babam bana sana vurana sen iki tane vur diyerek yetiştirdi. İçime işlemiş....

Son düzenleyen: Moderatör:

Evlilik tarihlerimiz çok yakınmış.. Offfff benim de moralimi bozdu bu olay.. Acaba biz yokken nasıllar.. bana göre bakmak aldatmak.

Vay bee adamın ne öküzlüğü kalmiş ne saygısızlığı, aldatmış kadar olmuş, vur ağzına terket falan. Allah kimseyi hatunların eline düşürmesin ne diyeyim.

Benim görüşüme göre büyütülecek bir şey yok arkadaşım. Gözü kaymıştır normal bişey yani, bizim hiç mi gözümüz kaymıyor.Ama pardon sütten çıkmış ak kaşıktık dimi biz kızlar tayfası...

bakmak aldatmanın yarısıdır diyolar ya,bakmak aldatmanın ta kendisi bence:31:
bende çok dertliyim bu konuda..sinirden,düşünceden artık mideme ağrılar girdi,günlerim zehir gibi geçiyor resmen..
yukarda Allahta görüyor işte..neyine inkar ediyolar anlamıyorum:31:
o kadar kötü hissediyor ki insan kendini,Rabbim düşmanınım başıma bile vermesin böyle bişi:31:

Kızlar aslında bende bu konuyu çok merak ediyorum. Tamam adam karısına saygısızlık etmiş ama baktıgı hanımlara da saygısızlık etmiş.
Zira bu da tacizdir. Şimdi forumda yurt dışında yaşayan çok arkadaşımız oldugu için sormak istiyorum.
Bu bakma konusu dünyanın her yerinde mi böyle yoksa bize mi mahsus.
Yani ama konuyu açıklık-kapalılık olayınına getirmeden cevaplayın lütfen.
Malum her kadın bir şekilde bu tacize uğruyor sokağa çıktığında.

Çok güzel yorum :34: kıskanıldığını düşündüğünde kendilerini birşey sanıyorlar yanındakini iyice görmezden geliyorlar. İlgilenmezsen uzaklaşır ilgilenirsen havaya girer arasını tutturmak lazım :50: bende çok kızıyorum bazen çenemi tutamıyorum :14:

Vay bee adamın ne öküzlüğü kalmiş ne saygısızlığı, aldatmış kadar olmuş, vur ağzına terket falan. Allah kimseyi hatunların eline düşürmesin ne diyeyim.

Benim görüşüme göre büyütülecek bir şey yok arkadaşım. Gözü kaymıştır normal bişey yani, bizim hiç mi gözümüz kaymıyor.Ama pardon sütten çıkmış ak kaşıktık dimi biz kızlar tayfası...

Bana da laf gelmiş cevap vermek istedim :)
Bittabi gözümüz kayıyor güzel olana. Erkeklerin de gözü kayar güzel olana. Örneğin biz çimlerin üzerine yayılıp gelen geçen insanların ama genelde çocukların analizlerini yaparız. Kıskançlık hissini pek bilmem ben. Çiftler hakkında yorum yaparız. Bu geyik adına yapılan analizler için bakmak gerek illa ki. Ben ona "tamam kabul bu hatun çok güzel" derim. O bana "bak bu çiftte uyumsuzluk pek aleni. Adam çok yakışıklı hatun eh işte" der. Bunlar yapılabilir. Olağanüstü bir güzellik karşısında istemsiz bir bakış atılabilir. Kız arkadaşlarımızla çıktığımızda illa ki muhteşem bir adam görüldüğünde "ulaaa tipe bak" denilir. Sonra unutulur gider. Keza bunu erkekler de yapabilir.

Ancak hanımefendinin bahsettiği konu çok farklı. Ben aldatma olduğunu düşünmüyorum, saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Sürekli ve rahatsız edici şekilde tekrarlandığından bahsetmiş konu sahibi. Bir kere baktı ses etmedim ama tekrarlandı demiş. İşte bu saygısızlıktır. Yanındaki kadını önemsememektir. Rahatsız olduğunu bile bile, defalarca tekrarlamak evet yine diyorum saygısızlıktır.

(Resulüm!) Mümin erkeklere, gözlerini (harama) dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır..(Nur 30) benim yorumum bukadar şimdi yobaz diyenlerde çıkar ama ayet ortada konu ile bağlantısı ne diyen olursa konuyu ve ayeti tekrar okumalı

Bakmak var bakmak var

Siz rahatsiz olduysaniz elbette ki nasil baktigini biliyorsunuzdur
Zira insan esini tanir

Kiskanclik falan degil bu,
iradesizlik ve size saygisizliktir...

Nekadar saygisiz bir esin var senin:S Bu nedemek ya karisi yaninda adam baska kizlara bakiyor ve sende bunun farkindasin kiskanclik yapmamam lazim diyosun? Kafana bisey mi dustu sizin? Tamam bakan erkekler vardir herkes herkese bakar ama evlisin ve karin yaninda be adam. Senin kocana sadece YUH diyorum YUH

Back
X