Offf komşu ooff

Sizinkilere göre evet gençler küçük çocukları var en azından ama artık o tonton amcaya karşı bir sempati de duymaz insan sanırım :))
Aksine yukarıdan gelen sesleri her seferinde kapıyla oynayan birileri sanıyorum korkuyorum (

Sizinkilere göre evet gençler küçük çocukları var en azından ama artık o tonton amcaya karşı bir sempati de duymaz insan sanırım :))
Aksine yukarıdan gelen sesleri her seferinde kapıyla oynayan birileri sanıyorum korkuyorum (

ay ilahi gece gece hiç güleceğim yoktu kahkaha attım tövbe tövbe alt komşu da bana diyodur deli mi ne bu kız bu saatte tek başına neye gülüyo diye

ay koptummm
tonton amcaya bak sen
kotu oluyor yaaaa gercekten çirkin bir şey dikkat etmek lazım.

ah inanamiyorum.bende kendi kendime konusuyordum.kizlar bikdim artik.yan komsum cok fena gurultu yapiyor.muzik falan.kizim da uyudu 2 kere kalkdi.duvara yumrukla vurdum.ama umurlarinda bile degil.almancam fazla olmadigi icin gidip ne soyleyim bilmiyorum.biktim artik.kiziminda yazik sinirleri bozuldu

bızımde ustte bı couk vardı annesı arada bı gelıp helallık ıstedı kusura bakmayınd ıyee...
Bende artık en son artık sen kusura bakma ama hep boyle gurultu olucaksa helal etmem hakımı dedım surda komsuyuz kotu olmak sıtemem ıyı bı ınsansın ama cocugunada sahıp cık dedım bı oraya bı buraya kosup duruyodu.suan ses mess yok oluncada aradım telefonla bende rahatsız etmek ıstemem ama cok ses gelıyo banada hak ver dedım anladıı hatasını suan yok sukurrrr..

Konusmadan hıcbısı hallolmuyo komsuluk hakkı dıye bısı var herkess elıne dılıne bebesıne sahıp cıksın ınsanı gunaha sokmaısnalr yahuuuu haksızmıyımmm

Terbiyesizlik yaa apartmanda yaşamayı bilmeyen, başkalarını rahatsız mı ederiz diye düşünmeyenlerin ne işi var anlamam apartmanda

Bizimki gündüzleri koşu bandında koşuyor üst katta sonra 2 çocuğu var ikisi de terör estiriyor yukarıda sürekli koşuşturma pat küt birşeyler düşürme..Hayır eşim şu an işte ve gündüz uyuyor dinleniyor bunu da biliyor ama uyarmıyor herhalde..Gündüz sesleri biraz kesildi gece mesailerimiz başladı şimdi de ((

yaptıkalrı cok buyuk bı ayıp bence gıt konusss
nasıl ols ayukardayız dıye tepınen tepıneneeee...yenı evıme tasınınca her tarafı yalıtım yaptırcamm ses ıstemıyroummmmmm artıkkkk

Sakayla karisik söylenebilir anca bu, insanin yüzünde muzurca bi gülümse olusur ister istemez..
Gidin tartisin demiyoruz, usulüyle söyleyin iste..
Ahh ah uykusuzluk sinir yapiyor, geceleri seslerden uyuyamiyorum deyin...

o gelen sesler yatak yayı seslerımı:44:ayyyyyyyy bızım yatak odasının uzerındede kaynanaların yatak odası var esımde hep sey derdı bız evlenmeden evvel bızım evde oturan ınsanların en ufak kıpırtıları bıle duyulurmus babası solermıs hep duyarmıs babası acaba bızıde duyuyomuhos duyulcak kadarda bısey yapmıyoruz

haahahaa

sizin aile mı kalabalık yoksa o kalabalık aileden mı bu tarz sesler gelıyor:26:
yok yok canım üst kattakiler kalabalık , biz 2 kişiyiz eşim ve ben :)) üst kattan yani kalabalık aileden bu kadar ses geliyor maalesef
kesinlikle haklısın, fazla müsamaa da göstermeyeceksin yani
komsuya yaysiz bir yatak hediye edin

ahhahhahaaaa gönlümden sana yaysız yatak koptu komşum buyur ya da yer yatağında yatmak daha iyi randıman aldırıyormuş de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…