İlişkilerin en az birkaç haftası deneme, tanıma sürecidir.
"Çıkmaya başladınız diye" (sevmiyorum bu tabiri) sevgili olunmaz. Tanıma süresinde taraflar "Tamamdır" der, doğru kişi olduğunu inanırsa beraberlik gerçek anlamda başlar. Sevilmeyen, istenmeyen bir özellik varsa da başlamadan bitirilir.Tanıma süreci kapris yapılacak, hesap sorulacak, "Benim de artık bi sevgilim var, nazımı çeksin" denecek zaman değildir zira henüz karşınızdaki sevgiliniz değildir.
Karşınızdaki nasıl biri olduğunuza karar vermeye çalışmış, siz daha ilk aşamada kırk yıllık sevgili gibi tavır almışsınız adam da "Çekemem ben bu halleri..." demiş ve bitmiş. Paylaşım sitelerinden silmesi çok normal çünkü ortada ilişki vs. kalmamış. Bir birlikteliğe başlamaya niyetlendiniz diye (kaldı ki aylar yıllar geçmiş değil) karşınızdakinin sorumluluğunuzu almasını, her şeye katlanmasını bekleyemezsiniz. Adam kişisel özgürlüğü dahilinde olmayacağına inanmış, olay bitmiş. Lafı dolandırmamış, sizi oyalamamış, net davranarak olgunluk göstermiş üstelik. şakkıdı
Bundan böyle ilişkilerinizde daha dikkatli, sağduyulu ve mutlu olmanız dileğiyle... :ecrin_bebek: