Offf komşu ooff

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Yahuuu gecenin bir vakti uykumu kaçırmak zorunda mısınız? Zaten bir başıma tırsıyorum ufacık bir sese!!!
Şu yatağınızı bir yağlayın yapın birşeyler de gece gece sesinize uykum kaçmasın!!
Şimdi kesildi yoruldular galibaaaa töbeee töbeeeeee

ahhahaa töbe töbeee

sorma aynı dertten biz de muzdaribiz bizimkiler ama bi evde 50 kişi yaşadıkları içinn, gelini kaynanası kayınpederi eltisi görümcesi kayınçosu ve tabii çocuklarııı ööffff dangır dungur sanki tavanı delip hooop kucağımıza düşeceklerr gece gündüz hiç farketmiyo bi de bunların

NE deyim? yaa ablacım gece sesinizden çok rahatsız oluyorum mu deyim?

Derdinize çözüm aramaksa evet,buraya yazınca ne yapabiliriz ki
Herşeyin usturuplu söylenme şekli var
Anca dertli olanlarda kendi komşularından dert yanar,derdinize derman bulamazsanız

Valla sizinki daha betermiş bacım :))) Başlarda birisi kapıyla oynuyor hissine kapılıyordum ama sonra kulaklığı çıkarıp farkettim ki yukarıdan geliyor..

NE deyim? yaa ablacım gece sesinizden çok rahatsız oluyorum mu deyim?

benim eşim en sonunda çıktı yukarı söyledi bi akşam pijamalarıyla kusura bakmayın falan filan demişler , ben de söylüyorum karşılaşınca ama nüfus kalabalık ister istemez gürültü oluyor

Doğru diyorsun da, ben samimi değilim sadece meraba meraba eşi de eşimin iş arkadaşı. Zaten çocuklarının sesinden muzdarip olduğumu biliyor baari kendi zevklerinde dikkat etseler ama bu da söylenmez kiiii

Valla sizinki daha betermiş bacım :))) Başlarda birisi kapıyla oynuyor hissine kapılıyordum ama sonra kulaklığı çıkarıp farkettim ki yukarıdan geliyor..

bi de korkusu var yaa , ay hırsız mı giriyo bişey mi oluyo derken korkutuyolar insanı

muhabbetiniz varsa sizin yataktan niye o kadar ses geliyo ya diyip gülersen utanıp bi çaresine bakarlar

Galiba normal gürültü sandınız :))) Tamam koşu bandını diğer komşularıma bahsettim çocuklarını söyledim onlar bir nebze kesildi sağolsunlar dikkat ediyorlar da bu ses başka ses yanii söylenecek gibi değil (((

benim eşim en sonunda çıktı yukarı söyledi bi akşam pijamalarıyla kusura bakmayın falan filan demişler , ben de söylüyorum karşılaşınca ama nüfus kalabalık ister istemez gürültü oluyor

sizin aile mı kalabalık yoksa o kalabalık aileden mı bu tarz sesler gelıyor:26:

bence apartmanda yasayan çiftlerin seks yaparken gurultu yapmamaları dikkat etmelerı gerekır ayıp yanı...
uygun bı deılle uyarın bu sorunu her zaman yasıyorsanız...

Sizin komsular genctir sanirim. Hele bizim eski ko sular 60 kusur civarindaydilar, ama her gece gencleri utandiracak bir performans, efekt vs. Bir sey diyebilmek bir yana en zoru her sabah karsilasinca hayirli sabahlar diyen tonton amcaya zar zor hayirli sabahlar demek. Sabahlari tonton geceleri bomba..

Bence isin iyi tarafindan bakin eger yalnizsaniz boyle bir ses dahi olsa insana cesaret veriyor. Cevrenizde insanlarin var oldugunu, guvende oldugunuzu dusunebilirsiniz.

bence apartmanda yasayan çiftlerin seks yaparken gurultu yapmamaları dikkat etmelerı gerekır ayıp yanı...
uygun bı deılle uyarın bu sorunu her zaman yasıyorsanız...

apartman değil sanki kartondan yapılmış bir kutu gibiii.. Dün mutfakta yemek yerken lavabodan kız çocuğu sesi geliyor kendince şarkı söylüyor. Sandım ki bizim lavaboda meğer yan taraftaki kızcezmiş :))

bizim yatak odası yan komşumun yatak odası arasında 1 duvar var.çok şükür öle çirkin sesleri duymadık ama komşunun kocasıyla bnm koca geceleri horlama yarışı yapıyorlar.ne kadın uyku uyuyodur ne ben uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…