Sizin komsular genctir sanirim. Hele bizim eski ko sular 60 kusur civarindaydilar, ama her gece gencleri utandiracak bir performans, efekt vs. Bir sey diyebilmek bir yana en zoru her sabah karsilasinca hayirli sabahlar diyen tonton amcaya zar zor hayirli sabahlar demek. Sabahlari tonton geceleri bomba..
Bence isin iyi tarafindan bakin eger yalnizsaniz boyle bir ses dahi olsa insana cesaret veriyor. Cevrenizde insanlarin var oldugunu, guvende oldugunuzu dusunebilirsiniz.
Sizin komsular genctir sanirim. Hele bizim eski ko sular 60 kusur civarindaydilar, ama her gece gencleri utandiracak bir performans, efekt vs. Bir sey diyebilmek bir yana en zoru her sabah karsilasinca hayirli sabahlar diyen tonton amcaya zar zor hayirli sabahlar demek. Sabahlari tonton geceleri bomba..
Bence isin iyi tarafindan bakin eger yalnizsaniz boyle bir ses dahi olsa insana cesaret veriyor. Cevrenizde insanlarin var oldugunu, guvende oldugunuzu dusunebilirsiniz.
bizim yatak odası yan komşumun yatak odası arasında 1 duvar var.çok şükür öle çirkin sesleri duymadık ama komşunun kocasıyla bnm koca geceleri horlama yarışı yapıyorlar.ne kadın uyku uyuyodur ne ben uyuyorum.
Duvara 2 Tıklatıverin..
ahhahaa töbe töbeee
Sorma aynı dertten biz de muzdaribizBizimkiler ama bi evde 50 kişi yaşadıkları içinn, gelini kaynanası kayınpederi eltisi görümcesi kayınçosu ve tabii çocuklarııı ööffff dangır dungur sanki tavanı delip hooop kucağımıza düşeceklerr gece gündüz hiç farketmiyo bi de bunların
Üst kata da fırçayla mı vursam üst kat komsularım :)
bızımde ustte bı couk vardı annesı arada bı gelıp helallık ıstedı kusura bakmayınd ıyee...
Bende artık en son artık sen kusura bakma ama hep boyle gurultu olucaksa helal etmem hakımı dedım surda komsuyuz kotu olmak sıtemem ıyı bı ınsansın ama cocugunada sahıp cık dedım bı oraya bı buraya kosup duruyodu.suan ses mess yok oluncada aradım telefonla bende rahatsız etmek ıstemem ama cok ses gelıyo banada hak ver dedım anladıı hatasını suan yok sukurrrr..
Konusmadan hıcbısı hallolmuyo komsuluk hakkı dıye bısı var herkess elıne dılıne bebesıne sahıp cıksın ınsanı gunaha sokmaısnalr yahuuuu haksızmıyımmm
bizimki gündüzleri koşu bandında koşuyor üst katta sonra 2 çocuğu var ikisi de terör estiriyor yukarıda sürekli koşuşturma pat küt birşeyler düşürme..hayır eşim şu an işte ve gündüz uyuyor dinleniyor bunu da biliyor ama uyarmıyor herhalde..gündüz sesleri biraz kesildi gece mesailerimiz başladı şimdi de((
yok yok canım üst kattakiler kalabalık , biz 2 kişiyiz eşim ve ben :)) üst kattan yani kalabalık aileden bu kadar ses geliyor maalesefsizin aile mı kalabalık yoksa o kalabalık aileden mı bu tarz sesler gelıyor:26:
kesinlikle haklısın, fazla müsamaa da göstermeyeceksin yanibızımde ustte bı couk vardı annesı arada bı gelıp helallık ıstedı kusura bakmayınd ıyee...
Bende artık en son artık sen kusura bakma ama hep boyle gurultu olucaksa helal etmem hakımı dedım surda komsuyuz kotu olmak sıtemem ıyı bı ınsansın ama cocugunada sahıp cık dedım bı oraya bı buraya kosup duruyodu.suan ses mess yok oluncada aradım telefonla bende rahatsız etmek ıstemem ama cok ses gelıyo banada hak ver dedım anladıı hatasını suan yok sukurrrr..
Konusmadan hıcbısı hallolmuyo komsuluk hakkı dıye bısı var herkess elıne dılıne bebesıne sahıp cıksın ınsanı gunaha sokmaısnalr yahuuuu haksızmıyımmm
komsuya yaysiz bir yatak hediye edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?