offf napıcam şimdi ben =((

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.731
798
durumum çok vahim kızlar =( staj yaptığm yerde tanıştık çok iyi arkadaş olduk hiç aklımda yoktu onunla sevgili olmak bilmiyorumkismile sonra bu bana zar zor duygularını söyledi ona karşı boş olmadığımı hissettim ve kabul ettim etmez olaydım!! mafoldumben daha çıkalı 1 gün olmuştu o günde benim doğum günümdü hatırlamadı bile insan bu kadar mı düşüncesiz olur ya anlayamıyorum :gitme: sonra ben bu yüzden tavır aldım noldu diye soruyo ama hiç üstelemedi düşman gibi olduk dayanamadm msj attm noluyo bize diye bisi olduğu yok dedi akannehir snra aksama doğru bi daha attım cvp vermicek misin diye olmuyo yapamıyoruz dedi ben kötü biriyim dedi umursamazın tekiyim bak doğum gününü bile unutmuşum dedi kafamçokkarıştı bnde bahane uydurma bana dedm arkadas kalalım dedi kabul etmedim yüzüne bile bakmam dedm ayrılmayalım o zman ddi mirmirmirmir tabi ben hayatta böyle devam edemem hiç konuşmadım onla oda benm yakn arkadasımla yakınlık kurmaya basladı (aynı yerde staj görüyoruz) hiç kıskanmadım facede muhabbetler flan.. sonra staj bitti ben ağlayarak ayrıldım ordan ama hiç umursamadı bile:çok üzgünüm: üzgün olduğunu hissediyorum ama nafile.. en son benm paylastıklarıma dayanamadı ve beni faceden silmis cok kızgınım kırgınım öfkeliyim napcağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var kızlar uzun oldu biraz ama şimdiden teşekkürler =(

1 gün olmuş doğum gününüzü biliyormuydusempatiksalakcinni

ayrıca hem ağlayarak çıkmanız onun umursamaması ve onun üzgün olduğunu hissetmeniz garip değil mi

üzgün olsaydı umursardı. sizin hüsnü kuruntunuz olmasın onun üzgün olması. faceden bile silmiş. 1 günlük bir mazi olarak kalmışsınız anlaşılan.

üstüne fazla düşünmeyin onun yaptığı gibiopuyorumnanaktan

birgünde dogum gününü bilmiyor olmasi normal bence

sanki birazda sizde gariplikler varki adam uzaklasmis yada bana öyle geldi

yasin kücük sanirim

yaşınız kaç acaba?
gelip geçici şeyler bunlar üzülmenize hiç değmez.

Anladığım kadarıyla yaşınız daha küçük ki ilişkileri çocuk oyuncağı gibi görebiliyorsunuz.Yeni başlayan bir ilişkinin heyecanıyla insan kendini bile unutabilir ki sizin doğum gününüzü hatırlıyacak.sempatiksalakcinni

İlişkilerin en az birkaç haftası deneme, tanıma sürecidir.

"Çıkmaya başladınız diye" (sevmiyorum bu tabiri) sevgili olunmaz. Tanıma süresinde taraflar "Tamamdır" der, doğru kişi olduğunu inanırsa beraberlik gerçek anlamda başlar. Sevilmeyen, istenmeyen bir özellik varsa da başlamadan bitirilir.Tanıma süreci kapris yapılacak, hesap sorulacak, "Benim de artık bi sevgilim var, nazımı çeksin" denecek zaman değildir zira henüz karşınızdaki sevgiliniz değildir.

Karşınızdaki nasıl biri olduğunuza karar vermeye çalışmış, siz daha ilk aşamada kırk yıllık sevgili gibi tavır almışsınız adam da "Çekemem ben bu halleri..." demiş ve bitmiş. Paylaşım sitelerinden silmesi çok normal çünkü ortada ilişki vs. kalmamış. Bir birlikteliğe başlamaya niyetlendiniz diye (kaldı ki aylar yıllar geçmiş değil) karşınızdakinin sorumluluğunuzu almasını, her şeye katlanmasını bekleyemezsiniz. Adam kişisel özgürlüğü dahilinde olmayacağına inanmış, olay bitmiş. Lafı dolandırmamış, sizi oyalamamış, net davranarak olgunluk göstermiş üstelik. şakkıdı

Bundan böyle ilişkilerinizde daha dikkatli, sağduyulu ve mutlu olmanız dileğiyle... :ecrin_bebek:

her kelimesine sonuna kadar katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…